Gravidute si mamici de Constanta (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna mamicilor, ce mai faceti noi o asteptam pe bebita care se lasa asteptata, doar unele mici contractii false , nici o meduza nimik si suntem in 39 sapt si 4 zile si parca nu mai am rabdare voi cum faceti fata fetelor, imi mai amortesc uneori oasele bazinului zici ca vrea sa iasa dar imi revin repede, va pupacesc sper sapt viitoare sa facem si noi cunostinta cu fata, vrem sa nastem normal asa intentionam speram sa fie totul bine tineti-mi pumnii va pup

tatiana 39w 4d alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Tatiana mai esti acasa?

Uite agitatele lucreaza intens!! Poate asteapta micuta o zi de sarbatoare!!

[

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Buna mamicilor tot acasa suntem le sa asteptata asta mica si eu nu mai am rabdare vreau so vad odata, tinetimi pumnii poate vine maine, poimaine

tatiana 39w 5d alessia

Mergi la inceput

Buna Tatiana! Semnezi condica si in dimineatza asta? A dormit bine viitoarea mamica?

Mergi la inceput

Buna dragutelor facem si astazi prezenta, suntem bine sanatoase am dormit binisor cu mici contractii dar false, asteptam sa vdem ce se mai intampla astzi, o sa mergem sa afcem o plimbare mai lunga poate vine mai repede maine e data scadenta

tatiana 39w 6d alessia

Mergi la inceput

Tatiana sa dai un semn inainte de plecarea spre marea intalnire! O s afie bine si fff emotionant! Sper ca nu-ti este frica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zna23 spune:

Tatiana de abia asteptam esti proaspete si bune de la tine si de la bebelina
Fetelor eu am facut o nefacuta...am racit groaznic si de vineri seara stau la pat...azi-noapte am ajuns si la isismsi la urgenta la judetean pt ca nu mai puteam respira din cauza obstructionarii cailor respiratorii.m-am temut ca fiind aproape de termen sa nu pateasca Sofia mea ceva,,,Vreau sa va intreb daca ati luat careva antibiotic -ampicilina in timpul saarcinii? Pana acu nu am luat nici macar un amarat de paracetamol..si acu..m-au bombardat cu ampicilina,,miofilin,perfuzii cu glucoza...
Sper sa imi revin repede ca sunt nedormita de ieri dimineata...
La isis mi-au zis ca deocamdata e totul ok...col lung,inchis,bebe monitorizat in grafic...
asa ca asteptam...efectul razelor de luna de la ampicilina

S-a mai confruntat careva cu simtome asemanatoare?
help please

+ 36 w si 1 d,cu Sofia Maria

Mergi la inceput

Buna gravidutelor facem si astazi prezenta inca nimik nu se laas beblina sa iasa din burtica mea, asear am avut mai mult contractii dar neregulate in rest suntem bine, poate vine maine ca e sarbatoare, astazi mai stam prin cas ne mai agitam poate poate, misca in burtica ea deci totul e k, va pup si ms si insanatosire grabnica ptr zna 23, eu am racit odata in sarcian pe la 6 luni si am luat niste pastile homeopate si miam revenit in 3 zile bafta si tie

tatiana 40+ alessia

Mergi la inceput

Deci Alessia Tatianei probabil vrea sa vina in zi de srabatoare( ca si Ana mea, de Sf Maria)..daca asa vrea ea, asa sa fie!

zna, ai putea sa incerci homeopate...
N-am luat medicamnete in sarcina, in schimb cunosc o mamica ce a nascut din cauza tusei, a tot tusit, tusit, s-a tot incordat burtica...pana cand s-a declansat
Ai putea sa-ti pui in nas Rhinoil , Producator: Tis Farmaceutic
Compozitie: vitamina A 0,9%, ulei de anason 0,8%, menta 0,6%, eucalipt 0,7%, camfor 0,5%

Mergi la inceput

Buna mamicilor, ec mai afceti afcem si noi astazi prezenta suntem inca cu burtica nu vrea bebelina sa iasa afara, am fost la o plimbare mai obositoare dar tot nu avem smtome mari de nastere, asteptarea asta ma omoara va pup si mai intru cand am vesti bune

tatiana 40+ alessia

Mergi la inceput