Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata...

noi am papat si azi cu lingurita,incepem sa ne foim si noi in scaun...:)
ieri am fost la casa poporului de ziua bucurestiului,ne-am speriat putin carucior,dar cand ne-a luat mami in brate a fost bine...a fost foarte frumos...

o zi buna

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Neata fetelor!

Noi ieri l-am scos pe Ianisu' la aer, si dupa ce ne-am fastacit pe unde sa mergem, am fi vrut la Brasov dar m-a dezarmat gandul la coloana de pe DN1 la intors, ba la Tragoviste in Parcul Chindiei, de Ploiesti sunt satula, dar pana la urma am fost in Herastrau, ne-am intalnit si cu nasii ca erau cu ceva treaba prin Buc.

Multumim celor cateva fete care si-au amintit ca am mai imbatranit cu o lunita , mie nu imi vine sa cred ca am copil de 8 luni, nu imi vine sa cred ce viata frumoasa si plina de zambete avem, nu stiu ce faceam inainte, eu mereu ii spun sotului ca "traiam ca prostii" seara cand ma bag in pat il admir cateva minute pe Ianis cum doarme, il mangai si il pup usor, ii soptesc ca mami il iubeste mult, mult de tot si tati la fel, apoi pun capul pe perna atat de fericita, chiar daca peste o ora, si apoi iar peste alte 2 ore ma scol ametita ca plange, ii multumesc lui Dumnezeu ca are cine plange si am pentru cine ma trezi

azi nu stiu ce am, sunt asa melancolica, rar mi se intampla, poate din cauza schimbarii de vreme, dar e o melancolie din aia plina de fericire, mie nu imi place sa scriu pe forum cat de mult imi iubesc eu copilul, ca toate ii iubim, e normal, dar parca azi as striga asa in gura mare ca ma sufoc de dragul lui

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetele!

N-am timp sa scriu ca ma bazaie musiu.

Va las o si un zambet:

Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba:
- Asa mic si deja ti-a crescut mustata ?
- Si tu asa mare si tot fara sutien?

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

andra,bine zici mi-ai dat putere sa traiesc..eu am probleme cu sotul,care ne va parasi cat de curand pentru alta :(((...asta am aflat mai zilele trecute...in fine sper sa trecem si de asta....incerc sa ma gandesc doar la minunea de copil mic si la adolescentul meu...

dar ce ai scris aici chiar ma incurajeaza...:)

FILMULETE
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

andra,bine zici mi-ai dat putere sa traiesc..eu am probleme cu sotul,care ne va parasi cat de curand pentru alta :(((...asta am aflat mai zilele trecute...in fine sper sa trecem si de asta....incerc sa ma gandesc doar la minunea de copil mic si la adolescentul meu...

dar ce ai scris aici chiar ma incurajeaza...:)

FILMULETE
POZE

imi pare tare rau sa aud ca ai probleme cu sotul ... offf, nu am dreptul sa judec pe nimeni, poate nici chiar sa comentez, dar cum poate parasi o familie asa de frumoasa, un baiat cat el de mare si o printesa mica si scumpa, ce te unge la suflet , offf parca ar avea lana il loc de creier barbatii astia ...

vad ca esti puternica, ma bucur si daca ai nevoie de sustinere, nu uita ca suntem aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Andra pup eu melancolia din tine care ma mai cuprinde si pe mine cateodata. Tare frumos ai mai zis. Asa ma gandeam eu acum ca puiul asta mic care se gudura pe langa mine, maine face 7 luni. Parca acum iti dadeam sms-uri de incurajare in spital.

Nafi multumim de coffee si de gluma. Asa am ras si m-am dus direct la mana lui eric care tine o vacuta. Aia e copila, nu are inca proeminente.

Stanucel imi pare rau pentru ce citesc. Iti doresc putere sa treci peste dezamagirea asta. Mi-e greu sa imi inchipui ce e in sufletul tau. Iar pe sotul tau, fara nici o compasiunea, i-as arata un rug...

