Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Diana,

ai mai jos un link cu schema de vaccinuri obligatorii in Ro

http://www.reclamamascataatentie/copii-2-3-ani/vaccin-copii/Vaccinurile-obligatorii-pentru-copii-a4667.html

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

ajutooooor!
ce sa iau pt mucii mei???
k vad k oscilo nu are efect
si mi e frik sa nu ii dau si ei.acum incerc pe cat posibil sa stau cu ea in brate,sa ne jucam.ii dau san si bibe cu lp ii da tati,k nu vreau sa se imbolnaveasca si ea

mami fericita de ariana ! 06.08.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

cris, ca sa nu te chinui cu proba suptului...noua pediatra ne-a zis ca daca vrem sa vedem cat papa Andrei intr-o zi sa ii cantarim toti pampersii in 24 de ore. scazi cam 10 grame de pampers (gol) si asa iese

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Haideti la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

ooana eu am mai folosit unguent de galbenele din farmacie, e intr-o cutiuta mica rotunda, un preparat natural, fara chimicale in compozitie, dar mai rar pentru ca nu a prea fost iritat. In schimb cu acelasi unguent mi-am uns zilnic si epiziotomia si s-a vindecat foarte repede.

anca, ma bucur ca merge bine Herbalife-ul. Cate mese inlocuiesti, doua sau una? A dat rezultate la slabit?

fetele din Cluj, ati cumparat Infarix Hexa? Daca da, la ce pret?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

doar o masa cea de dimineata, si am scapat de vreo 2kg

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Voi ce stiti de masaj la bebelus?

eu ii fac www.guiadelnino.com/bebe/cuidados-del-bebe/masajes-para-bebes-en-video" target="_blank">asa, e in spaniola scisul, dar video e tot video

aici se fac gratuit toate probele in maternitate, inclusiv cea de calcai...

cristina, la primul bb asa e, te arunci pe creme, hainute, carucioare, la al doilea cam sti ce vrei si ce nevoi sunt...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Hello fetele!!!

mi-a luat cam mult sa intru sa mai dau cate o veste de noi,dar nu prea am avut nici timp si de cate ori reuseam sa accesez pagina incepea fata sa se trezeasca si o luam de la capat cu adormitul ei
acasa nu e asa cum ma asteptamcredeam ca ma voi odihni si eu cum trebuie dar nufata mea sa obisnuit cu mine si nici la tac'su in brate nu mai sta, efectiv urla cand nu ma mai simte langa ea
am incercat sa fac si eu vineri seara un dus mai lung sa ma mai relaxez dar cum a simtit ca e in brate la el,a deschis ochii mari si ma cauta cu privirea si pana am iesit din baie a facut un scandal ....

in rest am terminat si noi cu botezul,petrecerea de dupa si acum asteptam sa ii iasa certificatul de nastere si la sfarsitul saptamanii ne pregatim de plecarea trecut asa de repedeeeeeeofff......

aaa si am avut probleme mari cu o dermatitain ziua boezului intr-o duminica m-am speriat cand am vazut-o dimineata plina de bubite pe fata din care ii curgea liichid de parca era arsa....am fugit la urgente dar acolo cum se si stie nu am facut nimic( tara de rahat)m-am dus la o farmacie deschisa non stop sa aflu si eu ceva de fata mea,si mia spus farmacista ca nu e nimic grav ca se vindeca(o dadusem cu crema de la avene pentru dermatita si asa se manifesta cand incepe sa treaca) acum iau trecut majoritatea dar tot mai apar in umele locuri care nu au fost.

pun si cateva pozici cu comoara mea sa vedeti cat a crescut

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca, eu am dat 255 lei pe vaccin
diana, vaccinul asta infanrix hexa este difteric, tetanic, pertussis, hepatic b, poliomileitic si hemophilus influenzae b

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput