Gravidute si mamici de Constanta (73)
Raspunsuri - Pagina 6
zna23 spune:
Crixia ,am trecut pe ampicilina injectabil,raceala e mult mai serioasa decat credeam initial...Si eu ma tem sa nu imi deranjez bebelina cu tusea agresiva pe care o am...sper sa fie linistita si sa mai stea macar 2 sapt..sa ma insanatosesc,,k altfel nu stiu cum o sa fac eu fata unei nasteri naturale cand eu raman fara aer daca adopt un mers mai alert..acum din cauza virozei..
+ 36 w si 1 d,cu Sofia Maria
CRIXIA spune:
Of mami zna, ai grija de tine, stai cumintica....acum, sa speram ca va fi bine pana la termen. Nu cred sa dauneze injectiile, stie medicul de ce trebuie facute!
Tatiana, mai e un pic si trecem la ziua 15! N-a vrut nici la zi mare domnisoara ta! Tareee grea e asteptarea
Dragi gravidutze, sper sa mai aveti timp sa ne scrieti si dupa! Stim ca lumea se schimba radical dupa nastere, dar poate va amintiti de noi, de colegele de odisee....
Aveti ajutoare prin jurul casei? Bunici, matusi?
Cris mami de Alexia & Ana
luciact spune:
Buna seara burtici, am citit si eu cate ceva din urma
Bpatricia, ai ajuns la termen, bravo, sa ai o nastere usoara
Zna insanatosire grabnica
pup fetele
24+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
jasmine30 spune:
www.salvatiuncopil.blogspot.com" target="_blank">http://www.salvatiuncopil.blogspot.comVa rog sa ajutati cum puteti aceasta fetita care are mare nevoie de voi ! Mai sus aveti link-ul catre blog-ul care descrie trista ei poveste, iar mai jos aveti cateva numere de telefon unde puteti dona fiecare cat poate!
Donatii prin Romtelecom
09 00 90 08 50 - 2 Euro
09 00 90 08 52 - 5 Euro
09 00 90 08 54 - 10 Euro
bpatricia spune:
Buna mamicilor ce mai faceti?noi inca suntem cu burtica printesa mea se lasa asteptata si ma omoara pe mien cu asteptarea asta nare nici o treaba ii place acolo la caldurica, asear aveam contractii mai dese ziceam poate poate dar pana dimineata miau trecut inca o zi si eu care credeam ca ma va lua prin surprindere va pupacesc
tatiana 40+ alessia
CRIXIA spune:
Hai Alessia, mami e nerabdatoare, ii e tareee greu sa mai care piscinica dupa ea...hai, fa inoata tu cu putere catre mal si iesi la lumina!!
Tatiana, mai esti acasa!?
bpatricia spune:
Buna mamicilor da Crixia tot acasa suntem nu mai spunem nimik ca vad ca asta mica nare nici un gand aseara am avut mai mult contractii mai dureroase dar tot alarme false imi fac sperante degeaba acum cand o vrea ea sa vina atunci sa vina mai asteptam o saptaman daca nu vrea si nu vrea o facem sa vina va pup
tatiana 40+ alessia
zna23 spune:
Tatiana nu mai avem nici o veste de la tine...sa fi venit oare bebelina mult asteptata?
+ 36 w si 1 d,cu Sofia Maria
CRIXIA spune:
Eu cred ca se strang in brate deja, n-a mai scris de duminica Tatiana!!
Asteptam confirmarea!
bpatricia spune:
Buna mamicilor suntem doua am nascut luni o printese da 3,50 kg ,52 cm suntem bine am nascut nornal foarte greu va povestesc alta data ca ma striga alessia va pup