Gravidute si mamici de Constanta (73)
Raspunsuri - Pagina 3
creem spune:
MA treceti si pe mine la gravidute, va rog? DPN 27 mai 2011.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) si 6+
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
DanaAlex spune:
Cati, ce ma bucur pentru voi...sarcina ushoara!!!bebe sanatos!
ce face Sofia? m-am uitat putzin pe poze, ce mare shi frumushica s-a facut!
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui creem MA treceti si pe mine la gravidute, va rog? DPN 27 mai 2011. Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) si 6+ Poze Maria Sofia www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC |
Sarcina ushoara si la termen! BB sanatos!
din 09.12.2009 mami de gemanutze
creem spune:
Multumesc mult de urari si primire Dana si Larisel.
Sofia e putin racita acum, dar in general bine. Face nebunii ca orice nazdravan de varsta ei si mofturile la mancare.
Pozele recente nu prea am mai pus, sper sa am mai mult timp de net, acum ca sunt din nou graviduta
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) si 6+
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
angieangie spune:
superba Sofia sa va traiasca si sa va bucurati de ea si de fratiorul care
Angie+23
bebe jucaus
lulu77 spune:
creem, FELICITARI si sarcina usoara!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
semnatura reclama
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui creem MA treceti si pe mine la gravidute, va rog? DPN 27 mai 2011. Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) si 6+ Poze Maria Sofia www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC |
Bine-ai revenit Caty cu asa vesti minunate!Felicitari pentru sarcina! Sofia ce spune...ce stie???
Pot spune ca am revenit si eu dupa un concediu minunat in Anglia la sora mea(-cadou!), dupa care am intrat direct in paine la serviciu...si timp...ioc!
Raluca30...n-ai mai scris...cum te mai simti , cum au evoluat flegmoanele???
Sa auzim numai vesti bune si o zi minunata tuturor!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
raluca30 spune:
Salut fetelor!
Nu am mai intrat din lipsa de timp,e super solicitant bebelusul meu,e treaz mai toata ziua ,iar noaptea se trezeste la 3 ore sa manance...in rest creste creste..are aproape 5 kg
Flegmonul ,mai bine zis operatia se vindeca bine,dar dureaza,ma confrunt cu crize urate de stomac,se pare ca am pietre la fiere si trebuie scoasa,dar mai astept macar pana in ianuarie...
va pup pe toate
CRIXIA spune:
Hai mai Ralu pietre...poate scapi de operatie! Sanatate tie, ca tu esti baza in cresterea puiului!!! Stim cum e cu timpul...si eu inca ma trezesc noaptea, adik Ana inca bea 2 bibe( ceai si lapte). Nu vrea sa te sperii, depinde de copil, unii dorm dupa 7-8 luni nemiscati toata noaptea!
Cris mami de Alexia & Ana
bpatricia spune:
Buna gravidutelor ce mai faceti, noi asteptam minunea de pe o zi pe alta ca se lasa asteptata suntem in sapt 39 si nici un semn inca suntem bine sanatoase si zglobii prin burtica ma cam speie momentul nasterii cu cat se apropie dar vreau mai repede sa scap de asta si sami vad printesa si so strang in brate am mari emotii tinetimi pumnii
tatiana 39+ alessia