Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
Neata mamici!
ufff, ce bine c-a tercut ziua de ieri...nici eu nu m-am simtit prea ok, asta micu la fel...sper sa nu se mai repete...
cat despre papa...eu nici acum nu stiu cat papa Filip...n-am facut niciodata proba suptului, spre deosebire de Eric...adevarul e ca nu mai sunt asa stresata acum, la al doilea copil.. daca vad ca ia ok in greutate...ca din bibe, nu prea vrea domnul sa pape LP, asa ca trebuie sa se multumeasca cu ce vine de la tzitzi...doar ca acum, cum ne apropiem de 3 luin, ar suge tot mereu... in plus el vrea sa adoarma cu tzitzi in gura..sa vedem cum ne vom dezobisnui mai incolo de asta...
rodi, nu stiu cine e acel 'bumbum' sau cum s-o fi chemand...asa ca sterge-l...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Neata! Nu stiu daca nasul ar trebui curatat sau nu... Nu are probleme cu respiratul, dar exista mucisori inauntru tare, uscati. Doamne fereste sa fie bolnavior, ca io cred ca nu as sti... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
cris pune-i ser in nasuc. si o sa stranute si se duc ei, daca nu sunt multi. nici eu nu ii mai aspir lui andrei in fiecare seara acum, dar azi de ex i-am pus ser si i-am scos cu pompita.
daca ar fi bolnavior ai vedea ca nu respira bine, asa ca stai linistita, ca esti o mamica excelenta
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
andreea pentru proba auzului este un aparat special care il baga in urechiusa si masoara nu stiu ce acolo. asa aveau si in maternitate, asa are si pediatra noastra.
si pentru vaz, si in maternitate si pediatra se uita daca urmareste obiecte sau pe ea daca se misca intr-o parte sau alta. nu e cine stie ce asta vezi si tu
la fel si auz, daca tresare la zgomote inseamna ca e totul ok
da, si eu ma bucur ca s-a terminat ziua de ieri, a fost foarte agitat, nu a dormit, doar aseara la baita s-a simtit tare bine , gangureste in baita aici la bunici avem o cadita simpla, micuta, cat el , dar se pare ca ii place mai mult, ca da din picioare de numa
acum el papa lapte praf doar seara si ii dau imediat dupa baita si apoi il pun la san, ca nu cumva sa adoarma la san nemancat si sa se trezeasca in jumate de ora. dar papa maxim 60-70 ml de lapte praf. aseara i-am facut 120 , a papat 70 si apoi l-am pus la san si a continuat sa pape
si a dormit micutul pana la 8 (cu reprize de papa) si ne-am jucat pana acum si acum un somnic micut si iar joaca...se pare ca azi e in toane mai bune ...bine, si afara e soare (si frig
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
am invatat cuvinte noi in Ardeal
dite = maini
cioane = picioare
(doar pentru bebelusi se folosesc)
vanita, ghiespar, hinta...
il facem pe Andrei poliglot il invatam si regionalisme de Moldova si Ardeal
9 iunie 2010
ilinca79 spune:
'neata si de la Cluj,
noi raportam un week-end agitat, cu vizite si musafiri, abia am reusit sa intru, sa citesc din urma si va scriu...
si noua ne-a facut testul de auz in spital, dar de vaz nu-mi amintesc, sau poate cum ziceti voi e ceva de genul urmaritului cu privirea...
crispro, nu ma pricep eu prea mult, sigur fetele cu mai multi copilasi stiu mai bine, dar nu cred ca ar trebui sa te stresezi la fiecare masa cu proba suptului. Nici noi adultii nu mancam la fel de mult la fiecare masa, si probabil nici copilasii. Important e sa ia in greutate. La inceput, cand era mama la mine, mi-a tot propus sa il cantarim inainte si dupa masa si eu am refuzat, ca mi-era frica ca voi intra in panica, mai ales ca citisem pe forum ca nu intotdeauna sunt concludente probele astea. Eu vedeam cum creste de la o saptamana la alta si am zis ca e suficient.
racusoru, eu stiu cuvintele "dite"
si "cioane" de cand eram mica, dar nu le-am mai auzit la nimeni altcineva pana acum...chiar credeam ca sunt o inventie a parintilor mei Apropo, ghiespar ce inseamna?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Racusor, Ilinca, . Mi-e ciuda ca din vina mea a papat putin, ca nu il mai lasam io la san... Credeam ca e satul, isteata de mine... Io nu stiam de "dite" si "cioane", nici de celelalte... Doar de hinta.. Imi si amintesc "hinta, balinta" - nu stiu ce era, dar stiu ca asa cantam in leagan, in loc de "uta, uta".
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Imi si amintesc "hinta, balinta" - nu stiu ce era, dar stiu ca asa cantam in leagan, in loc de "uta, uta". |
"hinta" e leagan... de alealalte n-am auzit pana acuma...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 andreea pentru proba auzului este un aparat special care il baga in urechiusa si masoara nu stiu ce acolo. asa aveau si in maternitate, asa are si pediatra noastra. si pentru vaz, si in maternitate si pediatra se uita daca urmareste obiecte sau pe ea daca se misca intr-o parte sau alta. nu e cine stie ce asta vezi si tu la fel si auz, daca tresare la zgomote inseamna ca e totul ok mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
da, asa ne-a facut si noua...pentru auz cu un aparat care emite ceva sunete...iar pentru vaz daca urmareste o lumina sau degetul la o distanta de 20 cm...acum ultima data medicul de fam am vazut ca a lasat o distanta de 30-40 cm
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 am invatat cuvinte noi in Ardeal dite = maini cioane = picioare (doar pentru bebelusi se folosesc) vanita, ghiespar, hinta... il facem pe Andrei poliglot il invatam si regionalisme de Moldova si Ardeal mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
vin si eu stiam vanita si hinta(Marius mereu ma intreaba daca e vorba de leagan )...restul nu le stiu, ma mir ca nu le-am auzit pana acum
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip