Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23
ma bucur ca e mai bine. stiu cum e sa nu poti vedea exact despre ce e vorba. si mama mea a facut o criza de angina pectorala acum vreo doua luni si pana nu am ajuns la spital sa o vad am fost tare speriata. acum si ea e bine, totul e sub control si face tratament.

sorana 34+ cu Tudor

Slava Domnului ca e bine! Multa sanatate!

Pe mine ma supara frecvent ai mei ca nu se ingrijesc. Au o detasare si un fel de lipsa de instinct de autoconservare... Sper ca aparitia nepotului sa ii faca mai responsabili si mai constienti ca trebuie sa se ingrijeasca.

Donna 37+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ei, pana aici mi-a fost... ma duc sa ma intep, sa-mi iau pumnul de pastile si apoi sar in motul patului ca mai am un pic si adorm cu capul pe tastatura.

Pupam burticile, mamicile si bebelusii! Somn usor!

Donna 37+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari ddanagh! Sa va traiasca flacaul!

Nastere usoara, luy!

Noapte buna.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
..voiam sa intreb fetele care au eliminat intai din dop, dupa cat timp ati nascut?

cumnata mea a nascut in aceeasi zi (dar ea dupa ce a eliminat dopul s-a gandit sa faca o plimbarica, si i s-a rupt si apa dupa cateva ore)

Tutz 37+ cu Julia

Multumesc pt raspuns, tutz Si eu tot fac plimbarici dar deocamdata niciun semn

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

neatzaa...
am fost la dr ieri si totul e peste grafic. pruncul are 2900g si dr a zis ca e la termen oricand isi doreste sa vina de acum, dar fiindca ma-sa e o fricoasa va veni programat. asa ca lunea viitoare cu tot cu bagaj la spital, facem mai intai o eco si vedem cum se prezinta, daca nu da semne ca vrea sa iasa il mai lasam o saptamana, in caz contrar il vedem chiar lunea viitoare. o sa va anunt (am in memorie doar nr lui Lora, dar am sa-l iau si pe al Anei_25 si anaist)

alynta insanatosire grabnica si tie si puilor

35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Hai LUY

uitasem sa scot motatele pt LUY

35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Bun venit bb Eric si refacere rapida pentru mamica.!
Asa cum banuiam,ieri n-am mai reusit sa intru.Din pacate si azi am o zi la fel de "lejera".
O duc pe bya la gradi si am o banuiala ca o duc degeaba,chiar daca e grupa pregatitoare.Educatoarea lor are 2 grupe (lipsa de personal),una la parter si alta la etaj.Alearga de colo colo si cand trebuie sa mearga in cladirea cealalta ii strang pe cei mari in grupa cvelor mici sa aiba grija de ei.Mi-am facut ceva iluzii despre ce o sa invete la pregatitoare dar...cred ca maapuc eu de lectii serioase cu ea.la gradi se uita doar la DVD-uri.
Diseara avem si noi intalnire cu ecograful si sper sa fie totul bine.
Si daca tot m-am trezit prima,dau eu o ciocolata calda in dimineata asta.
Sa aveti o zi buna !

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

hei bomboanele
cele acre ati nascut prin ceza , ce ati mancat in primele 2 zile?
soacra imi pregateste compot de mere cu prune si ceai. Ati folosit un ceai special?

la Ema ma balonasem de la supa...nu cred ca am mancat ce trebuie, tare naspa a fost...

multumesc pt incurajari.
Ema e ok la scoala, ii place de invatatoare...problema este ca simte ca se intampla ceva si sta calare pe mine, ma pupa...plange dupa mine si daca ma incui in baie sa fac dush ori...nevoile
sambata va sarbatori nepotul meu care azi implineste 6 ani, asa ca o va lua fratele meu pe Ema la petrecere

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR 3 zile - 23 septembrie

Indata iti tii comoara in brate, mai e putin.... Ce bine ca Ema s-a acomodat la gradinita, cat despre manifestarile astea de tandrete ale ei, identic e si la Bianca, de vreo luna...de cand au inceput efectiv sa se materializeze niste lucruri. Adica am vorbit noi ce am vorbit despre bebe, totul a fost OK pana au aparut hainitele, patutul, cadita... de atunci Bia e lipita de mine ca timbmrul de plic...incontinuu ma pupa si cere tandrete. Cred ca se simte oarecum amenintata de omuletul care va veni, undeva in subconstientul ei, si simte nevoia sa-i arata ca nu se va schimba nimic din atitudinea mea in ceea ce o priveste. Fac tot ce pot dar crede-ma ca sunt momente in care ma sufoca, efectiv...ma gandesc ce-o fi in sufletelul ei. Sper ca vor trece toate astea cand va veni bebele si va vedea ca ea e tot acolo unde era si pana acum in sufletul meu.

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

burtici, eu maine ma duc la spital cu tot cu bagajel, dar nu stiu exact cand o sa imi faca cezariana. sunt sanse ca maine sau sambata sa imi vad comoara!spre deosebire de joi seara, cand eram tare agitata, acum sunt calma si incredibil de somnoroasa!

simona cu matei 38+

Tinem pumnii si scoatem motatele. Sa ne dai de veste cand iti tii puiul in brate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Am venit de la plimbarea pe la medici. Bebe al meu cica e ,,aspirator'' de mancare si de aia nu face kk. Si...ca sa ne laudam: bebe a luat 600g in 10 zile!!! deci avem oficial 3 kg!!! si are deja 50 cm (nascut cu 47). Atat dr pediatru cat si dr de familie au fost foarte multumite de cum e bebe. Cat despre treaba mare, daca nu face in urmatoarele 3 zile, abia atunci putem discuta despre o ecografie abdominala, pana atunci, sa ii dau picaturi Alinan.

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Bravo Mari, ai vazut ca e binbe! Felicitari pentru gramele luate!
Tin minte cand am venit din maternitate cu Bia, cat am stat acolo se kkcea dupa fiecare masa, acasa nimic...vreo trei zile...pana cand a venit sotul cu mareata idee sa-i bagam un varf de supozitor cu glicerina pentru copii, nu mai mare decat o unghie, cica oricum nu are ce sa-i strice. Valeu ce a iesit dupa aia... Am sunat si dr si i-am zis ce am facut, a zis ca e Ok atata timp cat nu ne obisnuim cu chestia asta...copilul trebuie sa invete cica sa se regleze singur, si sa se screama, scuzati, singur, ca el nu are format inca instinctul asta, si daa-l ajutam noi prea mult nici ca invata.

Mergi la inceput