Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Baby78 multumesc.
Victo woow ce mi se da la pandispanul tau is inebunita dupa dulciuri deaia arat cum arat. O sa merg la cofetarie sa-mi cumpar ceva prajituri.

Mergi la inceput

Aici ploua mocaneste si l-am pus pe pui in scoica, am deschis geamul si crede ca-i afara, doarme de rupe. Baiu' mare o fi cand o sa vreau sa dorm si eu o ora dupa papa si o sa se trezeasca el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nela, asa e si la noi vremea. Ce tare esti cu scoica, crede ca e afara.

Aseara mi-a adus cumnata 3 prajituri, pe 2 le-am suflat intr-un minut, una i-am lasat-o sotului... Iar azi am mancat cioco...

De dimineata sta pruncu in fisher, numai nu doarme. A tot motait, ii e un somn de numa, dar nu vrea numai la ma-sa in brate... Il mai chinui un pic, sa vedem. Ca tre sa bage vreo 3 ore de somn...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

puiutz, in timpul tratamentului cu antibiotic si inca 7 zile dupa terminarea lui se dau probiotice (eu folosesc www.musetel.ro/prospect_medicament.php?id=Biotics%20baby&PHPSESSID=cded4929cb39ca1b98e472307802b3ec" target="_blank">Biotics Baby, se dizolva in lapte si se da la 2 ore dupa administrarea antibioticului). Sanatate!

paula, nu exagerez, ultimele dati cand ma mulgeam (la spital, cu pompa electrica) scoteam maxim 5 ml. Uneori doar cat murdaream sticla, asa ii dadeam.

racusor, sanatate! Ca la mama acasa nu-i nicaieri

S-a trezit foamea si face scandal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
paula, nu exagerez, ultimele dati cand ma mulgeam (la spital, cu pompa electrica) scoteam maxim 5 ml. Uneori doar cat murdaream sticla, asa ii dadeam.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

IDEM, tare ma mai chinuiam si dupa ce ca era putin era si rosiatic, pai cum sa-i dau la copilas asemenea ciudatenie? Acasa am insistat cu tot felul de stimulente si degeaba. Asta e...important e sa creasca si sa fie sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

racusor, sanatate! Ca la mama acasa nu-i nicaieri

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

sunt la soacra

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

pleaca imediat tati acasa si sunt deja trista o sa ne fie tare dor de el ! si lui de noi, ca eu macar sunt cu baietelul, dar el tot casa goala gaseste

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

fete dragi, multumim pentru sfaturi si urarile de sanatate pentru puiul nostru drag! Ieri n-am mai rezistat sa-l vad cum se chinuie la fiecare masa si i-am dat cativa mililitri de smecta dizolvat in apa fiarta. A facut caca mai gros si nici nu il mai chinuie asa tare burtica parca.

Maine o sa mai duc la analiza cacuta la inca 2 laboratoare, sa fim siguri ca chiar are Klebsilla, sa nu ii dam antibiotice degeaba. Imi pare rau ca nu am dus de prima data la inca 2 laboratoare, acum mai pierdem timp cateva zile... Crissy, multumim de sfat cu probioticele!

la multi ani delfinasilor si delfinaselor care implinesc lunite astazi! le dorim sanatate multa si noroc, sa fie veseli si ascultatori!

In ce priveste lactatia - de vreo 2 zile am inceput sa beau si eu cate jumatate cutie de bere fara alcool - imediat s-a vazut diferenta! Inainte ma cam chinuiam daca vroiam sa-i dau numai tzitzi lui Raducu si ma simteam total epuizata, mai ales ca alaptez la cerere si in unele zile cere si la o ora... rezerva mea de laptic nu prea apuca sa se formeze. Acum sanii mei parca sunt ceas...la 2 ore incep sa curga! Daca plange bebe incep sa curga imediat Astazi, dupa ce a papat cam 100 grame (conform cantarului meu), a mai lins putin sfarcul si ce sa vezi... "robinetele" s-au deschis instantaneu amandoua! Nu-mi venea sa cred cum siroia laptele pe mine!
Cred ca stimulentele astea pentru lactatie au efecte diferite de la persoana la persoana...la unele functioneaza, la altele mai putin, dar oricum merita incercat!
La noi oricum nu tine cu completare la biberon dupa tzitzi. Nuuu...daca veau sa-i dau si LP trebuie sa ma mulg si sa-i dau de la inceput cu biberonul, altfel nu accepta. S-a mai intamplat acum cateva zile sa-i dau o masa numai cu LP, ca eram super obosita, nu mai eram in stare nici sa ma tin pe picioare. Nici nu mananc prea bine, recunosc, cu somnul stam cat se poate de prost.

Apropo de muls cu pompa electrica - nu stiu cum va descurcati voi cu ea... la mine e mult mai eficienta pompa manuala! Am luat pompa electrica Nuk, am dat 365 lei pe ea si visam ca o sa iasa laptic mult fara efort si repede! Ei bine, abia daca adun din ambii sani 50 ml... pe cand cu cea manuala scoteam inainte de faza cu berea 80 ml la dreptul si vreo 50 ml la stangul. Dupa bere am avut surpriza sa scot de la stangul 100 ml in 10 minute cu pompa manuala! Si stangul a avut dintotdeauna productie mai slaba! Oare de la dreptul cat as fi scos?

Pupici la toata lumea!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

racusor, aia vroaim sa iti zic ca te plangeai ca nu ai haine groase, pai nu e musai..eventual mai cumpara o salopeta, iar pt afara dc ai o caciulita si o paturica din aia groasa, tip plic, e bine, si pui si in jurul caputului..oricum, alte aer e la sighisoara decat la Buc!
cu scuzele de rigoare, dar mie in Bucuresti imi vine sa vin dar numa in vizita, asa
si nu ca am eu figuri de ardeal, ca de loc sunt din Braila, dar nu imi place..desi stiu ca multi au salarii f bune in Buc, pe cd in restul tarii..mai greu.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

ma bucur ca v-ati hotarat sa mai ramaneti pe la noi

noi ne-am cunoscut in Bucuresti...acolo am terminat facultatea amandoi...si ne place sa venim in vizita, la cumparaturi...pe la cumnata-mea...dar dupa 1 sapt si noi fugim acasa si Marius nu e ardelean dar cum zice si Paula tot pe aici ii place mai mult...dar gusturile stii tu nu se discuta

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui Victo

racusor, aia vroaim sa iti zic ca te plangeai ca nu ai haine groase, pai nu e musai..eventual mai cumpara o salopeta, iar pt afara dc ai o caciulita si o paturica din aia groasa, tip plic, e bine, si pui si in jurul caputului..oricum, alte aer e la sighisoara decat la Buc!
cu scuzele de rigoare, dar mie in Bucuresti imi vine sa vin dar numa in vizita, asa
si nu ca am eu figuri de ardeal, ca de loc sunt din Braila, dar nu imi place..desi stiu ca multi au salarii f bune in Buc, pe cd in restul tarii..mai greu.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

nu am paturica din aia oricum ziua nu pare asa frig si il mai scot in curte . azi l-am imbracat cu body, o bluzita cu maneca lunga subtire, hanorac cu gluga (tot subtire) si vesta deasupra...cum s-a incalzit am renuntat la hanorac

si la picioruse ciorapi si blugi . si ii este bine asa. daca e mai frig il tin in casa in landou cu geamul deschis...

9 iunie 2010

eu azi l-am imbracat cu : body cu maneca scurta, tricou cu maneca scurta si pulovar(de care ai si tu de la Z)+ blugi si sosete
asta a fost la ora 13 ce-i drept, dar termometrul arata 22 grade

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput