Gravidute si mamici de Constanta (73)
Raspunsuri - Pagina 8
gabiu spune:
zna....super site-ul cu cercelusi. Am comandat si eu o pereche dar dureaza vreo 2 saptamani. Vreau sa zic ca initial vroiam sa-ti raspund ca nu sunt ok ca se poate intepa bb in tija lor dar apoi.....am citit si m-am lamurit. Scuze Sa-i poarte sanatoasa pitica. Ii pui din maternitate?
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 27+
dadi_t spune:
Tatiana, felicitari, sa-ti traiasca prtintesa, sanatoasa si norocoasa! refacere grabnica tie!
[b]Caty,imim pare tare rau...stiu cat iti doreai...
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
gagulina spune:
bpatricia, felicitari! Sa-ti traiasca fetita , sa fie sanatoasa si papacioasa!!! Din cate am inteles ai nascut cu Elvira Solopenco? Sunt extrem de curioasa cum a fost. Si eu vreau sa nasc in decembrie cu ea.
Inteleg ca acum nu ai timp sa descrii in amanunte cum a fost ,dar voi astepta cu nerabdare povestea nasterii tale!!!
bpatricia spune:
Buna mamicilor ce mai afceti uite am gasit putin timp cat doarme alessia sa va povestesc cum afost nasterea, acum exact 15 zile intro noapte de duminica sper luni la orele 3 mamm trezit uda leoarca miam dat seama ca mi se rupsse apa,lam trezit pe sot sa mergem la spital el foarte buimac ca nu stia ce sa intamplat, am ajuns al spital pe la 4 mau inregistart acolo la urgente si mau us sus intrun salon sa astept pana vor fi contractiile mai des le avem la 10 min la inceput, nu am nascut cu solopenko ca ea mia recomandat cezariana ca veam okelari unt mioap si am refuzata si am si kema la isis unde numi prmiteam sa nasc am zis ca se va gasi cineva sa nsc si eu, medicul de grda era una doamna ionescu dar eu nam avut treaba cu ea ma nascut u moasa dar pana la nastre mai e de povestit, treceau orele si eu nu ma dilatm contractii avem din ce in ce mai des si mai dureroase miau pus perfuzii ptr dilatre si nimik eu nu mai puteam ed durere se facuse ora 9 si eu inca nu a dilatam si urlam de durere nu mai puteam, cand nu am mai putut mau luat si mau dus in sala de nastre si acolo am stat vreo 30 min ca nu impingeam cum trebuie ,intrun final cu mari duereri si urlete am nascut ma taiat rau jos acolo ca mau cusut vreo 10 min, apoi am vazut in ceata printesa de ma pufnit plansul desi eram lesinata toata, acum dupa 15 zile mimam revenit apropae complet dar 2 sapt nu am putut sta infund de durere, asta a fost istorioara nasterii a fost foarte urat si grea nasterea dar cand ma uit la alessia zic ca a meritat, succes voua si nasteri mai usoare va pup mai scriu cand mai pot, aprpo vroiam sa va intreb cand ii pot face gaurele in ureki bebitei si unde imi recomandati
CRIXIA spune:
Zna, felicitari pentru concursul dettol!!! E o reusita totusi! Toamna asta te tii de surprize! Acum va obisnuiti reciproc, dupa 1 luna iti intri in ritm si totul va fi bine si frumos! Bafta!
Tatiana, ai povestit pe fuga, dar am inteles cat te-ai chinuit si am retrait sentimentul cand dupa un efort mareee iti vezi pruncul! Felicitari mami pentru tot ceea ce faci/suporti pentru copilul tau!
Cat despre gauri..eu i-am pus fetei mari la bijuteria de pe Tomis(vis-a-vis de parc), zona Spit Mare, cand avea 7 luni. Anei, i-am pus la bijuteria Veronica( zona Tic-Tac/Ciresica). Ambele cu pistolul, intai se pun cei sterili, care se pastreaza 1 luna minim. Cei d ela Veronica tin cont de vaccinarea copilului, sa treaca 1 luna de la ultimul vaccin. Din cate am inteles asta conta pe vremea cand primeau picaturi de anti-polio.
Gagulina, esti deja in maternitate sau inca muncesti? MAi e asa putin si la voi, imediat vine Revelionul! asa ca, hai la plimbare, relaxare,...profita!
Cris mami de Alexia & Ana
zna23 spune:
Mamici revenim cu forte proaspete caci Sofia doarme f bine de cateva zile si am putut sa ne odihnim
Tatiana imi pare rau ca a fost asa lunga si dureroasa intalnirea voastra dar dupa cum spui merita din plin.La noi a fost ceva mai simplu< duminica seara dupa cina mi s-a rupt apa,am sunat el doctore si a zis sa mergme la isis sa ne vada medicul de garda.Am plecat foarte veseli si optimisti si la 22 eram deja cazati cautam reteaua de internet wireless a clinicii sa intram pe forum dar din pacate nu functionase internetul toata ziua.Mi-au facut o injectie de no-spa si mi-au spus sa astept cumintePana la ora 24 totul a fost minunat ,doar mici dureri de spate.Insa dupa 24 incolo durerea a devenit din ce in ce mai severa ,aveam frisoane,nu aveam stare cand stateam cocotata in pat,cand la toaleta .Am avut varsaturi si brusc am resimtit o stare de oboseala care parca ma sleise de puteri.La 02 am urcat in sala de nasteri,aveam dilatatie 3 cm,,,imi era din ce in ce mai rau...doctorul zicea ca pana la 6 dim o sa nasc...insa eu ceream cezariana pt ca aveam impresia ca nu mai rezist...pe la 3 aveam dilatatie deja de 9 cm,,,au dat drumu la apa in cada...asta a fost partea cea mai placuta a sejurului Am facut cateva probe de impins pe masa pana cand i s-a zarit capul micutei...apoi tzusti in apa si intr0un sfert de ora o tineam pe Sofia deja in brate.Nu am avut nevoie de epiziotomie,nu am avut nici macar o fisura asa ca nu a fost cazul de goblenit dupa.Ma consider o norocoasa pt asta
aaa...a mea copila a avut 3200 gr si 50 cm..si nota 10 desi a avut cordonul in jurul gatului.Pe cand sa plecam acasa...dr a vazut ca are inceput de icter,inca asteptam sa ne vindecam..
In rest ne-am acomodat destul de usor una cu alta,,,manaca bine..sper sa o pot alapta macar 6 luni si a recuperat deja 200 de gr din greutatea pierduta in primele zile..
Apropo de cercei,,noi i0am pus a 2-a zi la isis,si nu au chinuit-o deloc..dupa intzepat a adormit..gaurile se vindeca frumos,,nu creeaza probleme.
Avem insa o problema cu alaptatul..am facut deja rani si vad ca garmastanul nu prea ma ajuta,,voi ce a-ti folosit si v-a fost de folos?
Va salutam si revenim cat de repede cu vesti si cu poze..dar nu prea am idee cum se pot posta aici..poate ma ajuati..numai bine mamici
+ 38 w si 2 d,cu Sofia Maria
zna23 spune:
Dragelor...am avut noapte alba..cred ca am intrat in sezonul colicilor...plange a mea fata ca din gura de sarpe,,refuza sa si mannace..cand o doare burtica si se gheia o pauzaste toata....nu mai stiu ce sa ii fac..parca nu i-as da picaturi sau mai stiu eu ce siropuri...voi cum ati rezolvat cu colicile?helpp
CRIXIA spune:
Pana incerci toate siropurile ii trece perioada colicilor. Si mai e ceva, fiecarui copil ii prieste altceva, deci nu prea se potrivesc recomandarile de produse. Sfatul meu e sa ii scoti cat mai bine earul dupa ce papa, sa ragaie, cum se spune, apoi sa doarma pe pielea ta, sau in wrap/sling, sa te simta, sa se incalzeasca de tine. Conteaza ce mananci si tu, dar si starea ta de peste zi. Usurel, acumt rece si prima luna si va obisnuiti reciproc. Ai incredere ca va fi bine, nu te panica!
P.S.Ai trimis datele la concursul dettol, esti castigatoare!! Felicitari again! Repet, nu pentru a-mi multumi, dar stiu ca esti atat de prinsa de bebe incat e posibil s afi omis!
zna23 spune:
Crixia,medicul ne-a recomandat in prima faza baby drink,vedem noi ce e de capul lui...i-am dat cateva lingurite din el si parca s-a mai linistit...acu nu stiu ce sa zic poate auto-sugestia sau frustrarea,,ca mai aveam putin si plangeam cu ea in brate ca nu stiam ce sa ii mai fac .multumesc ca ai mentionat de concurs...am trimis datele dar numai dupa ce ai postat tu,ca nu am mai rasfoit forumul sa vad ce si cum,,,ca Sofia e o adevarata devoratoare de timp...
Cred ca de la apa minerala pe care o beau zilnic se trag colicile astea,acu am vazut ca nu sunt recomandata bauturile acidulate.
CRIXIA spune:
de aceea am specificat, e pacat sa-ti pierzi premiul!
Pentru inceput eu iti recomand produse nemedicamnetoase, adika alege babydrink, Bonnisan, ceaiuri pt tine si bb-cat mai naturale. Lasa produsele pe baza de medicamente pt mai tarziu.