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

o zi faina la toata lumea, azi am program de cumparat si bagat muraturi, mancare de gatit (ardei si dovlecei umpluti), deci o sa imi dispara toata melancolia si daca diseara nu-s cocoshata de treaba mai dau pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Neata fetili!
Scriu si eu rapid, ca da semne de trezire ariciul meu.
La multe lunite Ema Valentina, Codrin Fabian, David Nicholas si cu scuze de intarziere La multe lunite si lui Iannis bolfoselul

S-a trezit deja printisorul si mi-a tras un zambet cu toate gingiile si un dintisor de m-a topit

Noi am sarbatorit saptamana asta 3 ani de casnicie, a fost foarte fain, a venit mama si a stat cu Andrei si noi am iesit in oras... la o "cina romantica"

In rest.. m-am apucat de bagaje, incet dar sigur , pe 1 octombrie o sa fim in avion... Apropo, Ina daca ai nevoie de ceva de pe aici pot sa iti aduc

V-am citit cu drag pe toate, am retinut ca OANA are carut nou, STANUCEL are probleme cu sotul (imi pare rau), BUMBITA vrea sa ramana singura pe forum, noi celelalte sa ne facem sepuku cand ne uitam la pozele ei, CASTELANA se tot muta cu tot calabalacul si cu familionul ei minunat, NIBI s-a sarbatorit si a increstinat ciufulita mica, ASTERO si ea a avut un botez bestial, MAYA si SILVANA se intrec in poze cu bumbo, ALBERT se simte mai bine dupa raceala, si mititelul FLORIAN isi solicita mamica la maxim, ELLA se mandreste cu laptariile ei productive si cu GEO cel expresiv, IRRENE ne face in ciuda cu temperaturile din Dubai si cu silueta de gazela si opriti-ma va rog frumos . O pentru toate, o zi linistita si frumoasa sa aveti

Ma duc sa ii pregatesc papica lu andrei, mere din compot (fara zahar, doar cu scortisoara) cu branzica calcica.

Va pup, revin la urmatorul somnic al iepurasului

A, si am pus cateva poze noi la semnatura...

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

'neatza! sunt si eu p-aici si va citesc (chiar daca am ramas cam in urma, deocamdata) dar nu prea am timp si de scris. Si noi suntem cu treziri dese in timpul noptii sau, si mai rau, doar frichineli si asta inseamna sa ma trezesc din ora in ora, iar dimineata sunt zombie. Noroc ca Bia e la gradi, nu se stie pt cata vreme, sper sa nu inceapa iar cu bronsitele ei.... Ma plang si eu un pic, desi dupa ce am vazut ce a scris Andra imi dau seama ca are dreptate si ii multumesc lui Dumnezeu pt copiii mei!
Stanucel imi pare rau, no comment!
Cine ma poate ajuta si pe mine: cunoasteti o persoana doritoare sa calce? Eu stau in sectorul 3. Pleeaaaase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

ANDRA_S - f frumoase si emotionante cuvintele tale.

In valtoarea atator lucruri de facut ptr puii nostri, cateodata uitam sa ne oprim un moment si sa ne bucuram de sufletelul scump si drag caruia i-am dat viata..si timpul trece si curand nu va mai fi un bebelus micut si mai tarziu tare vom tanji dupa dulceata lor de acum

OANAIACOVITA - simpatica trebuie sa fie vacutza "fara proeminente" Ricky e prieten la catarama cu testoasa lui pe nume Juba...

STANUCEL - imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. poate e mai bine sa plece decat sa stea sa-ti faca zile negre. macar te bucuri in pace de bebelusul tau. sa-ti dea Dzeu putere sa treci peste incercarea asta si sa vezi in continuare partea plina a paharului!

Gata..s-a trezit si Ricky. niciodata ziua nu doarme si el mai mult de 30 de minute! Cred ca ne pregatim si iesim sa vizitam o bebela mumoasa de aceeasi varsta .

Off...Nu mai apuc sa scriu numele fiecarui sarbatorit de azi ca sunt cam multicei

LA MULTI ANI TUTUROR IEPURICILOR CARE MAI IMPLINESC O LUNITZA AZI! SA FIE SANATOSI, ISTETI SI SA ADUCA MULTA MULTA BUCURIE SI DRAGOSTE IN VIATA PARINTILOR LOR!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput