Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
sanzi spune:
Michelle, felicitari pt aniversarea casniciei! Ani multi si fericiti inainte! Am vazut pozele cu Andrei, ce mare s-a facut! Nu mai arata deloc ca un bebelus, e baietel mare de-acum! Ma uitam ce zambea in primele poze si apoi ce speriat era de masca aceea! Un dulce!
Ami, exceptional articolul! L-am salvat, abia astept sa i-l arat si sotului! Am notat reteta, cum ii dai biscuitii?
Pentru ca azi am fata foarte cuminte (nu stiu ce e cu ea, febra n-are :-))), avem si meniu:
- dimineata a papat cu placere o para+2 prune fierte cu putina scortisoara si 2 lg de cereale de orez
- mai tarziu avem piure de cartof+morcov+carnita de pui
Intrebare pt fetele mai pricepute la bucatarie: vreau sa fac compot de prune, fara zahar, pt iarna. Cat sa il fierb ca sa reziste cateva luni?
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
briza_marii spune:
Am pus sa fac o supa de gaina cu galuste si friptura de porc cu ciuperci cu vin, la cuptor. Sa vad cum le termin, ca sotul azi era liber, dar a primit un telefon de la un client si trebuie sa plece..
Stanucelcuvintele sunt de prisos .... sa renunti de bunavoie la casa ta, la sotie si la 2 copii minunati ..Cata mine sa ai..sau mai bine zis sa n-ai
Fug sa il pun pe ebeb in patut ca doarme in patul nostru
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Ina_3040 spune:
La Multe Lunite sarbatoritilor de astazi: Ianis, Isabella si Riccardo!!! sa cresteti mari si voinici!
Nafi bun bancul, tare mi-a placut
Stanucel curaj si multa putere pentru mai departe . Noi suntem alaturi de tine!
Andra foarte frumos ai scris, ai redat ceea ce simtim cu toate, as vrea uneori sa opresc timpul in loc, am senzatia ca nu profit la maxim de perioada asta si asa de repede cresc.
Michelle la cat mai multi ani fericiti impreuna! Merci de oferta, ma gandesc si daca imi trebuie ceva din Romania iti scriu . Spor la bagaje!
Noi suntem in continuare bolnavi, cu muci si tuse. Azi il duc iarasi la medic de dupa masa, acuma e la cresa si eu la servici.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Lara spune:
Mai aveam cate ceva de zis, vad ca ma lasa Sara.
Andra, sa stii ca si eu am tendinta sa tot spun cat de mult imi ador copii, cat de fericita sunt ca ii am si cat stau si ma uit la ele.. si ma bucur si multumesc ca sunt bine si fericite. Ma abtin sa vorbesc despre asta, ca si asa bat campii cand intru si eu pe aici, insa imi pare rau ca o fac. Uite ce bine e ca ai facut-o tu.. ne-ai facut ziua mai buna.
Honey, Bumbo asta nu pare rasturnabil.. insa trebuie sa stam cu ochii pe ei, pe mine nu ma prea ajuta oala asta. O idee ar fi sa o legi cumva, aco` cu o esarfa, ceva.. gasesti tu o solutie sa fii mai linistita.
Irene, merci ca incerci sa ma calmezi si zici ca e cald.. infernala caldura.. Nu are efectul scontat, eu am picioarele reci acum, nu stiu ce am, asa ca..
Iesim la un ceai (rece daca vrei) cand vii, stiu un loc fain, in Hendon. Un cafe/restaurant in parc, la racoare. E proiectat, gandit si facut de sotul meu, tocmai l-a terminat acum cateva saptamani, din lemn masiv, arata minunat. Si e racoare si bine acolo, nu ca asta as vrea si eu acum.. dar.. ma sacrific
Vladi, draga mea.. ti-am simtit lipsa. Sanatate multa la puiul mic si frumos!
Ce ma bucur eu tare e ca esti mult mai bine si ca si-a revenit si sotul! sa auzim numai de bine de acum, se rezolva ele toate!
Mare grija cu sanatatea si nu te mai suprasolicita, mai pune si bona aia la treaba! Si nu mai fa comparatie intre copii (desi recunosc ca si eu cam fac) E imposibil sa se dezvolte la fel. Totusi, daca iti faci griji ca nu sta bine in picioruse, fa exercitii mai multe cu el. Eventual ia-i un scaunel din ala in care poate sa "bounce", scuze ca nu-mi vine acum cum sa zic fara sa par caraghioasa. Eu tocmai ieri i-am luat unul, asta e http://www.binbin.net/photos/fisher-price/fis/fisher-price-hop-n-pop.jpg arata ca un premergator, numai ca nu are roti, ci e stabil si se poate ridica si aseza. Ajuta la inzdravenirea picioruselor. Eu l-am luat ca o mai pot lasa acolo, fara grija ca o ia la fuga. Sper sa nu se plictiseasca repede de el. Uite, de ex Sara face si pasi acum, insa Jo.. la varsta ei, abia statea in fundulet intre perne, era mai molcuta, asa.. Si uite ce mare si frumoasa si desteapta s-a facut
Va las acum, mai aveam de zis, insa nu mai am timp. Zau ca nu stiu cum reusiti voi sa faceti si de toate si sa mai si scrieti aici, zilnic. Va invidiez.
Numai bine la toata lumea, aveti grija de voi.
LAlexandra spune:
Neata, asa pe la amiaza
Pana nu uit...Bumbitza, si al meu transpira acum la capusor, l-am si tuns, ca ma gandeam ca e din cauza parului, dar tind sa cred ca e din cauza umiditatii, caci asta-vara nu era asa umed, dar acum deja e mai multa umezeala. Acum nu stiu cum e in tara, eu am aici termometru sa vad si cat e umiditatea ( ca aici e mereu mare, si la nevoie sa stiu sa pun dezumificatorul). Si inca o cauza, e ca el mereu e in actiune, asa ca e normal la cat se agita.
Sanzi, pe moment vad ca ii place la Alessa in scaunel, acum sa vedem in continuare. Oricum imi trebuia, pt ca el mai mult intinde mancarea, si asa pot sa il sterg linistita dupa masa si bineinteles...sa il schimb si pe el, pt ca e tot o mancare. Premergatorul azi mergem sa il luam, ca am dat comanda la magazin. Pt moment nu il folosim, dar cum mai creste putin, sper sa ne fie de folos. Asa cum spunea si Roxana, mai mult il vreau sa pot sa il stiu in siguranta si sa il pot lua cu mine prin toata casa. Mai ales ca la noi e peste tot gresie, asa stiu ca nu cade sa se loveasca.
Erina, spune-mi cum ii prepari mancarea cu carnita din Italia. Inca nu am avut timp sa scriu, si era cred, si neinteresant...Aici se da initial supica din morcov si cartof, la care se adauga o lingurita de ulei de masline, si 2 lingurite de cereale de porumb si tapioca, apoi la cateva zile se pune si carnita de miel sau iepure ( de la borcan-liofilizat), mai incolo se pune carnita tot de la borcan, dar omogenizat. Dupa alte cateva zile se pune si o lingurita de parmeggiano, apoi cateva zile se tot adauga cate o verdeata. Eu am fost azi la magazin, si avand in vedere ca noi nu mancam mancare cu verdeata lor...desi stiam de care sa iau...nu am cumparat nimic, ca nu stiu sa o prepar. Acum astept sotul sa vina deseara sa vedem ce cumparam. Si la sfarsit se da tot de la borcanel mere, pere sau prune.
Pe la 6 luni se incepe parca si cu biscuite.
Abia mai incolo o sa fac eu mancarea toata in casa.
Eu merg pe mana lor, ca mi se pare mai bine sa ii dau mancarea preparata cu chestii de la borcanel, ca e mai sigura decat toate cele din comert, care sunt , preseupun, cu toate chimicalele. De la tarani, nu am de unde lua proaspete si bio.
A, si pt inceput se da o singura masa la amiaza, abia apoi se inlocuieste si masa de seara.
ma duc sa vad ce ati mai scris.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
jeni_h spune:
gluma buna pt o zi de luni
Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fara experienta... cadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori, oamenilor, ba nu li se vedeau picioarele, ba nu li se vedeau ochii.
Vin trei unguroaice - mama si fiica si mama-mare.
- Bune ziua, domnu foto. Venit noi la dumnevostre se foteti la noi. Da sa ne foteti ghine.
Acuma, pe mine ma foteti in fuuund, pe fata in píciore. Iar mama, ca-i mai batrana, ar vrea sa o foteti in spate.
Da' stiti ce rughem la dumnevostre, domnu foto? Foteti la noi ase de se ne iese ochii! ......
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
jeni_h spune:
nu dati cu rosii, bancuri pe care de abia le-am primit si am vrut sa radeti si voi, sa se mai destinda atmosfera. Daca nu va place, nu mai trimit...
Spuneti, copii, care e cel mai paros animal ce exista?
- Ursul, spune un elev.
- Vulpea, altul.
- Iepurele, pisica, leul, etc. ceilalti. Bula ridica si el m#258;#728;na:
- Doamna de muzica…
- Pai cum, mai tampitule, ce ti-a venit?… de unde ai scos si prostia asta?
- De la domnu’ de desen, care a zis ca un an i-a trebuit pana a parlit-o…
Asteptand intr-o gara, un barbat cara doi bebelusi cate unul sub fiecare brat. La un moment dat vine o femeie se uita la cei doi copii si nu se poate stapani sa nu intrebe:
- Vai, dar sunt asa de draguti! Cum ii cheama?
- Habar n-am!
- Dar sunt baieti, fetite? Sau baiat si fetita?
- Habar n-am!
- Nu stii? Ce fel de tata esti domnule? Si cum ii duci asa sub brat este revoltator!
- Nu sunt tatal lor, cucoana. Eu sunt doar vanzator de prezervative. Astia sunt doua reclamatii pe care le duc la firma la care lucrez!
Proaspat casatorit, un marinar vorbea cu sotia lui, in varful patului:
- Tu nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine?
- Hm...ce intrebare. auzi barbate, mancare buna ai?
- Am!
- Haine curate ai?
- Am!
- Aseara ti-a placut partida de amor?
- Mi-a placut!
- Pai si cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa?
Mama, tata are diaree, intreaba fetita pe mama ei.
- Nu draga mea, dar de ce iti veni sa ma intrebi asta?
- Aseara te-am auzit cand l-ai intrebat pe tata: “-De ce naiba nu ti se mai intareste si tie odata rahatul ala.”
Un român care se afla la aeroport pt. a pleca o lun#259; în vacan#355;#259; în Africa, este contactat telefonic de un prieten care îl rug#259; s#259;-i aduc#259; un papagal vorbitor de la ecuator.
Dup#259; o lun#259; vacan#355;a se încheiase, iar turistul nostru #351;i-a adus aminte abia la sosire în #355;ar#259; ce-l rugase prietenul. Ce era s#259; fac#259; acum, pt. c#259; prietenul a#351;tepta cadoul? Turistul nostru, ca orice român care nu intr#259; în pan#259; de solu#355;ii, procur#259; de lâng#259; aeroport, contra unei sume modice, o bufni#355;#259;. Astfel prietenul avea s#259; se declare mul#355;umit de cadou.
Dup#259; un timp, cei doi prieteni se rev#259;d, iar fostul turist cu chef de glume î#351;i întreb#259; prietenul:
-Ei, ai înv#259;#355;at papagalul s#259; vorbeasc#259;?
-Înc#259; nu, îns#259; e pe drumul cel bun. Când îi vorbesc, se uit#259; foarte atent la mine!
Dupa un pescuit norocos Bula se pregateste sa friga un peste la gratar.
- Nu crezi ca mai inainte de a-l frige ar trebui spalat? spune mama sa.
- Mereu imi pui intrebari anapoda. De ce sa-l mai spal? Nu a stat toata viata lui in apa?
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
ate_09 spune:
jeni_h rad cu lacrimi!!!!!!! Cel putin primul banc e bestial!!
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 6 lunite
LAlexandra spune:
Stanucel...sa stii ca iti suntem alaturi, daca ai nevoie se plangi pe un umar...si poate asa, daca simti nevoia, am vazut ca sunt pe forum, si discutii speciale despre cum sa te descurci in unul...( sa nu mi-o iei in nume de rau, vreau doar sa ajut)
Vladi sper sa va reveniti repede si sa ajuje Domnul sa fie toate analizele bune. Cat de dezvoltarea lui Floricica, eu zic ca depinde de la copil la copil si fiecare are alt ritm de dezvoltare. Eventual, pt linistea ta, intreaba si pediatra si poate te indruma ea mai departe. Ma tot gandeam...ca zici ca ziua sta fara sa manance...noaptea nu reusesti sa ii dai mai rar, si sa il ametesti doar cu suzeta, ca sa adoarma la loc. Si noi inca avem una sau doua treziri pe noapte pt papa si inca cateva pt dat suzeta, dar macar adoarme repede la loc...iar ziua...aproape deloc somn. Parca si-a mai revenit cu burtica, dar in unele zile tot il mai deranjeaza gazele.
RAMY, mi-am amintit. Parca am vazut Bumbo la Piticot, la etaj, dar cred ca nu mai are rost sa ii iei Brianei.
Ina, sper sa se faca repede bine Robin, si sa nu mai aveti probleme.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Noi tot racite suntem: Ioana si Justina doar tusesc, iar mie imi m curge nasul.
Azi noapte Justina s-a trezit la 12 noaptea (de la 20 i se facuse foame), 2:30 si-at i-am dat apa apoi la 6 si la 9.
freedelia la asta ma gandeam si eu ca vor capata imunitate.
Vreau sa te intreb (valabil pt toata lumea) : ce parere ai/aveti pot sa-i dau ceva pt imunitate, Ioanei?
Rebiana am vazut si eu cele 2 comori si o mamica frumoasa.
Andra mi s-a facut pielea de gaina, cat de frumos ai scris.
michelle_sf multi ani fericiti impreuna!
stanucel imi pare foarte rau, de ce ti se intampla cu sotul tau..bucura-te de copii tai.
Roxana Ioanei nu-i curge nasul, ci tuseste si se simte molesita. Daca ii curgea nasul o trimiteam la gradinita.
LA MULTE LUNITE SI ANSIORI , sarbatoritilor de azi: Ema Valentina, Ingrid Evelina , Codrin Fabian, David Nicholas, Rares Ionut si Mihai Theodor!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!