Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
btz_ovi spune:
Offfff,eram sigura ca o sa iasa rau.Anemie normocroma
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Offfff,eram sigura ca o sa iasa rau.Anemie normocroma Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
imi pare rau de rezultat...n-am auzit de tipul asta de anemie, dar cu siguranta cu tratament va fi ok... hai curaj mami...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
rodyka spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Offfff,eram sigura ca o sa iasa rau.Anemie normocroma |
poti detalia, pls? ca eu habar nu am ce e, dar nu suna bine...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui eladea2005 imi pare rau de rezultat...n-am auzit de tipul asta de anemie |
ne-am exprimat nestiinta in acelasi timp...
btz, probabil ca pediatrul va va da un tratament, ceva... sa va faceti bine repede!!
_
crispro spune:
BTZ, imi pare rau de rezultatele proaste... Of!
Rodi, nu stiu cine e dumdum asta...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
Btz, imi pare rau pt veste, desi nu stiu nici eu ce fel de anemie este asta, presupun ca un tratament v-ar ajuta. Sanatate multa!
Rodi, nici eu nu stiu ce-i cu dumdum
Eladeea, Racusor, imi pare rau ca flacaii vostri sunt maraiti azi. Eu m-am obsnuit cu starea lui predominant ciufuta
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
rodyka spune:
mai fetelor, daca nu stiti cine e dumdum dum asta, eu zic sa-l stergem din fani, sa-l blocam, sa nu avem vreo surpriza... ce ziceti?
_
crispro spune:
Deci copilul asta al meu nu doarme ziua numai la mine in brate... Dupa ce ieri a fost tot marait de la nesomn, azi l-am tinut in brate o ora jumate, a dormit. Cum l-am pus jos, cum s-a trezit. L-am dus afara cu caruciorul, i se inchideau ochii de obosit ce era, abia ii tinea deschisi, dar tot nu a dormit. Si a stat asa afara 2 ceasuri. Nu a dormit, dar era intr-o stare de somnolenta. Acum l-am adus in casa sa ii dau papica, au trecut deja 4 ore de la ultima masa, iar el nu dadea semne de foamne. L-am cantarit, sa vad cat papa- 130ml. Acum a atipit in fisher... Nu e de mirare, la cat e de obosit. Sunt curioasa cat doarme..
Citeam ca bebele tre sa pape cam 120-150 la o masa... Ar insemna 800-900 ml in 24 de ore... Io nu cred ca al meu mananca atat, ca are mese si de 90 ml, iar noaptea mananca putin, nu il cantaresc, dar stiu ca e putin, ca in 5 minute adoarme, deci cam 60 ml... Iar in luna a doua a luat 900 grame. E bine? Citeam de Arissa, ca Iulia a luat 1400 grame in cea de-a doua luna...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
paula_m spune:
Bineinteles ca nici eu nu stiu cine e dumdum...cred ca ai dreptate Rody si ar tb blocat.
Cristina , pe cutia de LP scrie ca in a doua luna tb sa manance 6 mese de 150 ml/masa. Cam asa mananca Raul, la 4 ore, cand ii dau LP ii fac 150 si uneori mai am si eu cate un pic de laptic...Dar cred ca 900 g e bine si nu tb sa-ti faci pb. Vladut e chiar bine, e grasut atat cat tb sa fie.
Btz, imi pare rau pt pb... ti-a explicat dr ce presupune acest tip de anemie? Si cum se trateaza? Un pt Paul.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
Diana_Eva spune:
mie pediatrul de aici mi-a zis "cca 150 ml/kg corp/zi"
"5 mese e putin
7 mese e prea mult"
de aici am dedus eu ca 6 este bine
noi avem 5-6 mese si papa 180ml la masa
azi am incercat sa-i dau mai putin ca sa nu solicitam burtica si a fost maraita toata ziua - dar maraita, maraita - nu a dormit nici la plimbare, nici acasa...
vreau sa-i dau acum 180ml ca sa o se linisteasca si leuta mea ca ma papa toata pana vine tatii maine daca nu ii dau cata mancare vrea
Cri - atata stiam atata ti-am zis
Ce vaccine se fac in RO la bebei - noi inca nu am facut nimic aici!