Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu sunt zombie de nesomn..dar nu din cauza prochindelului, cat din cauza lu fra-su..care se trezeste la 5 jumate, 6!!
gatam m-am calmat un pic cu borcaniada de iarna. dar va zic gemul ala de mure..oofff..tre sa il duc in pivnita, ca altfel ii vin de hac!cred ca trag o fuga in piata si mai cumpar 1 kg si mai fac vreo 2 borcanele - sunt cam scumpe, 12 lei kg

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

racusor, aia vroaim sa iti zic ca te plangeai ca nu ai haine groase, pai nu e musai..eventual mai cumpara o salopeta, iar pt afara dc ai o caciulita si o paturica din aia groasa, tip plic, e bine, si pui si in jurul caputului..oricum, alte aer e la sighisoara decat la Buc!
cu scuzele de rigoare, dar mie in Bucuresti imi vine sa vin dar numa in vizita, asa
si nu ca am eu figuri de ardeal, ca de loc sunt din Braila, dar nu imi place..desi stiu ca multi au salarii f bune in Buc, pe cd in restul tarii..mai greu.

Mergi la inceput

paula, cu galafor ai incercat? la mine asta mai da roade, sa stii.

ma duc sa fac un pandispan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

paula, cu galafor ai incercat? la mine asta mai da roade, sa stii.

ma duc sa fac un pandispan

paula, la mine au dat roade urmatoarele (eu acum il alalptez 80-90% numa la san, rar completare si atunci 60-80 ml)

- pus la san mereu si apoi numa completare, si mereu in biberon masuri mici (30 ml, 60 ml) ca sa pape numa cat ii trebuie si sa se trezeasca repede sa mai stimuleze sanul

- nutrinatal - 6 pe zi

- spirulina - 2grame pe zi

- ceai de lactatie - 1-2-3 l pe zi

- am luat si pastile more milk plus, si sirop mama +, si bere fara alcool, si galactogil, dar cumva asta nu le iau zilnic, pe astea le alternez

dar eu vad, cum nu pap / beau / dorm intr-o zi, cum tre sa ii dau mai multa completare

si pap bine, chiar daca nu slabesc adica unt, cascaval, lapte cu cereale, supa, felul 2 (si cate ceva dulce normal - aia pentru mami, nu pentru bebe)

nu e timpul pierdut, mai incearca, mai stimuleaza si vezi ca o sa vina mai mult!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

racusor, aia vroaim sa iti zic ca te plangeai ca nu ai haine groase, pai nu e musai..eventual mai cumpara o salopeta, iar pt afara dc ai o caciulita si o paturica din aia groasa, tip plic, e bine, si pui si in jurul caputului..oricum, alte aer e la sighisoara decat la Buc!
cu scuzele de rigoare, dar mie in Bucuresti imi vine sa vin dar numa in vizita, asa
si nu ca am eu figuri de ardeal, ca de loc sunt din Braila, dar nu imi place..desi stiu ca multi au salarii f bune in Buc, pe cd in restul tarii..mai greu.

nu am paturica din aia oricum ziua nu pare asa frig si il mai scot in curte . azi l-am imbracat cu body, o bluzita cu maneca lunga subtire, hanorac cu gluga (tot subtire) si vesta deasupra...cum s-a incalzit am renuntat la hanorac

si la picioruse ciorapi si blugi . si ii este bine asa. daca e mai frig il tin in casa in landou cu geamul deschis...

o sa ii iau fas daca e, doar ca pana il cumpar, il spal si il usuc vine tati sa ne ia la Bucuresti

paturici nu stiu unde gasesc in Sighisoara din alea aici nu se gaseste mai nimic

stiu ce zici de aerul din bucuresti gandeste-te ca eu am crescut la Piatra Neamt, unde e aerul foarte curat, si sotul la Sighisoara. dar am incercat sa ne cautam in CLuj, dar acu cu criza asta... e greu dupa ce ai ceva experienta si salariu mai bunicel sa pleci in provincie si sa nu ai aceleasi lucruri...si eu lucrez si intr-un domeniu unde e destul de greu sa imi gasesc in provincie...asa ca...Bucuresti scrie pe noi dar cine stie ce ne rezerva viitorul totusi

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Io il scot afara cu body+bluzita mai grosuta, si pantaloni mai grosuti, fara ciorapi lungi, ca inca nu am cumparat. Si ii mai pun o paturica peste el. Am mai primit ceva bluzite mai groase, cu nasturi, ce ii mai pot da peste... Deocamdata l-am cam calit... Il caut la burtica daca e rece, si nu e...

Racusor, bine ca mai stai, macar un pic de aer curat, la curte, ca apoi tot la Buc o sa fiti...

Victo, nu te lasi pana nun faci si un desert...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

eladea tu ce ai facut cand a racit Filip? eu sper sa nu raceasca Andrei, nu are mucisori sau febra dar tot tuseste inca nu m-am prins daca de la gatut sau ca se ineaca, dar nu imi place

ii dau oscilo preventiv...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Paula, multumim de comentarii, aia din poza cu mine e mama mea, sunt tare mandra de ea
Io de alaptat pot spune ce am facut eu, lichide f multe, ceai de lactatie 2 l pe zi (fenicul, chimen anason, + ceai de lactatie de la humana) galafor 6/zi, spirulina. Nu ma pot lauda ca mananc mult, chiar deloc, mananc pt ca trebuie, nu prea ajung sa ma asez la masa pt ca vreau. Dar, m-am muls, l-am pus pe bb si am ajuns cam la 90% LM, bine, sunt zile si zile, de exemplu de ieri n-a mai pus gura pe LP, dar io stiu, cand raman cu sanii goi nu-l las cu stomacul gol, se trezeste razboinicul din el, si la el nu tine sa-i dau putin de mancare, ca dup-aia imi mananca sufletul si sufera si el.

Cristina, ai un pusti f scump De unde ai salteluta de activitati? si cat ai dat pe ea? Mi se pare faina.
La mine pustiul a procedat aseara asa, l-am hranit la 22, de la 23 a urlat fara nicio pauza pana la 23:30, somn, la 24 a inceput iar schimonoseala si la 1:30 scandalul pt foame, pus la san, completare (tot de la mine, muls mai devreme), somn de pe la 3, la 4 iar smiorcaiala, l-am luat langa mine sa vad daca il mai fentez cu mancatul, eram efectiv zombie, si ghici ce, micul explorator sentimental a dormit pana la 7!! Deci a rezistat aproape 6 ore fara mancare, dar n-ar fi facut comedia asta la el in pat si de la pimul somn. Ehh, ce sa mai, spunea dr. Spock de copii alintati, ca abia dupa 3 luni se poate vorbi de asa ceva, eii, la noi cred ca suntem incategoria rasfatati.
Oricum, nu il las sa planga, dar misto e ca daca el sta cumintel in pat, la carusel, daca trec u sau tati prin zona, incepe urletul, dar e de ala pisicesc, mai mult chiot si daca nu il bagam in seama (luat in brate, mutat in alta parte) incepe cu adevarat sa planga si plans de ala cu lacrimi. Al meu ma face gata cu 3 lacrimi, nu suport sa-l vad cu boticul trist si cu lacrimi in ochi. Sper ca mai incolo sa ma pot controla.

Puiutz, eu i-am trimis de 2 ori probe, acum luni astept al doilea rezultat. Din cate stiu eu, se iau mai multe probe ca se poata sa nu iasa din prima, chiar daca e ceva acolo, asa se procedeaza la copro parazitologic, la bacteriologic, nu stiu, dar eu repet ca nu mi-a iesit nik prima data. Tu practic nu mai trebuie sa repeti, ca ti-a gasit animalutul, dar, pt siguranta ta, poti repeta. Lasa ca o sa scape de crocobaur si o sa scape de dureri.

Am sters si noi pozele de pe delfinasi, ramas cele de la semnatura.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, . Si al meu doarme muuuult mai bine langa mine, decat in patut. Poate ca e rasfat, nu stiu ce sa zic... Initial am zis ca se simte el mai in siguranta, dar nu vad nici o diferenta intre patutul lui si patul mare, ca nici in patul mare nu ma simte, nu il ating, nu stiu cat ma vede...

Paturica de activitati am luat-o de pe bebebliss.ro, a fost 200 lei. Initial am vrut alta, cu girafa, dar nu am gasit nicaieri, si am luat-o pe asta. dar nu imi pare rau, ca e verde (si mie imi place de numa verdele), si e cu fermoar, asa incat o pot strange ca o geanta, cu cap de crocodil .

Racusor, mai vroiam sa iti zic ca tre sa avem grija cu vremea asta si cu iesitul afara. Asa fac si eu, imi iau slapii in picioare, imbrac copilul, si ies. Ieri am stat 2 ore cu el afara, ca a adormit, eu eram in slapi cu gaurele si fara sosete, cu o bluzita, si cu mucii curgand. Acum in schimb mi-am pregatit langa usa de iesire adidasii, am sosete in picioare si o bluza de trening la indemana... Nu prea poti lua multe la raceala, decat ce ailuat pana acum. La mine ce mai merge e o esarfa in jurul gatului, tine cald. sa te faci bine.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

pai cristina, dc imi trebe dulce.. ce sa fac...ieri la plimbare am poposit intr-o cofetarie..
da stai, ca acu ma gandesc totusi, sa ii fac o crema, sa fie prajitura adevarata

Mergi la inceput