Gravidute si mamici de Constanta (73)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna graviduetelor ce mai faceti, noi suntem bine cam zvapaiata in burtica crestem pe zi ce trece am intrat in sapt 38 speram sa ducem sarcina pana la termen, nu avem nici o problema momentan doar uneori mici dureri de burtica dar le calmam cu nospa am vazut ca au mai venit bebei pe lume felicitari mamicilor si copii sanatosi

tatiana 37+ alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpatricia

Buna graviduetelor ce mai faceti, noi suntem bine cam zvapaiata in burtica crestem pe zi ce trece am intrat in sapt 38 speram sa ducem sarcina pana la termen, nu avem nici o problema momentan doar uneori mici dureri de burtica dar le calmam cu nospa am vazut ca au mai venit bebei pe lume felicitari mamicilor si copii sanatosi

tatiana 37+ alessia

Sarcina ushoara pana la capat asha cum iti doreshti! E bine ca bb-lina sa stea la caldurica pe cat de mult posibil. Pentru orice eventualitate (daca nu intru la timp) iti las o de incurajare. Nashtere ushoara! Sa intri sa ne anuntzi marea intalnire cand potzi.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Fetelor, eu n-am mai intrat de mult pe aici, dar vroiam sa va intreb, ca sunteti mai in tema, ce medici buni ginecologi mai sunt la spitalul judetean?

Gravidutele, voi pe unde nasteti si cu cine?

Va pup si va doresc multa sanatate tuturor!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi_bebe2 spune:

Medici buni in spitalul Judetean ,din pacate nu prea mai sunt.......
Inca ne mai putem baza pe DR.CUCU, DR. Solopenko(Rusu),DR. Moise.........si cam atat..........

mami de Bibi (08.06.2006) si 32+

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi_bebe2 spune:

Eu o sa nasc in spital cu DR.CUCU,am inteles ca este un medic ft bun.....si sper sa fie bine...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Nastere usoara Bibi, multumesc de rapsuns!

Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bibi_bebe2

Eu o sa nasc in spital cu DR.CUCU,am inteles ca este un medic ft bun.....si sper sa fie bine...

Doamne ajuta!

Poti sa imi dai si mie, te rog, detalii despre dr. Cucu, unde are cabinetul, cum face controlul pe masa sau eco, eventual preturi, etc. multumesc

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetele, va pierdusem la un moment dat....sa fiu sincera cam facusem o pauza de net dar odata cu noua sarcina am inceput sa activez din nou pe aici
Deci....bine v-am regasit, pe unele din voi nu va stiu ( eram din vechea garda)dar ma bucur sa va cunosc.
larisel daca poti trece-ma si pe mine in listuta cu bb2 ( vad ca inca mai figurez acolo)
Eu merg la dr Dantes, la el am fost si la prima sarcina...de fapt e poveste lunga cu incercarile noastre disperate de a avea un bb si sper sa nasc la Euromaterna daca iarna nu-si va arata coltii exact cand nu trebuie ( eu fiind din Tulcea). Probabil ca in perioada din apropierea cezarianei voi sta in Cta ca sa nu am surprize cu drumuri blocate.
In rest....sa auzim numai de bine

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabiu

buna fetele, va pierdusem la un moment dat....sa fiu sincera cam facusem o pauza de net dar odata cu noua sarcina am inceput sa activez din nou pe aici
Deci....bine v-am regasit, pe unele din voi nu va stiu ( eram din vechea garda)dar ma bucur sa va cunosc.
larisel daca poti trece-ma si pe mine in listuta cu bb2 ( vad ca inca mai figurez acolo)
Eu merg la dr Dantes, la el am fost si la prima sarcina...de fapt e poveste lunga cu incercarile noastre disperate de a avea un bb si sper sa nasc la Euromaterna daca iarna nu-si va arata coltii exact cand nu trebuie ( eu fiind din Tulcea). Probabil ca in perioada din apropierea cezarianei voi sta in Cta ca sa nu am surprize cu drumuri blocate.
In rest....sa auzim numai de bine

Gata!

Sarcina ushoara si bb-lina sanatoasa! Ce dpn ai? (scuze da' mi-e lene sa calculez acum dupa varsta sarcinii)

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata, noi....matinali ca de obicei
DPN 24.01.2011
O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput