Gravidute si mamici de Constanta (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Tatiana si Alessia, bine ati ajuns acasa!!![floare] Sa ai parte de putere mami, refacere rapida si muulta rabdare cu puiutza ta!
Iar tu bb Alessia, sa ai parte de laptic de mama, pufos alaturi de mami si multa sanatate!!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zna23 spune:

yupeee..toate motzatele sus pt tatiana...Felicitari,,,sa fiti sanatoase amandoua ..si asteptam sa ne impartasesti cand ai acordul bebelinei cate ceva din cum a decurs marele eveniment

+ 36 w si 1 d,cu Sofia Maria

Mergi la inceput

Astazi am primit cercelusii pt Sofia..si sunt f incantata ..mai trebuie sa apara bebelina ca sa vedem cum se asorteza..acestia sunt..sper sa nu se considere reclamahttp://www.cerceifetite.ro/ursuleti-cercei-fetite-54435.p.html
Miercuri mergem la el doctore sa ne dea un pronostic,,,cam pe cand va avea loc marea intalnire..
Intre timp am terminat si tratamentul,ne simtim bine..suntem in stand by!Sper totusi ca sa aibaba rabdare pana la sf sapt viitoare

+ 38 w si 2 d,cu Sofia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Felicitari bpatricia!!!sa-ti traiasca bebelina ,sa se faca mare si frumoasa

zna-tu urmezifrumosi cercei

eu nu ma mai satur de bebelinul meu...a inceput sa rada,deja zambea de luna trecuta,acum scoate si niste chicote foarte dragalaseare 5 kg si 55cm..e flacau mare bun de insuratoare deja!atentie bpatricia si zna glumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Va rog sa ma scoateti din lista de gravidutze.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) si 6+
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

zna a fugit la Isis! :D Vine Sooofiaaaa!!!

20+

O sa avem un puiuuut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Doamne ajuta sa fie totul bineee!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Sofia e cuminte si doarme mai tot timpul...nu prea vrea sa pape...va povestesc epopeea cat de curand...am nascut destul de repede si totul s-a incheiat cu bine

+ 38 w si 2 d,cu Sofia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Buna ziua dragi mamici! Ma scuzati ca dau buzna aici, dar vreau sa fac un anunt. Sunt o mamica de dovlecel de sept_oct 2009 si cum baietelul meu a facut un an a trebuit sa ii fac vaccinul (noi am ales sa facem infarix-urile). Dintr-o neintelegere cu medicul de familie am achizitionat Infarix hexa (in loc de cel penta care se face la un an). Bineinteles ca in momentul in care am mers la vaccinare asistenta a vazut ca nu e cel bun, asa ca a trebuit sa ma duc si sa-l cumpar pe cel bun. Asa ca am ramas cu un vaccin Infarix Hexa pe care as vrea sa il vand. Este vaccinul care se face la 2 luni si la sase luni. Pretul in farmacie este de 260 ron, iar eu il du cu 200 ron. Daca este vreo mamica interesata sa imi scrie PM. Mamica trebuie sa fie insa din Cta pt ca nu am cum sa il trimit pe curier avand in vedere ca trebuie tinut la rece. Pupici si multumesc anticipat daca puteti sa ma ajutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

creem va fi bine...cu siguranta!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput