Gravidute si mamici de Constanta (73)
Raspunsuri - Pagina 4
CRIXIA spune:
Hai Alessia!!!!
Tatiana, am scos agitatele sa faca galerie, poate poate da semne micuta ca vrea sa se intalneasca cu mami!!!
Ai pregatit culcusul lui bb? Bagajul e la usa?
Atunci profita de ultimele clipe de plictiseala, de maine sau poimaine sau...ve-ti fi mai multi in casa!
Cris mami de Alexia & Ana
bpatricia spune:
Mersi mult pentru incurajari, da bagajul e la usa patutul este dar nu e desfacut inca in face taticul pana revenim din spital,aseara am avut niste contractii putin dureroase dar la intrevale de jumate de ora deci false mai avem de asteptat va pup
tatiana 39 w 1 d alessia
zna23 spune:
Buna fetelor,,noi am cam disparut din peisaj,,dar acu ca am luat pauza cu jobul am revenit cu forte proaspete!Am 36 de saptamani si astept ziua Z cand apare Sofia mea
Aveti idee unde gasesc un magazin cu articole pentru nou-nascuti indeosebi bumbac,,la preturi omenesti?Trebuie sa completam truso-ul cu scutece de finet,caciulite,,etc maruntisuri
+ 26
CRIXIA spune:
zna, pai sa schimbi la semnatura saptamanile
deci esti in concediu oficial, bravos!
Eu i-am luat scutece din finet din Carrefour la raftul din continuarea caruturilor/patuturi. 3 au fost suficiente, le-am folosit la invelit, la schimbat pe post de paturica.
Imi spunea o prietena ca ar fi un stand in magazinul Modern( langa casa modei) cu produse de bumbac romanesti. Daca vrei ii telefonez sa-mi spuna mai exact.
Sper ca stai cumintica, nu dai casa cu josu'-n-sus!
Cris mami de Alexia & Ana
zna23 spune:
multu crixia...am sa incerc sa vad ce gasesc la modern,numai sa ne spuna prietena ta unde sa caut mai exact,,asa se manifesta toate viitoarele mamici?chiar am de gand sa intorc putin casa..sa termin toate pregatirile pt bebelina ideea e sa aiba si ea rabdare si sa stea cumintica sa o lase pe mami sa-i pregateasca terenul.Oricum am un felling ca mai mult de 38 de sapt nu sta Maine avem intrevedere cu doctore Zaher si ne va spune cam pe cand
+ 36 w si 1 d,cu Sofia Maria
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zna23 multu crixia...am sa incerc sa vad ce gasesc la modern,numai sa ne spuna prietena ta unde sa caut mai exact,,asa se manifesta toate viitoarele mamici?chiar am de gand sa intorc putin casa..sa termin toate pregatirile pt bebelina ideea e sa aiba si ea rabdare si sa stea cumintica sa o lase pe mami sa-i pregateasca terenul.Oricum am un felling ca mai mult de 38 de sapt nu sta Maine avem intrevedere cu doctore Zaher si ne va spune cam pe cand + 36 w si 1 d,cu Sofia Maria |
olala]ce chestie...fetele voastre...a lui creem si a ta ..vor fii dublu-tize!
Patriciatinempumnii sa fie ok!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
DanaAlex spune:
Nashtere ushoara Bpatricia shi Zna23!!!!sa fie totul bine-Doamne ajuta!
Raluca30- sanatate multa!
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
zna23 spune:
Citat: |
Patriciatinempumnii sa fie ok!
Acu am vazut si eu ...I-am rasfoit albumul Sofiei si e o minunatie de copil
+ 36 w si 1 d,cu Sofia Maria
raluca30 spune:
Bpatricia si zna23 eu va tin pumnii!nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi
va rog fetelor un sfat-ce fac cand ploua si e frig afara?scot bebele la plimbare sau stau in casa(nu are nici doua luni inca)si cat de gros sa-l imbrac pe o vreme ca asta..sunt cam in ceata cu imbracatul bebelui..e cam mucos,folosesc batista bebelusului de aspirator si spray cu apa de mare,dar nu-i trece...
va pup