Gravidute si mamici de Constanta (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi mamici de constanta,daca va plac pozele noastre din concurs,ne dati un vot?

pozele le gasiti la semnatura...Clipe de vara...
multumim!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

mihaela gata am votatsa-ti traiasca piticii si succes

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Imi cer scuze ca operez atat de greu modificarile solicitate pe prima pagina dar fetele ma tzin in priza nonstop si nu prea mai apuc sa intru pe net.

bpatricia, zna Felicitari pt printzesicile voastre!

creem Imi pare rau...am trecut si eu prin asta...

bryny Bine ai venit si...nashtere ushoara! Ca eu la cat de rar dau pe aici sigur nu apuc sa-ti urez la timp . Te-am trecut pe prima pagina deocamdata la "gravidutze".

Pupici tuturor... Sa mai veniti cu veshti bune...

PS. Am votat peste tot.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

va multumesc,pt voturi!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

zna23ce dragutz...ai nascut in apa?bravo..felicitarisa fiti sanatosi

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gagulina spune:

Mamicilor, de cateva zile caut lenjerie pentru pautul bebelusului. Voi de unde ati luat? Eu caut sa fie fara aparatoare si sa nu fie exagerat de scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna fetelor, luna trecuta am facut si eu FIV, si am ramas insarcinata.Astazi am deja 5 saptamani si 1 zi de sarcina....inca nu ma pot bucura la maxim , nu am spus decat parintilor si prietenei mele cele mai bune.
Acum caut un doctor la care sa merg, si am tot citit pe la voi despre diferiti doctori insa nu stiu la care sa merg.Cheltuind atatia bani pe Fiv , ma bate gandul sa nasc la spitalul judetean insa vad ca spuneti ca nu-s conditii mai deloc acolo....voi ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gagulina

Mamicilor, de cateva zile caut lenjerie pentru pautul bebelusului. Voi de unde ati luat? Eu caut sa fie fara aparatoare si sa nu fie exagerat de scumpe.

Eu am luat 2 seturi complete (cearceaf pat+pilota+perna+aparatori) de la Maredi dar nu prea le folosesc. De baza sunt cearceafurile cu elastic (am cate 4 pt fiecare patut) si husele impermeabile (cate 2 pt fiecare saltea). Husele sunt de la firma Bertoni si le-am luat din carr4, iar cearceafuri am gasit si in carr4 si am comandat si de pe net.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melisa28

Buna fetelor, luna trecuta am facut si eu FIV, si am ramas insarcinata.Astazi am deja 5 saptamani si 1 zi de sarcina....inca nu ma pot bucura la maxim , nu am spus decat parintilor si prietenei mele cele mai bune.
Acum caut un doctor la care sa merg, si am tot citit pe la voi despre diferiti doctori insa nu stiu la care sa merg.Cheltuind atatia bani pe Fiv , ma bate gandul sa nasc la spitalul judetean insa vad ca spuneti ca nu-s conditii mai deloc acolo....voi ce ma sfatuiti?

Bine ai venit si sarcina usoara si lunga de 40 de saptamani!

Eu am exclus din start varianta spitalului judetean pt ca aveam sarcina gemelara considerata cu risc, desi nu am trait direct vreo experienta neplacuta acolo. Am nascut la Euromaterna cu doctoritza Lutescu Ioana si sunt multumita si de spital si de ea. Ti le recomand maxim. Financiar nu imi permiteam asa ca am facut un credit la banca, dar se pare ca poti plati si la ei in rate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Incearca sa cauti in Marvimex sau Doraly cele necesare pt bebe mie mi se par mai ieftine fata de Maredi

Eu am nascut cu Lutescu ( el ) si a fost foarte bine , contrar celor spuse despre el doar ca atunci nu era Euromaterna ( 5 ani ) , daca ar fi sa nasc acum cu si guranta m-as duce la clinica privata

Mergi la inceput