Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
Multumiri pentru urarile adresate Dariei!!!
Despre David: astazi am dat salteaua la nivelul de jos.
Merg sa ii pregatesc fructele: zeama de la o porticala, un sfert de banana, o piersica mica si 2 masuri cereale cu piersici si maracuja.Nu am introdus inca deloc carne. Astept niste filore cu carnita din Italia si apoi incepem.
Piureul de fructe il maninca cu placere daca are cartof dulce. Ii mai place brinzica-facuta cu iaurt, cu banana. Cam aici suntem...
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi.
LML iepilor din weekend si de azi:
18: Alessia Stefania (de crissintibun), Sara (de Happyjoy)
19: Ianis Stefan (de Andra_s), Isabella Katy (de 25miky), Riccardo (de nafi)
20: Ema Valentina (de PIF_pif), Ingrid Evelina (de Cristina30), Codrin Fabian (de Babyangel), David Nicholas (de papushicata), Rares Ionut (de ninocikap), Mihai Theodor (de wapi).
La multi ani, Niki!!!(scuze de intarziere) Ateptam pozele de la botez.
Sunt cam nerecuperata(am citit pe diagonala) ca tot weekendul am alergat.
Am vandut carutul vechi si am luat unul nou: Chicco Lite Way. E tare frumusel si usor.
Acum imi trebuie scaun de masina. Cred ca ma duc tot la chicco sa il iau pe ala de 0-18 kg, ca altceva sa ma incante nu am vazut si de pe net nu ma risc sa iau de pe net. Problema e ca imi trebuie repede, nemaiavand scoica. Ieri am fost cu el in brate pana in Selgros si am zis ca si mor de emotii. Nu stiu cum mergeau inainte parintii cu noi in brate. SI a fost vorba de un drum de 10 minute.
Am vazut toate pozele. (Ella si eu i-am luat Muller iaurt si mi-a placut ff mult mai ales ca m-am uitat pe ingrediente si are putine chestii "nocive" - imi pare cel mai natural din toate).
Am vazut ca discutati ca nu se dau doua mese de fructe pe zi. Eu ii dau si iaurtul seara cu fructe pasate,desi il prefera simplu.
Si eu folosesc cuptorul cu microunde, chiar si pentru Eric.
Cam atat imi aduc aminte, in afara de nebuniile spune de Roxi&Co.
O saptamana frumoasa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Ramy77 spune:
Neata tuturor,
CASTELANA, multumesc de cafea, chiar am nevoie, fii-mea iar e treaza de la 6,plus ca aseara m-am culcat tarziu, deci, azi alta zi de zombisi e si o vreme urata rau afara....ploua si bate vantul, brrrr.
Mult spor la cautarea casei.Si unspecial pentru Cezarelul cumintel!Esti o norocoasa,ai parte de copilul ideal
La multe lunite! Ianis de Andra, Isabella Katy de Micky si Riccardo de Nafi! (cu scuzele de rigoare pentru intarziere)
La multe lunite! Ema Valentina de PIF_pif, Ingrid Evelina de Cristina30, Codrin Fabian de Babyangel, David Nicholas de papushicata, Rares Ionut de ninocikap si Mihai Theodor de wapi! Sa cresteti mari si sanatosi!
Merg sa intind o tura de hainute, daca tot m-am trezit asa de dimineata, macar sa nu fie degeaba
dayanara spune:
oana bine ca te vad aici, asa mi-am adus aminte ce vreau sa-ti spun, sa te intreb de fapt, cum e eric cu dermatita?
cand am scris de prietena aia careia ii curg sanii si acum la 10 luni ale copilului, mi-am adus aminte ca baietelul ei are dermatita atopica exact ca eric, zic exact, pt ca ii aparuse tot pe fata cum ati patit voi si medicul ii da o crema preparat in farmacie, daca te intereseaza o intreb ingredientele
ivan e la gradinita, a avut ceva muci si i.au trecut...eu nu-l tin in casa pt muci, de fapt aici nu se tine copilul in casa decat daca nu vrea el sa mearga afara, nu e in stare...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
briza_marii spune:
Neata!
Ce urat e afara!! Frig si ploaie..Baietii mei inca dorm, ca au dormit azi noapte amandoi si Ericutu s-a tot fatait, asa ca pe la 8 s-au culcat amandoi. Eu imi beau cafeaua si caut idei de facut mancare, ca nu avem nimic nimic in frigider. Voi ce mai faceti de haleala?
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
oanaiacovita spune:
Roxi lui Eric i-a mai aparut saptamana trecuta dupa o perioada destul de lunga. Acum i-a trecut si mai are pe obraji pete, nu stiu cum or sa treaca, probabil daca o sa stea la soare.
Dar zi-mi te rog ingredientele in caz ca mai apare.
Azi sun sa vad rezultatul la analiza pentru intoleranta la LPV.
oanaiacovita spune:
Briza eu am facut salata beof si ieri pulpa de curcan la cuptor cu cartofi.
Al meu baiet s-a intins in spatele meu si ma trage de par.
Ramy77 spune:
BRIZA, eu fac ciorba de fasole verde,chiftelute cu piure si sos de rosii pentru sot si peste cu legume la steamer pt mine. Cel putin asta e intentiasa vedem daca-mi si iese...
Ramy77 spune:
OANA, sa stapaniti sanatosi noul carucior. Si pe mine ma bate gandul sa-l schimb,ca e greut si imi ocupa tot portbagajul la masina(am un clio si e destul de mic portbagajul)Azi comandam scaunul de masa. La scaun de masina nu ne-am decis inca. Pana una alta am scos pernita suplimentara din scoica si am mutat centurile si e ok.
Na, s-a trezit printesa,a dormit exact 35 minute.
O zi buna tuturor
oanaiacovita spune:
Ramy si la noi mai incapea oarecum, dar de cand cu hainele groase statea inghesuit. Iar caurtul imi rupea spatele nu alta.
Sunt tare incantata de Chicco asta. Are doar 7 kg, se strange umbrele si incape cred in orice portbagaj. Noi ieri am fost cu Fabia de la servici a sotului care e micuta si a incaput.