Gravidute si mamici de Constanta (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gagulina spune:

Bpatricia, oricat de mult te-ai chinuit la nastere, a meritat. Sa fiti sanatoase amandoua!!!
Eu prima fata am nascut-o cu solopenco (pe atunci in spital). Si eu sunt mioapa, dar am insistat sa nasc natural si nu am avut probleme la nastere. As vrea si acum sa nasc cu ea, dar se pare ca doar la Isis se poate.

CRIXIA, nu muncesc , stau acasa cu fetita mai mare. Voi avea curand 2 fete!

zna23, chiar ca esti o norocoasa! E bine ca ai scapat de cusaturi. Sa-ti fie sanatoasa fetita!!!
Pentru sani poti sa incerci si unguent Bepanten. Eu l-am folosit la prima nastere.
SI pentru ca ai nascut la ISIS am niste intrebari. Cand vei avea un pic de timp poate-mi raspunzi la ele
1- ma intereseaza daca au internet. Tati al nostru e foarte departe, am sa nasc fara el si as vrea sa am posibilitatea sa vorbesc cu el pe net din maternitate.
2-cu ce doctor ai nascut, daca nu e secret?
3-Intr-adevar poti sa vii la ei fara bagaje? Au acolo de toate?
4-trebuie sa ai la tine rezultatele analizelor din timpul sarcinii sau altceva de acest gen?
5-pentru a naste in cada, in apa, ai vorbit cu doctorul din timp sau asa ati hotarat atunci , pe loc? Nu ti-a fost frica sa nasti in apa?

sper ca nu e prea lunga lista cu intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gagulina spune:

Zna23, am recitit paginile anterioare si am gasit raspunsul la intrebarea cu doctorul. Ai nascut cu Zaher, din cate am inteles.

Si , uite, daca tot te-am bobmbardat cu intrebari mai am una...
Nu stiu ce fel de body-uri sa cumpar pentru maternitate , cu maneca lunga sau scurta? E foarte cald la ei acolo? si cum se tin copiii- infasati sau poti sa-i imbraci cu hainute? Tu cum ai imbracat-o pe mica Sofia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui gagulina

Zna23, am recitit paginile anterioare si am gasit raspunsul la intrebarea cu doctorul. Ai nascut cu Zaher, din cate am inteles.

Si , uite, daca tot te-am bobmbardat cu intrebari mai am una...
Nu stiu ce fel de body-uri sa cumpar pentru maternitate , cu maneca lunga sau scurta? E foarte cald la ei acolo? si cum se tin copiii- infasati sau poti sa-i imbraci cu hainute? Tu cum ai imbracat-o pe mica Sofia?

si eu am nascut la isis.body poti sa iei de care vrei ca au caldura si il fixezi la cate grade vrei tu.poti sa-l tii infasat sau il poti imbraca in hainute.e numai alegerea ta.
internet au, trebuie numai sa ceri user si parola de la receptie.
de nascut in apa nu stiu ce sa zic ca am facut cezariana eu.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zna23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gagulina

Bpatricia, oricat de mult te-ai chinuit la nastere, a meritat. Sa fiti sanatoase amandoua!!!
Eu prima fata am nascut-o cu solopenco (pe atunci in spital). Si eu sunt mioapa, dar am insistat sa nasc natural si nu am avut probleme la nastere. As vrea si acum sa nasc cu ea, dar se pare ca doar la Isis se poate.

CRIXIA, nu muncesc , stau acasa cu fetita mai mare. Voi avea curand 2 fete!

zna23, chiar ca esti o norocoasa! E bine ca ai scapat de cusaturi. Sa-ti fie sanatoasa fetita!!!
Pentru sani poti sa incerci si unguent Bepanten. Eu l-am folosit la prima nastere.
SI pentru ca ai nascut la ISIS am niste intrebari. Cand vei avea un pic de timp poate-mi raspunzi la ele
1- ma intereseaza daca au internet. Tati al nostru e foarte departe, am sa nasc fara el si as vrea sa am posibilitatea sa vorbesc cu el pe net din maternitate.
2-cu ce doctor ai nascut, daca nu e secret?
3-Intr-adevar poti sa vii la ei fara bagaje? Au acolo de toate?
4-trebuie sa ai la tine rezultatele analizelor din timpul sarcinii sau altceva de acest gen?
5-pentru a naste in cada, in apa, ai vorbit cu doctorul din timp sau asa ati hotarat atunci , pe loc? Nu ti-a fost frica sa nasti in apa?

sper ca nu e prea lunga lista cu intrebari

Multumim de urari
Noi am plecat cu laptopu la pachet de acasa...wi functioneaza destul de bine la isis,doar parola trebuie sa o ceri la receptie si apoi o sa fiti la un click distanta de tatl bebelinei.
cat despre bagaje,mi-am luat stritul necesar pt mine:periuta,piaptan,cosmetice and stuff ,2 perechi de pijamale ,papuci de casa,6 perechi de chiloti si un pachet de absorbante always pt noapte.O sa primesti acolo acele tampoane facute din vata si pansament pentru primele zile dupa nastere asa ca nu credca are rost sa stai sa le brodesti tu acasa.Citisem ca multe mamici au mers cu ele gata facute dar fetele de acolo sunt tare amabile si te intreaba tot timpull daca mai ai nevoie de cate ceva.
Pentru bebe eu am avut cateva body-uri si pantalonasi si 3 caciulite.Dupa baita ti-l imbraca cu ce duci tu si apoi il pun intr-un scutecel fara a-l infasa...doar strans putin cat sa se simta in siguranta.E placut in camere ,ai in convector pe care il poti regla la ce temperatura vrei ,cum te simti tu confortabil.
Eu am avut dosarelul cu toate analizele si eco din cursul sarcinii dar nu mi l-a cerit nimeni,dar e bine sa il ai la tine in caz ca doamne fereste intervine ceva sa poata sa iti vada istoricul medical.
Eu am fost la consult la dr zaher pe toata perioada sarcinii dar inca nu stabilisem cum va decurge nasterea,,pt ca urma sa merg la un control miercuri,,dar bebelina nu a mai avut rabdare si a venit la inceput de saptamana.I-am spus insa atunci la fata locului ca vreau sa nasc in apa si nu a fost nici o problema...cred ca atunci cand e vorba de cezariana trebuie anuntat mai din timp sa aiba blocul operator liber..sa nu se suprapuna operatiile.Cand am nascut eu,,,au mai venit inca doi bebelusi insa ambii prin cezariana..asa ca avut exclusivitate la cada unde m-am simtit mai confortabil si mai sigura decat pe masa,asa ca nici vorba de teama..in apa vezi exact ce se intampla si parca te implici mai activ..cel putin la mine asa a fost...Scuza-ma dar nu am timp sa rasfoiesc din urma ca devoratoarea de timp Sofie e around,cu ce dr vei naste?
daca iti mai pot si alte detalii m-as bucura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ne votati si pe noi!??

Nastasie, mai da de veste cum sunteti!!! Cum e mamix2?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Bine vam gasit!felicitari pentru subiect!eu am intrat rareori pe aici si vam citit,am postat la aspirante f mult...pe scurt 7 ani de asteptari,operatii 2,una clasica la cta si una laparo la bucuresti ambele chisturi ovariene,au urmat stimularii,inseminarii...2fiv la viena cu reusita maxima adica avem deja 38 saptamanii,miercuri mergem la doctora Savu sa programam cezariana la Euromaterna.daca cineva dintre voi a facut cezariana acolo sa ma ajute cu o listuta de bagaj pt mine si BB...please... 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani tuturor ce poarta numele Sfintilor Arhangheli Gavriil si Mihail!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hello...toata lumea este la plimbare?! Nici nu ma mira...la cat de cald si frumos a fost zilele acestea...
bryny- bine ai venit la topic! Cu listuta si bagajul te pot ajuta fetele care au nascut de curand...dar in mare parte ...mai nimic....camasute de noapte pentru tine(2-3 buc), Chiloti, prosape(2buc)...iar pentru bebe body-uri (3-4 buc) si aprox. 2-3 caciulite...in rest cam totul ti se da de la clinica: pampersi, tampoane, servetele umede si pt bb si pt tine...conditiile sunt super...totul la superlativ...acum 7 luni a nascut finuta mea acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

dadi_t multumesc frumos!daca mai este ceva de adugat la bagajelu nostru pt cezariana la Euromaterna,astept fetele care au nascut curand.noi ieri deja neam programat pe 24 luna aceasta la cezariana si avem marii emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

bryny, felicitari pentru reusita!! wow, marea intalnire!! Sa fie totul bine!!!

La Eurmaterna primesti chiar si camasa de noapte, doara daca vrei tu sa fie a ta de acasa. La fel si papuci. In principiu hainute pt bb( body, costumas, sosete, manusi, caciulite). Eu am nascut vara, cred ca acum e destul de cald acolo nu trebuie hainute prea groase. In rest pt bb: pampersi, sampon, crema fundulet - primesti de la clinica. Pentru tine ar trebui sa ai pt igiena ta: prosop, pieptan, periuta dinti.
Eu am facut cezariana la ora 10 dimi, m-au tinut la terapie pana la ora 19, apoi m-au dus in camera si am stat cu perfuzii pana in dimineatza urmatoare. In acest timp bb a stat la camera neonatologie si a fost hranita, ingrijita. Dupa ce a adus-o la mine in camera am imbracat-o in hainutele aduse de mine.
Sanatate maxima tuturor gravidutzelor!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput