Aradence DC - (150)- Bun venit acasa Cristina!
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
ADA,ALINA mersi de idee,i-am scris-o.Sper sa mearga asa.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
adablackcat spune:
Da Alina, bifez platit si apoi cand ti le dau le bifez expediate.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
X-ray spune:
la multi ani nicolas!
cristina ma bucur enorm cand citesc postarile tala,ca esti bine,ca ai atata optimism! si cand te faci bine o punem de intalneala la mine ca deja avem experienta.
noi abia acum ne revenim dupa viroza....eli a fost foarte rau,i-am facut si film la plamani,efectiv niciodata nu a fost asa de rau.cred ca daca nu aveam aparat de aerosoli ajungeam sa o internez.cand ziceam si eu ca e bine....doua zile de gradi atat a rezistat...si dupa ia am picat noi ,bona familia bonei in fine in cap toata lumea.parca nici acum nu-mi revin dupa spaima trasa.nu stiu unda naiba sa ma mai duc cu ea...of of si io cu ale mele....
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
adablackcat spune:
Cristina, te rog mai scrie-ne cand reusesti despre tine, cum te mai simti, cum dormi... Daca ei nevoie de ceva, orice, sa cautam, sa-ti luam, sa-ti aducem!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Off A, chiar asa rau e cand se imbolnaveste? Odata cu varsta ar trebui sa se mai amelioreze si la ea simptomele astea, nu? Si Vlad e cu muci si mai si tuseste cateodata, dar nu i-am dat nimic. As vrea sa merg la un dr. sa-l asculte la plamani sa stiu ca n-are nik...
Azi mergem la ziua unei fetite, prietena cu Iulia, la locul de joaca de la OMV Kaufland.
Bazar umanitar DC
maria_rubi spune:
Salut!
Ieri, dupa ce am ajuns in Ro am dormit vreo doua ore tare bine. Dar astazi ma simt mai rau decat la spital, in sensul ca mainile si umerii, spatele ma dor mai tare. Nu stiu de ce...
Problema mare: tre sa schimb Fluconazolul cu Amfotericina B si nu se baga niciun dr sa-mi prescrie doza pentru ca-s frustrati ca am facut operatiile in Ungaria (ultima nici nu era posibila in Romania, dar deh...). Intr-un final am gasit un dr la spitalul de boli infectioase care imi spune sa fac rost de medicament ca-mi spune el ce si cum.
Surpriza: nu se gaseste in Romania!!!
Deci am doua operatii, diagnostic, tratamentul, dar acum nu gasesc medicamentul si niciun dr dispus sa-mi spuna dozajul si cate saptamani sa-l fac. Fain...
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
monica70 spune:
CRISTINA nu te necaji ca se rezolva ea cumva si treaba asta In legatura cu faptul ca te doare un pic mai rau,cred ca e normal,e de la drumul cu masina,la fel am patit si eu la ambele operatii.
ALINA.A imi pare tare rau de Elisa ca e atat de sensibila.Tare ai mai tras cu ea
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alinamoro spune:
CristinaR, cine ti-a schimbat Fluconazolul cu Amfotericin B?
Nu se gaseste in Ro, stiu ca mai cauta cineva...
Am gasit un site care livreaza medicamente si in RO, uite aici:
http://www.pharmacyescrow.com/searchresults2-ro.aspx?query=amphotericin&btnSearch=Cautare
Il gasesti si cu denumirea de Fungizone.
X-ray, imi pare rau ca ati fost bolnavioare... Tu i-ai dat la Elisa vreodata Broncho-Vaxom?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Da Alina, bifez platit si apoi cand ti le dau le bifez expediate. Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Ada, ai bifat la platit? Intreb deoarece eu nu stiu cum trebuie sa apara...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Buna dimineata,
Ieri nu am avut vreme de nimic, mai toata ziua am fost pe teren. Am avut si sedinta la gradi, "donatia", ca asa se cheama , a fost de 120 lei, acceptabil daca stau sa ma gandesc. Educatoarea tanara mi-a facut o impresie buna, anul asta isi da definitivatul asa ca va avea un an plic cu ei, ceea ce ma bucura, multe lectii deschise si tot felul de activitati. Pe langa asta e anul final la psihologie si din unele discutii mi-am dat seama ca are ceva in plus, daca pot sa spun asa. Incepand cu acest an au psiholog la gradi, care le va urmari orele din cand in cand, va discuta cu copilasii si in unele situatii va discuta si cu parintii, depinde de copil si de modul de manifestare la gradinita.
Vor avea si logoped, dar vine odata la 2 saptamani, tot asa sa asiste la niste ore si sa atraga atentia asupra unor mici probleme de vorbire daca e cazul.
Cam atat, va las ca am mult de munca. Azi printre picaturi sper sa reusesc sa vorbesc cu Adi.
Ada, mi-a venit si mie rochita?
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)