Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Noi ne pregatim de calatorie. Vrem sa mergem pana la Cluj, la cumparaturi. In Ms nu am gasit nici un leagan care sa-mi placa, poate am mai mult noroc la Cluj.
Sa aveti o zi linistita si frumoasa

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

mergeti toti 3? ...si noi am fost acum cateva saptamani si sa vezi ce a mai papat puiul meu in masina prin parcarile de la mall-uri
sa aveti o zi frumoasa

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

apropo de alaptat, eu am alaptat in Polus, pe o bancuta mai retrasa, sub un palmier... nu ne-a deranjat nimeni si nici altii n-au fost cu ochii pe noi... parca in Polus exista o camera pt mamici si bebei, pt schimbat, alaptat, ceva de genu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

apropo de alaptat, eu am alaptat in Polus, pe o bancuta mai retrasa, sub un palmier... nu ne-a deranjat nimeni si nici altii n-au fost cu ochii pe noi... parca in Polus exista o camera pt mamici si bebei, pt schimbat, alaptat, ceva de genu...

sapt trecuta cand am fost pe plaja, eram cu isa in brate o alaptam, treceau oamenii pe langa noi si se uitau cu asa drag... eu sunt mai pudica de felul meu, dar am zis ca sunt la plaja si acolo lumea e oricum dezbracata, altele faceau topless si mie sa-mi fie rusine sa alaptez... majoritatea erau turisti, de aia zambeau spre noi, ca daca erau spanioli li se parea banal . chestia e ca m-am simtit bine, isa papa linistita pe jumate dormind si oamenii aia se uitau si zambeau asa de cu drag...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eladea tu ce ai facut cand a racit Filip? eu sper sa nu raceasca Andrei, nu are mucisori sau febra dar tot tuseste inca nu m-am prins daca de la gatut sau ca se ineaca, dar nu imi place

ii dau oscilo preventiv...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

scuze ca n-am intrat ieri sa-ti raspund...eu i-am dat oscillo doar...pt tuse imi recomandase neonatologul care a venit sa-l vada Eurespal...a zis sa-l urmaresc sa vad daca tuseste mai des si atunci sa-i dau..dar din fericire n-a fost nevoie...

sanatate multa va doresc...sper esa nu aveti pb totusi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

fetelor, eu zic sa nu va stergeti conturile de pe delfinasi, mai lasati macar cateva poze sa fie acolo impreuna toti delfinasii... macar cate o poza-doua din fiecare luna de viata...

mie si acuma mi-e drag sa ma mai uit la gravidutele care au albume pe contul comun de iul.aug...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

eladea am aflat abia cand am venit acasa ca exista camera respectiva ...e bine si asa pe data viitoare
sa ne dai de stire cand se deschide c&a-ul

am sters poze, am lasat doar 5...asa ca cine vrea poate pune poze ca e loc

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, da stiu ca va chefuiti, nu gluma... Sper sa pot si io povesti la fel peste o luna (cand Vlad va avea 3 luni). Pana atunci, stam cuminti in casa si in curte... Parca mi-e frica sa ies in oras, daca plange, daca urla si nu il pot linisti... Iar legat de kile...acolo is toate kilele...is puse peste tot, inclusiv la gusa, fata, spate, maini... Am 70 kile... Iar parul e greu de intretinut... Acuma stau tot cu el prins , ca nu il suport pe mine. Ca sa ies in oras tre sa il ud, sa il dau cu spuma, si apoi uscat... Minim o jumate de ora... Ca altfel mi se fac niste antene imense si mi se ridica tot in sus... De asta si prefer plimbarica cu caruciorul la noi in curte, ca nu am timpul necesar sa ma imbrac, sa ma aranjez... Iar copilul nu stie daca e in oras sau in gradina, ca tot aer e.. Ba al meu e si mai curat...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Racusor - ce model de Fisher ai ales? eu unua nu reusesc sa ma decid pe care il vreau pentru Eva.
Noua cei de la maternitate ne-au zis ca e perfect daca avem 24 de grade constant in casa - o imbracam cu body + pantalonas/salopeta si un pledut de bumbac pe ea cand doarme. Iarna ne-au zis ca e bine si 22.
Arissa - nu stiu cat a fost instinct, probabil ca tot ce am citit vreodata sau am auzit m-a facut sa gasesc o solutie sa salvez puiutul care avea o figura asa de disperata - cerea ajutor cu ochii ei mari si albastii ... uf ... De aia am pus ce am gasit si mi s-a parut pertinent. Cine stie cand ii va folosi cuiva. Cred ca toate mamicile ar putea fi instruite 3 minute in maternitate ce sa faca daca se ineaca copilul. E un accident relativ frecvent.
Oana - recunosc ca mi-a facut foarte bine sa va scriu si sa plang zdravan - m-am descarcat - ca atunci cand ai ceva pe suflet si pana nu spui nu te simti linistit. Am dormit iepureste - Eva a papat un pic dimineata, i-am dat un pic mai mult la a doua masa - prinurmare acum maraie la mine dar ne reglam no la pranz. Am vrut sa lasam un pic stomacelul sa-si revina.
Eu am umidificatoare - sunt bunute dar nu excelente - adica eu tot cu nasul infundat ma trezesc.
Rodyka - ce petrecere ati avut... An stat o vreme si in Spania (serviciu sotului) in Sevilla - of ce vremuri. Cu spaniola a fost foarte usor, germana asta ma omoara cu zile.

Pupam si noi sarbatoritii de azi! Sa cresteti mari si sanatosi delfinuti mici!

Cum pot pune poze cu noi? Cum si unde?

O zi frumoasa - aici e asa de soare - e frig dar soare - cred ca dupa pranz ne imbracam si mergem in parc. Cam cat se tine un copil de aproape o luna afara? E cu portia sau putem sta cat vrem?

Diana - mami fericita de pui mic si drag , Eva - 20.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

buna fetelor...raportez ca ma simt ca o stafida :) .
Bubu ieri si-a depasit recordul la mancat si a bagat in total 1070ml de lapte muls(da,peste 1l!!!)plus ceva titi.Noroc ca aveam niste borcanase la congelator si am scos unul. Simt ca mi-am pompat si o parte din creier :D. Daca o tine asa si azi nu stiu...sper sa supravietuiesc.Maine face 6 saptamani,probabil e un puseu de crestere.Aveti idee cat tin puseele astea?Ca mai am doar 3 recipiente la congelator :D .
Bubu desi mananca cat un purcel nu e gras...a inceput sa faca sunculite pe picioare(de ce la el arata adorabil si la mine oribil nu inteleg...:) ).Acum ca a adormit mai intins l-am masurat cu ruleta si pare sa aiba 59-60cm .La 6 saptamani...bodyurile ii vin de tricouri(are si pampersii eco mai voluminosi).Daca ii dou haine de 3-6 luni ii sunt largi ca el e slabut si lung(saptamana trecuta la control avea 5kg). Ma duc sa ma mulg sa-mi cresc productia,vaca milka scrie pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Pufescu -felicitari de productie! Eu sunt fericita cand am 1/2 din laptic de la mine - si eu tot asa ma alint dar cred ca sunt o vaca Milka mai subnutrita ca stau prost cu productia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

La noi nu tine inlocuitul plimbarii cu pusul in fata unui geam deschis sau pe balcon. Si cand suntem afara, daca nu merge caruciorul, imediat se trezeste.
Nici de fisher nu e f incantat. Dupa 10 min , incepe scartaiala, poate se obisnuieste cu timpul. In schimb paturica de activitati ii e tare draga.
Rodyka, ce week-end plin ati avut!! La noi nu mai e timp de gratare. A venit toamna!!
Eu am multe salopete intregi care se inchid in spate, dar ma cam feresc sa i le dau, pt ca am impresia ca il deranjeaza capsele la spate...voi imbracati copii cu asa ceva? Si imi pare rau ca sunt frumoase si grosute

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput