Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Buna dimineata fetelor si bine v-am gasit...ma bucur ca sunteti toate bine.....
Felicitari noilor crestini micuti...am vazut ceva activitate pe aici..
si pentru ca tot am adus vorba de asta, am si eu o intrebare: cum se procedeaza la botezul copilului? se baga cu totul in apa sau se uda cu apa pe caput? nu de alta dar mi-a zis cineva zilele astea ca s-ar fi inecat un copil din cauza preotului si sincera sa fiu sunt ingrozita. stiu ca doar la catolici se uda pe cap,dar se face la cerere si la ortodoxi?

pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Neata

in Sighisoara e frig si urat, ploua...de altfel cred ca in toata tara...nu stiu cat iesim azi afara, poate pe la pranz, la mami in brate, ca la ce frig e...brrr....

acuma sa vad cum scap de musca asta nenorocita

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

tati se intoarce vineri?

ma gandesc cu groaza la iarna...dormitorul nostru e tare micut 12 mp...avem ditamai dulapul si patul de 1,60 si patutul lui Matei...oricum iarna simteam ca nu puteam respira acolo...pe Marius nu-l deranjeaza dar eu ma trezeam cu nasul si gatul uscate de tot...acum sigur va fi la fel asa ca ma gandeam sa cumpar un umidificator
cine are asa ceva sa imi zica si mie cum sta treaba...ca imi prind urechile in aburi reci si calzi fara sa stiu de care sa aleg

sa va spun ce-am facut eu ...ma uit pe geam la ora 10 dupa ce papase Matei...afara nu ploua, asa ca decid sa iesim 1 ora la plimbare infofoliti si cu 2 paturi ma gandisem eu
ma imbrac...il imbrac si pe Matei...operatiunea a durat vreo 40 min...cand sa ies din casa mai arunc un ochi pe geam si vad ca ploua
ufff m-am dezbracat...l-am pus pe Matei in pat in fata geamului larg deschis si l-am acoperit cu o patura...acum doarme pe spate sa vedem cat tine minunea

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

si pentru ca tot am adus vorba de asta, am si eu o intrebare: cum se procedeaza la botezul copilului? se baga cu totul in apa sau se uda cu apa pe caput? nu de alta dar mi-a zis cineva zilele astea ca s-ar fi inecat un copil din cauza preotului si sincera sa fiu sunt ingrozita. stiu ca doar la catolici se uda pe cap,dar se face la cerere si la ortodoxi?

pentru toate

Ramona ,mamica scumpei mele Sabina Maria (18.07.2010)

La noi la botez, nasa fiind speriata de respectivul eveniment, l-a rugat pe preot sa nu o bage cu totul in apa, iar preotul abia a lasat apa sa o atinga la fundulet. Bine, nici nu era mult apa in cristelnita. Oricum, cred ca acel caz a fost cu totul exceptional si nu trebuie sa te sperii asa de tare. Vorbiti cu preotul inainte.

Mergi la inceput

Citat:

pentru toate

eu chiar povesteam nu de mult ca bisericuta la care am mers initial sa discutam cu preotul de botez nici nu are cristelnita iar parintele ne-a spus de la inceput ca nu scufunda copiii

la biserica la care o sa mergem pana la urma putem alege cum dorim noi...acum inca negociem in familie

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu. multumim din suflet mamicilor care si-au amintit de noi ieri, cand am implinit 3 lunite!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Felicitari Rodyka si multe lunite inainte.....si noi am facut sambata 2 lunite. am pus niste poze, daca aveti timp,

Mergi la inceput

noi am lipsit de sambata ca am avut activitate intensa ... asa ca acum am recuperat ultimele pagini, sunteti mai lenese la scris acum .

sambata am profitat ca nu e scoala si am dormit neintoarsa pana la 11, isa s-a trezit la 7 ptr papa si a dormit si ea pana la 11 apoi... apoi am fost prin oras, la cumparaturi, seara la un gratar pe terasa noastra si uite-asa s-a facut ora 5 dimineata, cand au plecat pe la casele lor prietenii, dar pe noi ne-a prins ora 6 jumate pana ne-am mai dragalit (noi, adica eu si sotul, ca isa a fost la fel de cuminte ca in toate noptile). si pe cand sa dormim, alarma de foame!! deci, am dormit de la 7.30 la 10!! ca apoi am mers la cumparaturi la 100 si ceva de km, in Roquetas del Mar (aelita, tu stii unde e) si ne-am umplut portbagajul de afumatura (dar si cu buzunarele goale am ramas...). am papat o ciorba de burta (ca mititei facuseram noi ieri acasa), aveau nevoie barbatii de asa ceva dupa o noapte de chef... si am ajuns acasa la noi seara la 6, a papat isa putintel lp ca eu eram moarta de somn si oboseala si la 9 s-a trezit sa pape pe saturate. dar mie mi-a sarit somnul, asa ca am bantuit iar ca o fantoma sa mai strang de prin casa dupa sot si dupa maria, care erau si ei "obositi" !?! cum stiam ca isa nu se mai trezeste pana dimineata, am profitat si am mai muls 120 ml si m-am culcat si eu pana dimineata, dar am visat tot felul de bazaconii si acuma am capul cat un bostan (mare si copt, ca galben era deja!). isabeluta e cuminte iar, doarme in fisher ca mi-a fost mai la indemana... iar in tot timpul asta de plimarit, a fost un ingeras linistit, a papat pe drum in masina si apoi in restaurantul ala romanesc m-am bagat in baie . ce mai, tre sa fac si eu scoala de soferi! ca regulile si semnele le stiu, de practica insa habar nu am! dar am o motivatie buna: si mariei si isabelei le place cu masina!!! si mie, dar pe dreapta...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

asa si la noi arrisa, dupa o sapt. d egradi, gata, nasu in batista.
mya, prospectul acela nu coincide cu cel tiparit pe care il aveam eu, unde nu scrie despre copii sub 1 an. dar parca asa am retinut eu, ca si lui Stefan i-am dat, si era mai mic de un an.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:

Felicitari Rodyka si multe lunite inainte.....si noi am facut sambata 2 lunite. am pus niste poze, daca aveti timp,

vazut poze si lasat comentarii...

si eu am masa de infasat ca a ta...stii cumvacate kg tine?

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

sarbatoritilor din 18, 19 si 20!!! sa cresteti mari si frumosi!

crispro, am vazut mai pe indelete pozele de la botez. pai o sa-ti iei bataita ca eu am tot pandit sunculitele tale alea mult laudate si nu se vad pe nicaieri! esti super bine asa, mami! pielea va deveni si ea supla in timp, dar momentan esti superba! si parul... ce n-as da sa am parul tau... al meu e asa moale si subtire, orice fac cu el se roade la varfuri si tre sa-l scurtez mereu... si bb Vladut e un dulce cumintel

_

Mergi la inceput