Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Am pus pe contul delfinasi.2010 ceva util legat "de ce plange bebele". Mie mi s-a parut interesant, poate si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, sper sa fie caz izolat cu colicii, sa fie doar de la ceva ce ai mancat tu, si sa nu reapara. Dragu de el! Drum bun la Cluj, sa va gasiti ce aveti nevoie! Si sa fie cuminte Raul!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nu cred. Eu nu prea mai am lapte si mai suge doar noaptea un pic, cat mai este. M-am muls in timpul zilei ieri si doar 30 ml am mai avut si laptele meu e cam transparent, sigur nu se mai satura...asa ca la san il mai pun noaptea cand e mai mult. Imi pare rau ca nu pot sa-l alaptez mai mult, dar cu toate stimulentele pe care le-am luat, din pacate, tot aici am ajuns.
Sper sa-i treaca repede ca tare s-a mai chinuit azi noapte, dar vad ca acum doarme mai linistit...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Racusor, Aelita, merci... Am reusit!

Sterg eu acum pozele mele de pe cont, las numai una, iar restul la semnatura.

Poze

m-am gandit si voi sterge si eu pozele sa aveti voi loc sa mai puneti pozici cu delfinasii...noi avem contul nostru si o sa pun adresa la semnatura

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Isa, LA MULTI ANI!!! - 3 lunite!!! Are mama fata mare deja! Sa fii sanatoasa si cuminte!

Iulia de Arissa, 2 lunite! La multi ani si tie! Sa fii cuminte si sa dormi noaptea cat mai mult...

Iulia de Mousel, prima lunita! Sa traiasca, La multi ani!!! Asteptam pozici cu tine!

Bambo, cu intarziere felicitari pt prima lunita a lui David! E bine cu greutatea, neonato zicea ca minim 500 grame in prima luna tre sa ia un copil sanatos! Deci, e de bine! Sa cresti mare si voinic! Ma bag la o felie din tortulet!

Si tot pentru ieri La multi ani! Sabinutei de Ramo, cum sunteti? Si lui Vladia pt bebele ei!

Poze

LA MULTI ANI!!!
...si din partea noastra...ce delfinasi mari avem, sa ne traiasca!

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Noi ne pregatim de calatorie. Vrem sa mergem pana la Cluj, la cumparaturi. In Ms nu am gasit nici un leagan care sa-mi placa, poate am mai mult noroc la Cluj.
Sa aveti o zi linistita si frumoasa

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

mergeti toti 3? ...si noi am fost acum cateva saptamani si sa vezi ce a mai papat puiul meu in masina prin parcarile de la mall-uri
sa aveti o zi frumoasa

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Multumim de comentarii la poze si urari

Am mai sters si eu din poze de pe delfinasi

Racusor-mersi

La multe lunite Isa,Iulia de Arissa,Iulia de mousel

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!

Isa pentru cele 3 lunite!!! Rodi, ce fete mari ai! SI frumoase foc

Iulia pentru cele 2 lunite! si tot Iulia pentru o lunita!

Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase fete dragi!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Apropo de greutatea puiulor, n-are nimeni un grafic?

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)
Mergem inainte cu Doamne Doamne

Aici ai un grafic cu cresterea in greutate http://www.desprecopii.com/info.asp?id=226

La multi ani si din partea mea delfinasilor care sarbatoresc azi!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

pe mine ma ia raceala am luat oscilo si paracetamol si aseara si de dimineata, dar tot am stare de aia naspa, ca atunci cand te ia raceala i-am dat si la pui un capacel de oscilo, poate il feresc, sa nu ia de la mine si l-am trimis pe tati sa imi cumpere redoxon si inca o cutie de oscilo si masti, ca daca racesc, sa mai port masca...offf, imi e asa de ciuda

dar la Andrei in camera am facut cald, in restul casei si in curte e mai frig, si cand il imbrac sa iesim, ca sa nu se incalzeasca el in casa, am mai iesit eu asa mai dezbracata afara...nu simteam frigul, dar m-a tras curentul pe la spate si uite asa am patit-o

pana la urma mai ramanem noi doi la bunici , asa ne-am hotarat, sper sa ne fie bine

am fost la Biserica sa il impartasim, a lipait vinutul, dar inainte a ascultat cuminte putin slujba

fug ca plange

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput