Aradence DC - (150)- Bun venit acasa Cristina!
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzica spune:
Flavia de ce nu mergi cu B la un dentist care are contract cu Casa? Pentru copii e gratuit daca il inscrii la medicul respectiv.
Anca16 tu la ce pediatru mergi cu Razvan? Sper sa fie ce zice Alina sa nu fie altceva mai grav.
La multi ani Codrin.
Aradencele alaturi de maria_rubi
monica70 spune:
LA MULTI ANI CODRIN!
FLAVIA asa si eu, chiar ma miram cum de platesti la dentist pentru Bogdi!
ANCA sanatate flacaului,sper sa depistezi ce-i cu chestia aia.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
adablackcat spune:
Salutare! Stie careva ceva despre circul asta de la Kaufland? Musai sa merg azi, speram sa scap, dar le-a dat la scoala bilete gratuite, adica Iulia are gratis si platesc pt. mine si Vlad doar. Asa ca n-am scapare! Cine mai vine????
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
ancapolgar spune:
Ada, noi am fost joi la circul asta, ca a primit si Alex invitatie din aia la gradi si am mers eu cu el. A fost fainut, dar nu prea spectaculos.... Lui Alex i-a placut ca el nu a mai fost pana acum, de atunci se tot joaca de-a circul acasa . Au camile, elefant, lama, serpi, crocodil, cal, ponei, pisici, porumbei, clown, fakir, acrobati si lei. Mie mi se pare foarte mic circul, arena... Biletul pt adulti e 35 ron.
flavia ramona spune:
Hello,
Ma duc cu Bogdi acolo pentru ca acolo merge toata familia de ceva ani buni si pentru ca imi place cum lucreaza. Data trecuta am platit, dar mi-am dat seama amu ca doar pt curatat dintii mei, doar acum am platit pentru el. Ii place acolo, ii cunoaste, stie ca si Lisa merge tot acolo asa ca daca el accepta si sta cuminte mergem in continuare tot acolo. Nu zic ca nu mi-ar placea sa nu platesc ...
Ada, noi avem bilet pe maine, avem si la lucru bilete, dar pe azi nu am avut bilete asa ca vedem cand mergem. Daca nu mergem maine atunci mergem in una din zilele urmatoare.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
anca16 spune:
M-am mai linistit, am fost la Laser la dr.Pavel, ca o fata de la odiseea mea a avut mari probleme cu fetita ei, a facut un tur al pediatrilor si pana la urma aceasta doctorita i-a pus copilul pe picioare.Mi-a zis ca nu pare sa fie nimic in neregula,dar totusi o sa mergem la Timisoara la o echografie transfontanelara.Continua sa faca
asa, dar daca il misc sau il ridic se opreste...asa ca, spune dr., se
cam exclude ipoteza unor convulsii, care nu s-ar opri indiferent ce i-as face.
Duminica placuta
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
adablackcat spune:
Am fost la circ...dezamagire totala, ca si in vara. Oribil, mie nu-mi place deloc. Si copiii s-au plictisit, o porcarie.
Na...noapte buna!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
monica70 spune:
ADA nici mie nu-mi place la circ,am fost doar odata cu Diana cand ea mai mica si atat.In rest s-a mai dus taica-su (mare amator) cu ea.El mai mergea si doar sa viziteze menajeriile, asta cand se putea.Ca asa e mai ieftin si oricum asta e mai interesant sa vada animalele.Si noi avem invitatie de la gradi la circul asta,dar nu stiu inca daca o trimit sau ba de la 18.Depinde si la cat se trezeste ... Oricum dupa mine is o porcarie.Si porcarie scumpa pe deasupra
ANCA bucur ca te-ai mai linistit.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alinamoro spune:
Nici noi n-am fost la circ. Mie nu mi-a placut nici anul trecut.
Brrr, ce frig si urat e afara!
M-am trezit la 11,30 azi ca aseara ne-am culcat tarziu. Am ajuns dupa 12(azi noapte) de la Cicir.
Ade a fost la Alexia de vineri dupa masa, a luat-o Romeo direct de la gradi si aseara am "recuperat-o", apoi am mers la ceilalti prieteni la Cicir (unde mergem sambata de obicei).
Anca16, bine ca te-ai mai linistit, dar oricum sa mergi cu el sa aflati care-i problema cu adevarat. Nu prea te-a lamurit nici d-na dr. la care ai fost...
Gabi, cand ne pui poze din concediu?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Hello si de la noi,
Noi nu am fost la circ pentru ca B e mucos, nimic spectaculos, doar nas infundat si muci, sper ca maine sa il pot daa la gradi pentru ca nici muciinu prea mai curg.
Eu am o stare aiurea, plus ca ma doare capul ingrozitor, am si rusii in vizita si probabil si de aia. As avea o gramada de facut in casa, dar nu ma pot organiza sa o fac, lipsa timpului ma enerveaza si cand am putin timp nu ma mai simt in stare de nimic.
Ada, a venit rochia?
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)