Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

alynta - sanatate multa mariei si baietilor...aveti grija ca am inteles ca este epidemie si se prezinta nasol...cu febra, dureri musculare, tuse, si muci.. garla! sper sa va treaca repede, repede!!

clary - se apropie evenimentele cu viteza.. am citit ca va fi vreme buna si va dorim petrecere frumoasa!!

pity - multumesc si eu de site.. sunt lucruri dragutze si intr-adevar nu prea scumpe.. calitativ cum sunt??

am vazut scumpica de alexuzza...- dulce tare.. doamne cat sunt de finutzi si frumosi!!

donna - mai lasa treaba fata draga...ca poate sa mai faca si altii asta...odihneste-te mai mult...

tanamera.
mari paun - hai ca mai e putin... tinem pumnii si ridicam si pufoasele.. curand.! cum mai este Ema la scoala? se intelege bine cu noua invatatoare?

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Am intrat pe albumul bebelusilor, sunt minunati cu totii. Ma bucur tare ca se tot inmultesc albumele si ca apar bebelusii. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toate fetele si comorile lor.
Clary foarte frumoasa imaginea pentru invitatia de botez.

Alynta sanatate multa, ai grija de tine si de copii.

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

multumescpt incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Bine ai venit, ERIC! Sa fii sanatos, fericit, iubit si norocos si sa-ti bucuri parintii!!! Felicitari, Dana, si recuperare rapida!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hei bomboanele
cele acre ati nascut prin ceza , ce ati mancat in primele 2 zile?
soacra imi pregateste compot de mere cu prune si ceai. Ati folosit un ceai special?

la Ema ma balonasem de la supa...nu cred ca am mancat ce trebuie, tare naspa a fost...

multumesc pt incurajari.
Ema e ok la scoala, ii place de invatatoare...problema este ca simte ca se intampla ceva si sta calare pe mine, ma pupa...plange dupa mine si daca ma incui in baie sa fac dush ori...nevoile
sambata va sarbatori nepotul meu care azi implineste 6 ani, asa ca o va lua fratele meu pe Ema la petrecere

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR 3 zile - 23 septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

burtici, eu maine ma duc la spital cu tot cu bagajel, dar nu stiu exact cand o sa imi faca cezariana. sunt sanse ca maine sau sambata sa imi vad comoara!spre deosebire de joi seara, cand eram tare agitata, acum sunt calma si incredibil de somnoroasa!

simona cu matei 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am venit de la plimbarea pe la medici. Bebe al meu cica e ,,aspirator'' de mancare si de aia nu face kk. Si...ca sa ne laudam: bebe a luat 600g in 10 zile!!! deci avem oficial 3 kg!!! si are deja 50 cm (nascut cu 47). Atat dr pediatru cat si dr de familie au fost foarte multumite de cum e bebe. Cat despre treaba mare, daca nu face in urmatoarele 3 zile, abia atunci putem discuta despre o ecografie abdominala, pana atunci, sa ii dau picaturi Alinan.

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, ddanagh !
Bun venit, bebe Eric !

O viata minunata, cu sanatate si fericire, iar mamicii refacere rapida !

zozela, gandurile noastre se indreapta catre tine, sa mai stea bebelina la caldurica !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 38+
Maine vine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mari - Mariuk, felicitari pentru Fat-Frumos, care a crescut cat altii intr-o luna ! Tineti-o tot asa ! Sper sa se regleze incet-incet si cu kk.

tanamera, bravo pentru schimbarea semnaturii ! Inca putin... Si cum m-ai visat ?

alynta, imi pare rau ca ati racit, cred ca-i tare greu cu bebe asa mic racit, ce sa mai zic ca tu ai acasa 3 pui ? Multa, multa sanatate !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 38+
Maine vine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

CAMI ce frumusete de baiat ai! Sa-ti traiasca!
Am vazut si poze cu Larisa ! Nicopic,sa-ti traiasca printesa frumoasa!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Multumesc frumos, Ana

Nico, mami Larisa

Mergi la inceput