Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu...
cristina, iarta-ma, dar asta cu proba suptului e o prostie! nu faci decat sa te stresezi. lasa copilul sa manance fara sa te uiti la ceas, asa cum faci acum cu proba suptului. il mai iei de la san, mai ragaie... cand scoate tzitzi afara singur si nu mai vrea, e ca e satul Vladut. altfel, asa cum zice si ilinca, nici noi adultii nu mancam la fel la fiecare masa, si pot confirma fetele care dau doar LP la bbi, ca ele stiu masurile... dar atata timp cat ia in greutate e foarte bine. si datele isabelei care ti le-am scris aici pe forum, sa-ti mai spun ceva: la controlul de 2 luni pediatrul m-a certat si mi-a interzis sa NU-i mai dau completare ca e peste limita de greutate, mai ales ca s-a nascut si mai micuta...
eladea si celelalte fete, aici stiu ca se face proba de auz in maternitate, cred ca mi-a si scris pe fisa... dar cea de vaz nu cred ca se face urmarind o persoana sau un obiect in miscare, un nou-nascut de o zi-doua nu stie inca sa faca asta... probabil daca au verificat ceva au facut-o cu vreun aparat sau cu lampa aia... sau se face mai tarziu, la controlul de o luna...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
Rody in maternitate au verificat vazut cu o lampita...abia acum dupa 2 luni cu delegetul sau un obiect colorat
pana la urma a folosit produse Weleda?
Matei a inceput sa se irite de la crema de galbenele, aceea in cutie mare galbena...si nu stiu daca sa cumpar iar Bubchen sau sa incerc Weleda, asta macar e organica si stiu o treaba
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
Ooana, nu stiu ce sa-ti spun ref la creme... eu am un tub neinceput, mi-a trimis sora-mea bepanthen ca a zis ca e bun si la zgarieturi si la de toate, dar funduletul isabelei a fost impecabil pana acuma, sper nici sa nu avem nevoie... asa mi-a fost si maria, cumparam medicamente si creme ca sa le am in caz de nevoie, si apoi le aruncam neincepute sa expirau...
_
anca_vlad spune:
neata...
in legatura cu proba suptului, nu va strsati atat timp cat cresc le eate suficient, eu am facut greseala aceasta la vladut si nu mi-a fost bine deloc, cat despre cantarit o data pe saptamana maxim!
Copilul mai suge si in functie de cat e de gras lapticul mamei, daca e gras se satura mai repede si in functie de ce greutate are bb!
La noi merge bine cu Herbalife decand am inceput a crescut productia de laptic si consistenta lui!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
racusor2010 spune:
oana noi folosim bubshen si crema de galbenele doar la fundulet
de la ce crema s-a iritat matei?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
anca, ai PM
_
crispro spune:
Stiu ca nu e cea mai sanatoasa proba suptului (a cantarului) si stiu ca nu e bine sa il tot cantaresc, ca o iau pe ulei. Dar cand vad ca acum papa 160 ml, si inainte doar 120ml... Macar cateva zile il mai cantaresc sa ma asigur ca papa cat trebuie...
Pt fundic folosesc Bepanten, am folosit si bubchen, nici o diferenta. Am si io gramada de creme pt corp, lapte de corp, crema de fata, crema speciala pt vant... de la buchen. Mi-am luat, sa nu cumva sa raman fara... si nu folosesc nimic. Doar bepanten pt fundic, si ulei de copii de la orice firma, cu care ii fac masaj. Atat... Dar m-am aruncat repede pe toate cremele, ca nehalita... Asa ca voi ajunge probabil sa le arunc si io, ca Rodi.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ilinca79 spune:
ooana eu am mai folosit unguent de galbenele din farmacie, e intr-o cutiuta mica rotunda, un preparat natural, fara chimicale in compozitie, dar mai rar pentru ca nu a prea fost iritat. In schimb cu acelasi unguent mi-am uns zilnic si epiziotomia si s-a vindecat foarte repede.
anca, ma bucur ca merge bine Herbalife-ul. Cate mese inlocuiesti, doua sau una? A dat rezultate la slabit?
fetele din Cluj, ati cumparat Infarix Hexa? Daca da, la ce pret?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Diana_Eva spune:
Multumesc pentru ideea cu berea - ieri am luat 2 sticle de bere fara alcool - am baut 1/2 si a crescut simtitor productia - acum avem o media de 80ml ( de la 40-60ml)
Am avut o noapte de povesti - culcat la 10 , trezit la 3 - de lene i-am dat san (2 bucati) - adormit la 4, trezit la 6 papat bibe + LM din bibe, adormit la 8 pe burta mea, apoi s-a scurs usor in pat - trezit la 10 eu - ea inca doarme... pe burtica ca o broscuta - trebuie sa o pazesc. Daca nu ma dureau sanii de cat lapte e in ei mai dormeam.
Voi ce stiti de masaj la bebelus?
Aici it fac in maternitate proba auzului si o eco la solduri - contra cost - 40 euro si 59 euro.
Ce vaccine se fac in Ro la bebei?
Diana - mamica odihnita de Eva 20.08.2010
racusor2010 spune:
diana, dar de ce nu o pui pe ea direct la san? sa stii ca bebe papa mai mult decat mulgi tu si plus stimuleaza mai bine! ii dai la san si apoi bibe cu completare! eu asa am facut cu andrei pana am ajuns sa fie alimentat in proportie de 90% la san. el papa doar seara completare, ca e prea marait si vreau sa ma asigur ca papa si adoarme....ziua si noaptea doar san incearca de acum asa, ca a mai crescut si o sa vezi ca o sa creasca productia
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010