Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, scumpa, prin ce ai trecut!!! Cum a fost noaptea? Sunteti bine? Draga de tine, bine ca ai avut tarie si putere sa o ajuti, sa reactionezi... Of, Doamne! Astazi face Eva o lunita, asa ca ii doresc sa fie sanatoasa si cuminte! La multi ani! Si iti doresc sa nu mai traiesti spaima de aseara niciodata. De fapt sper sa nu mai treaca nici o mamica prin ce ai trecut tu...

La multi ani si pt Dimitrie de DEVEGHE si Mirunei de CORRINA, sa cresteti mari si sanatosi!

Paula, ai noroc cu Raul ca adoarme la 10, oriunde. Al meu de 2 zile tot la 11. E drept ca baga prima repriza pana la 5, apoi pana la 7, si il mai prostesc cu mine in pat pana la 8, macar. Dar ma enerveaza ca si acum de dimi, s-a trezit la 8 jumate, marait. Nu ii e foame ca mancase la 7, doar vroia in brate. E rupt de somn, de asta se maraie, dar nu inteleg de ce nu doarme, nici macar langa mine. L-am linistit cu suzeta, in fisher. I se inchid ochii, cred ca deja a atipit. Ieri si alaltaieri a dormit foarte putin peste zi, maxim o ora jumate (din 6 de obicei), pt ca m-am incapatanat sa nu il adorm in brate. Si era tare marait si aseara... Cu cat doarme mai mult peste zi, cu atat mai devreme doarme noaptea, si mai mult, si mai bine, ca are somnul implinit. Dar nici nu pot sta tot in brate cu el ca sa isi implineasca somnul... sa vedem azi cum adoarme.

Racusor, cum a fost prima noapte fara tati? Sper ca bine...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Paula - ma gandeam doar ca 3-5 minute pana vin cei de la salvare + 1-2 pana sun eu si pana le zic ce vreau - sunt prea multe - probabil ca daca nu reuseam sunam - dar nu vroiam sa plec de langa ea! Da sunt singura - azi e o saptamana decand aplecat tati - dar maine vine! mai e un pic!
Victo - dupa patamie - am sunat sotul care mi-a zis ca nu are sens sa chem salvarea daca copilul respira bine acum , pericolul trecuse, am adormit-o, v-am scris voua, am plans zdravan apoi m-am apucat sa caut ce e de facut defapt in astfel de cazuri - ce am gasit v-am impartasit! Am vazut ca e scris de doctorii asa ca sper sa fie ce trebuie - cred ca il printez si il pun afis in camera Evei.
Cris - multumim frumos - a fost bine asta noapte dupa ceic s-a trezit la 4.30 - i-am dat laptic la san un pic (am lapte putin), apoi un pic bibe 60ml - caraia inca de foame dar vroiam sa las stomcacelul sa-si revina - asa ca a urmat suzi si pe burta mea, acum doarme inca in patut - se maraie un pic, e pe trezit.
Si da azi facem o luna - ce repede trece timpul! Multumim de urari!
Am vazut pozele cu Vladut - a asa de dulce si de elegant! Un adevarat printisor! Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ufff.. cred ca imi fac o cafeluta ca mor de somn, sanse sa dorm azi nu sunt, ca e si Stefan acasa, ca normal ca de la el a luat piticul raceala

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Doamne Diana, cred ca te-ai speriat! bine ca s-a terminat totul cu bine si ca ai avut prezenta de spirit!!!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

A fost bine, ca am mentinut temperatura la 24 de grade si nu i-a fost nici cald nici frig la pitic. doar de pe la 6 l-a apucat maraiala ca il durea putin burtica, cred ca de la strugurii din curte mancati de mami aseara ca erau mai acrisori...

dar a papat si acum e bine

ne-am jucat putin si acum a adormit, doar ca avem o nesimtita de musca care tot umbla pe aici si cum intorc capul cum da sa se aseze pe Andrei

dar ne e tare dor de tati el asa frumos se juca cu albinuta cu Andrei, mami nu stie sa se strambe asa frumos

in Sighisoara e frig si urat, ploua...de altfel cred ca in toata tara...nu stiu cat iesim azi afara, poate pe la pranz, la mami in brate, ca la ce frig e...brrr....

acuma sa vad cum scap de musca asta nenorocita

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!

Multumesc pentri urari, le doresc tuturor delfinasilor sa creasca mari, sanatosi si norocosi.
Sunt fericita ca deja avem 5 zile, respectiv nopti de cand puiul meu doarme si nu ma mai tine treaza. Cu mici exceptii, a avut cate doua treziri pe noapte de papa, la 2-3 si inca una intre 5 si 7, dar dupa asta s-a culcat la loc. Nu sunt doua zile la fel cu ea. Alaltaieri de exemplu a stat treaza mai toata ziua, cred ca o supara burtica pentru ca nu facuse kk. Dupa asta, a dormit peste noapte si ieri a dormit mai toata ziua. Seara a stat un pic treaza, era cam agitata, plangacioasa...fata tot nu-si facuse somnul, asa ca a dormit de la 10.30 pana la 03.30 si s-a mai trezit la 7. Ce sa spun, sunt bucuroasa ca e asa si sper sa o tinem tot inainte.
La 2 luni, are aproximativ 57 cm si 6200g, adica a mai luat 1.4 kg si luna asta. E o gogoasa grasana. A inceput sa gangureasca in chip de raspuns catre noi, ne zambeste Bineinteles ca ne topim dupa ea.
Diana, ce sperietura! Dar iata ca instinctul te-a ghidat corect si ai facut tot ce trebuia sa faci ca sa o ajuti. Sper sa nu mai aveti parte de asa ceva.
Victo, sanatate la copilasi! A venit sezonul racelilor. Maya, dupa o saptamana de gradi, tuseste deja. Asta mica e putin fornaita, dar o aspir si e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am ajuns si noi acasa, dupa o zi plina.
Pe Raul l-am tinut in mall doar 2 ore, apoi s-a retras cu mama mea la fratele meu ( care sta in Cluj). A stat cuminte in mall, cred ca ii placea. Dar am ajuns in Ms si ne-am dat seama in fata blocului , ca noi ne-am lasat cheile de la casa, la bunici, la 40 de km de Tg Mures.... Si eu cu copilul , la ora 10 seara am mers la nasi si sotul a mers inca 80 de km dupa chei...Noroc ca Raul , indiferent de ce face ziua, la 10 el se culca, asa ca nu a simtit ca nu a ajuns inca acasa.
I-am gasit si leagan, cu 50% reducere, de la Fisher, l-am luat cu 450 lei, dar canta , are si jucarii deasupra, il si leagana, are de toate, sunt multumita.
Eu inca la haine nu m-am bagat, mai astept inca o luna, sa vad cat reusesc sa dau jos. Mi-am luat doar bocanci ( mai de armata)...caut de vreo 3 luni asa ceva...
Cat despre alaptat, multumesc de sfaturi...am zis ca mai incerc inca o data, sa vad daca mai pot ameliora ceva
Noapte buna, ma retrag ca sunt rupta de oboseala. Raul doarme dus.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

ce aventuri bine ca pana la urma totul a iesit bine si ati gasit si ceea ce doreai tu...acu asteptam poze cu Raul in leagan

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Buna seara delfinariu
In seara asta am tras o spaima groazica
O tineam in brate dupa masa si a inceput sa vomite - iesea voma pe nas si pe gura (ca un lapte gros - branzit) - nu am stiut ce sa-i fac, am pus-o pe o parte pe masa de infasat, se sufoca, nu respira - am tinut-o cu capul in jos, i-am dat palmite la fund - tot nimic, i-am facut respiratie artificiala, era vanata, cu ochii mari si speriati, am tinut-o iar cu capul in jos, palmite, respiratie si si-a revenit - a fost ingrozitor, de cosmar!!!!!!! Am aspirat nasucul si respira bine, era molesita dar respira bine. In 5 minute urla de foame - a primit un strop de ceai - primul din viata ei.Diana, mami de Eva - comoara noastra 20.08.2010

domane mi-a stat mie sufletul in loc cand am citit prin ce ati tecut...bine ca nu s-a intamplat nimic.
ce face micuta Eva? cum se simte? dar tu mami?

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

BUMBLEBEE-nu am asa mari merite,insa multumesc !
acum vad pozele mai usor,la semnatura.
oaaaaaau ce tare e poza cu pestele !!! e mai tare ca centimetrul

CRISPO ca sa nu apara tot linkul:
cand scrii tu raspuns la mesaj,ai sus niste butoane,apesi pe ala cu un plic alb si doua sageti circulare albastre pe care cand pui mouseul scrie "introdu Email".dai clic si apare o fereastra ,bagi acolo text care sa iti apara pe post de link(spre ex POZE VLAD),dai ok,se deschide alta fereastra unde lipesti cu paste linkul pe care l-ai pus tu acum la semnatura.dai ok,si da inainte VIZUALIZEAZA inainte de trmitere,ca sa vezi cum o sa apara.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Multumesc, nici eu nu stiam cum sa pun pozele la semnatura!

Poze Bogdan

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

victo i ai pus bine o picatura de vibrocil, uite aici: http://www.efarma.ro/products.php?id=762

mami de Filip 25.07.2010

Mergi la inceput