Aradence DC - (150)- Bun venit acasa Cristina!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, am bifat la platit, daca te uiti in dreapta facturilor vezi ca sunt niste iconite si in josul paginii ai ce semnifica fiecare. Mai sa ne intalnim sa ti le si dau.
Flavia, n-au ajuns hainutele de la mamagiuliei, mi-au ajuns alte doua coletele.
Cristina, si eu ziz ca probabil din cauza drumului te-a durut mai tare, cum ai fost zdruncinata si intr-o pozitie mai incomoda.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor, sper sa ma mai tineti minte.Nu am mai intrat de saptamani bune pe forum.Imi pare rau sa aflu, Cristina, ca ai trecut prin asa probleme, dar ma bucur ca acum lucurile merg spre bine.Sa dea Dumnezeu sa scapi de ciuperca aia si de toate necazurile!

Vreau sa va intreb ceva, pt ca eu sunt cam ingrijorata.Pe scurt, va reamintesc ca am acum un baietel de 4 luni si 8 kg.De la o vreme a inceput sa se arcuiasca de spate, uneori si cand mananca,alteori independent de masa.Ar putea fi dureri de burta, dar cand avea colici se aduna, nu se arcuia.De cateva zile am observat ca se intinde si se incoarda la maini si la picioare si parca se misca asa sacadat cumva.Nu stiu daca ati inteles ceva din ce v-am explicat.E normal asa ceva?M-am gandit ca poate se chinuie sa se ridice in fund, dar nu stiu...am sa sa va intreb si pe voi.Pediatra nu a zis nimic.Oare sa merg la vreun neurolog?

Pupici

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Anca, eu n-am prea inteles...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

:( nu prea stiu cum sa explic altfel.Pozitia e ca a omului vitruvian de Da Vinci, ca asta imi vine in minte...si isi incoarda mainile si picioarele, dupa care da din maini incet, dar nu cu miscari firesti ci sacadate.Habar nu am cum sa spun altfel, oricum devine destul de clar ca nu e prea normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anca16, eu am o idee ce ar putea fi...reflux gastro-esofagian. Nu stiu sigur, ar trebui sa mergi la alt pediatru...stiu doar ca in caz de reflux gastro-esofagian bb-lusii isi arcuiesc spatele, mai ales in timpul meselor. Acidul din stomac "urca" in esofag si apare senzatia de arsura (pirozis). E ff frecvent la multi copilasi, mai ales pana incep diversificarea, dar trebuie sa il vada un medic si sa-ti spuna exact ce si cum. Se prescrie de obicei un siropel, Debridat. Eu nu stiu ce ar putea fi altceva...
Razvan regurgiteaza, vomita dupa masa?

La multi ani Codrin!
Millyy, sa va traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Da, se intampla des sa regurgiteze.

Edit: eventual daca imi puteti recomanda prin PM dr.pediatrii de care voi sunteti multumite, v-as fi recunoscatoare.Eu inca nu stiu ce sa fac, dar s-ar putea sa ajung la concluzia ca trebuie sa o schimb pe a mea.

Mergi la inceput

Anca16, ti-am trimis PM.
Mi-am amintit acum, mai e o d-na dr. pediatra f buna la Laser, dr. Kalman.

Flavia, fain ca aveti educatoare tanara!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Anca, nu stiu, cauta alt pediatru, alte pareri ca sa fii tu lamurita.

Eu sunt inca acasa, am primit voie sa intarziem 30 min azi ... ghiciti de ce??? ... ei bine ieri am fost la munca, atat eu, cat si colegii mei, de la 9 dimineata la 10 seara .

O zi faina sa aveti.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Flavia, ioi ce program aveti!

Si eu la lucru inca, dar sper sa plec mai repede azi ca-i vineri, mi-am propus zi de "intors casa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ce faceti fetelor, pe unde umblati?

Io ma pun imediat la somn, dar am zis sa vad ce faceti si nu am avut ce citi ...

DianaR, te-am sunat duminica trecuta, te mai sun maine dupa-masa daca nu uit.

Cristina, daca citesti te rog sa-i zici la Adi sa scoata si extras de ING sa mi-l trimita ori mie ori Adei.

Diana11, parca tu m-ai intrebat data trecuta cat am platit la dentist, sper ca nu ma insel. Am mai fost si azi o data si am platit 30 lei pt o carie la Bogdi. Azi l-a durut putin, da putin, a gemut ceva, dar a fost ok, am rezolvat inca o masea. Mai avem 2 pe cealalta parte si avem deja programari si pentru ele. Sus e ok momentan. Sunt mandra de el cum se comporta, bine, cu recompensa ulterioara cate o masinuta sau ceva.

Ma pun la somn, maine avem curs de vanzari pana la 16 asa ca sunt chiar obosita. As dormi si as lenevi o saptamana.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput