Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s o zi faina la toata lumea, azi am program de cumparat si bagat muraturi, mancare de gatit (ardei si dovlecei umpluti), deci o sa imi dispara toata melancolia si daca diseara nu-s cocoshata de treaba mai dau pe aici Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Tocmai citisem mesajul tau cel melancolic, si ma gandeam se frumos... si apoi pac! asta cu cocosatul.
Uite un sa ai spor si sa revii sa ne scrii!
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
sanzi spune:
Buna dimineata, fetele! Azi ma simt tare bine, Mara a dormit mai binisor, parca sunt mai optimista. Andra, multumim ca ne-ai impartasit gandurile tale melancolice. Nici nu-ti dai seama ce bine mi-a facut mie. M-ai facut sa realizez din nou ce norocoasa sunt si cat de putin conteaza niste nopti nedormite pe langa minunea pe care o traiesc. Si spor la treaba, mamica harnica!
Stanucel, nu-mi vine sa cred ce necopti sunt barbatii astia, indiferent de varsta. Esti o mama puternica si ai pentru ce. Ai un baiat mare, care are nevoie de sprijinul tau si o fetita scumpa, pe care poate nu intamplator ti-a dat-o Dumnezeu acum, dupa ani de asteptare. Sunt sigura ca amandoi o sa iti insenineze viata. Si conteaza pe sprijinul nostru, chiar si de la distanta.
LA MULTE LUNITE SI ANISORI iepurasilor care fac azi 6 luni: CODRIN FABIAN, de Babyangel, DAVID NICHOLAS de Papusicata, INGRID EVELINA de Cristina30 si EMA VALENTINA de Pif_pif!!!
LA MULTE LUNITE si lui MIHAI THEODOR de Wapi si RARES IONUT de Ninocikap pt cele 5 luni!
mamicile si iepurasii, plec, ca Mara deja imi darama tastatura.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
ami_84 spune:
Neata si de la noi!
Incerc ca fiu scurta ca Irina se cam miorlaieste...
Fetelor tot creau sa va intreb ceva de cateva zile si cand ajung sa scriu, uit. Zau ca m-am ramolit de tot... si cica mai vroiam sa fac niste cursuri. Dar imi amintesc eu...
Stanucel imi pare ff rau. Nu vreau sa rasucesc cutitul in inima, dar spuneai zilele trecute ca v-ati chinuit mult sa o aveti pe Adelina... ce s-a intamplat pe parcurs de sotul tau s-a "sucit" asa?
Da, am luat-o in brate ca a inceput sa planga. La noi ploua si e f urat!! Deci de acum mai rar plimbarile.. ce o sa facem atata timp cu ei in casa? Ca ei vor atentie/ diversitate... si cand ma gandesc ca iarna e lungaaaa!
Pana la urma, ne-am hotarat. Eu raman acasa si pleaca doar sotul... ca el vrea sa mearga ceva de genu, Germania, Danemarca si apoi Spania. Pai eu ce fac cu Irina? Asa ca e mai bine "acasa"... si sper ca pe la anul sa ne ajute Dumnezeu sa o avem si pe a noastra, ca m-am saturat sa stau in chirie!! Hai ca mi-am varsat oful.. Scuze fetele de . Dar mai scriu sa uit...
Eu iar am facut modificari in meniul Irinei. Asa ca acum papa in fiecare zi, relativ asa:
- cereale cu lapte sau iaurt;
- legume (in fiecare zi incerc sa contina legume din toate culorile) cu sau fara proteine (carne pui, vitel, galbenus). Uneori mai pun si doua lg de fulgi orez;
- fructe cu branzica calcica.
Cred ca mi-am amintit ce vroiam sa scriu.. Am testat o reteta de biscuiti pt bebe si mi s-a parut f ok si asa am sa ii fac de acum. V-o las si voua poate incercati: 100 g unt topit la temp camerei, un galbenus, o banana coapta bine si pasata, faina cat cuprinde (eu am pus intergrala). Mi-au iesit vreo 12 buc, le-am pus intr-o cutie de la LP si i-am depozitat in dulap.
M-am intins mai mult decat vroiam...
Am editat ca vroiam sa scriu ca biscuitii puteti sa-i "indulciti" (aka sa prinda gust "a ceva") in loc de banana cu un pic de suc de struguri.
_
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
oanaiacovita spune:
Ami interesanta reteta de biscuiti. Poate ma incumet si eu sa o fac.
Copiii raspund:
"De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari?
Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, cand ii vine sa-l faca." (10 ani)
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ami_84 spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Ami interesanta reteta de biscuiti. Poate ma incumet si eu sa o fac. Copiii raspund: "De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari? Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, cand ii vine sa-l faca." (10 ani) Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
In primul rand, si in al doilea rand, biscuitii nu iti iau mai mult de 15 min sa ii faci, inclusiv sa ii dai la cuptor, unde ii mai lasi cam 10 min (cand prind un pic de culoare pe margini, sunt gata).
_
ami_84 spune:
Vladimirescu asta e special pt tine!! Sa nu mai gandesti niciodata ce ne-ai scris ieri...
p.s. i-am dat si sotului sa citeasca ca avea cam aceeasi tendinta, doar ca numai in privinta greutatii
Sper sa nu ratezi post-ul...
_
carmickey spune:
Stanucel imi pare ff rau. Nu vreau sa rasucesc cutitul in inima, dar spuneai zilele trecute ca v-ati chinuit mult sa o aveti pe Adelina... ce s-a intamplat pe parcurs de sotul tau s-a "sucit" asa?
se pare ca era ceva mai vechi...dar nu vreau sa intru mai in amanunte,asta imi doresc cel mai tare sa plece cat mai curand posibil....sa ma pot bucura linistita de copii...
noi am papat piure de legume zilnic,dar ma gandeam sa-i dau in fiecare zi? s-au sa incerc si altceva?
dimineata ii dau piure legume
pranz piure fructe...mere,pere
dupa-amiaza suc morcov,mar
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
Lara spune:
citat din mesajul lui stanucel andra,bine zici mi-ai dat putere sa traiesc..eu am probleme cu sotul,care ne va parasi cat de curand pentru alta :(((...asta am aflat mai zilele trecute...in fine sper sa trecem si de asta....incerc sa ma gandesc doar la minunea de copil mic si la adolescentul meu... dar ce ai scris aici chiar ma incurajeaza...:) FILMULETE POZE mamica de adelina 16.04.2010 :) |
Stanucel, am ajuns cu cititul la mesajul tau. Asa de frumos si simplu e scris, ca nu am inteles din prima bine ce spui, asa ca l-am recitit, am crezut ca am inteles gresit. Tu asa ceva pastrai in suflet si totusi nu aratai nimic? Esti o femeie foarte puternica!
Sunt sigura ca o sa fii bine! Imi pare rau ca sotul tau a ales alta cale.. insa din toata treaba asta el are cel mai mult de pierdut. Tu sa fii puternica si sa ramai cu picioarele pe pamant si cu inima limpede, pentru copii tai, mai ales pentru scumpa ta mica. Ea e scopul vietii tale acum. Ea si baiatul cel mare, care cred ca iti e de cel mai de ajutor. Daca sotul tau a facut ceva bun pentru tine, sa stii ca asta e, copii tai. Pentru ei incearca sa nu-l urasti.. lasa-l.. iarta-l.. fii demna! peste ani va regreta atat de mult, incat se va pedepsi singur si va contribui si soarta la asta.
Mereu sa vii aici pentru un umar de speijin! Toate ti-l vom oferi!
Fii tare, ok? Va fi bine!
Trimit o imbratisare.. si multi pupici Adelinei frumoase si cuminte Esti o norocoasa sa o ai!
jeni_h spune:
Salutare mamici si pitici
Cum va spuneam vineri, am avut un we plin.
Sambata am fost plecata din Buc , am mers la un parastas de 40 zile al unchiului meu. In ultima clipa , al meu sot a trebuit sa plece pana la firma, a intervenit ceva urgent si ...eu a trebuit sa iau restul familionului si sa conduc . Nu de alta, dar mama comenteaza in continuare. Ba ca ma "dau" la masina si ca "o calc cam tare" si ca nu ma gandesc ca am copilu in masina etc. "cam tare" adica 80 -90 in afara localitatii . Noroc ca n-au fost decat 60km dus si 60km intors ca altfel .
Duminica, dimineata a venit sora mea ( ea locuieste in austria). Mai pe la pranz, l-am luat de aripa pe al meu, am lasat pitica cu mama si am mers pana la Baby Expo. Acolo, la intrare ce credeti?! Vine o pitipoanca la mine, facea sampling pt nu stiu ce firma si imi da un cadou cu produse pt bebelusi si cu comentariul "o sa va faca trebuinta cand o sa nasteti" . M-am inverzit, i-am zis ca nu sunt gravida si sa-l dea altcuiva care are nevoie de el. Nu va spun ca al meu se hlizea de numai . In fine, am depasit episodul asta si ne uitam la niste scaune pt masina. Dupa ce parlamentam noi, vine vanzatorul si ne recomanda o scoica , ca aia e potrivita pt nou nascuti . Am zis ca-l iau la bataie, nu alta. In fine, m-am enervat, plus ca te calcai in picioare ce era acolo, si am plecat fara sa iau nimic!
Noroc ca am mers intr-un centru comercial si am facut cumparaturi si mi-a trecut supararea. Asa, si ca sa-mi treaca de tot supararea, m-am indopat cu muuuulte baclavale , toate cu fistic . Acum sa zica lumea ca sunt grasa. Offff si eu care eram happy ca-mi scazuse burta si mai dadusem jos si vre-o trei kg .
Stanucel, imi pare rau. Dar fi barbata! "toate trece"
Miria, Irene,Bumbitza, sa nu va mai aud ca va plangeti ca uite ce-am patit eu!
Va pup acusi, merg sa termin ce-am inceput pe aici prin casa. Sper sa ma lase mandra mea (nu stiu ce are dar vrea sa stea numai cu mine, in brate, normal si e tare maraita. Dar las' catrece, ne facem noi fetite mari )
va puuuuup pe toate fara exceptie
A, Niki sa va fie de bine botezul!
LA MULTI ANI pentru toti cei care s-au serbat zilele astea!
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
ate_09 spune:
neatza pe la 12 si de la noi!!
Aici e o vreme urata rau..ploua si e frig. Iedul meu s-a trezit dimineata la 6 si l-am luat in pat cu noi, a papat tzitzi si dupa ce a plecat tati le serviciu am tras amandoi inca un somnic pana la 10.30 .
Am citit si eu cate ceva din urma. Bun venit Irene!! V-am admirat pozicile : ai o fetita superba iar numele ei imi place foarte mult. Asa o cheama si pe sora mea .
Am citit si despre condimentele voastre..nu le-am incercat niciodata dar sunt convinsa ca sunt tentante retetele libaneze din ce au povestit fetele pe aici.
Oana sa aveti plimbari cat mai placute in noul carucior!!
Stanucel sa-ti dea dumnezeu putere sa treci peste incercarea asta grea!!! Bucura-te de copilasii tai care iti vor aduce bucurii inzecit!!Suntem alaturi de tine !
Revin ca scriu cu o mana si bebe vrea sa tasteze si el
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 6 lunite