Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
coteasca spune:
Alina, eu am un singur biberon de la NUK, de sticla, e tare bun, e micut de 100ml, bebe mai papa ceiut in el.
Bubster, felicitari pt botez sa creasca mare si sanatoasa micuta crestina.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 Andrei astazi a fost maxim de marait, numa in plansete a tinut-o afara am stat putin, ca a inceput sa ploua, dar prima data cand am iesit plangea in carut cum nu il mai leganam...cand a intrat in casa a adormit, apoi iar plansete...apoi l-am scos in brate...plansete pana a inceput sa povesteasca cu strabunica, apoi iar maraieli... cu greu l-am adormit in brate, leganat si cand sa il pun in landou, ochisori mari...asa ca l-am luat in brate iar, l-am adormit si acum l-am mutat cu tot cu perna pe pat...stau langa el sa nu se mai trezeasca,ca daca nu isi face somnul o tine intr-un plans pana diseara i-o fi dor de taticul lui mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
si Filip la fel a fost azi...ufffff...e prima data cand face asa ceva...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
btz_ovi spune:
Fetele am vazut o emisiune pe Kanal D unde era invitata madam Culcer.Nu va zic cate chestii interesante a spus legat de stresul copiilor,plansul lor,alimentatia si altele.
Spunea ca e de evitat leganatul copiilor in patuturile cu balans caci si asta e o forma de zgaltaire.Offf si noi adoram sa ii facem huta huta lui Paul,iar de el nu mai zic ce mult ii place .
In alta ordine de idei,am pus cateva poze in cont facute ieri cand se juca de numa numa in patut.
Vroiam sa ii luam paturica de activitati insa patu are 2 bare deasupra pe care erau atarnate cateva jucarii de la magazin.Asa ca o mica economie...
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Buna, fetele! Spuneti-mi si mie repede va rog ce fel de biberon bun sa cumpar? Si nu Avent, din asta am si nu ii place tetina de silicon. Noi ajungem la lapte praf se pare... Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
nici Matei nu iubeste tetina si nici suzeta de silicon
incearca tetina din latex...eu am luat un biberon Chicco anticolici si parca a acceptat-o cat de cat, mult mai bine decat cele de la Avent
...asta in perioada in care incercam noi ceai anticolici...acum am pus sticlele deoparte pe mai tarziu
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Diana_Eva spune:
Carmen, Rodyka - o sa tin minte sfaturile voastre.
Eladea, Bumbleblee, Michelle, Coteasca - cred ca e spaima tuturor parintilor, bine ca eram langa ea si ca am scos-o din starea aia. Acum stand si gandindu-ma cred ca si ea s-a speriat rau si se blocase.
Paula - azi am pus prima data salopeta cu capse la spate - pare ok.
Alina - eu am luat Nuk si Chico - dar curgeau foarte rau, se ineca haplea al meu, asa ca ne-am reintors la Avent tetina 0 - ca sa nu refuze sanul - noi combinam san cu bibe.
Alina2005 spune:
Dragelor, va multumesc pt raspunsurile voastre prompte
Sper ca a fost o alarma falsa, fata mea doarme de la 14 acum si deci s-a saturat la ultima masa. Bag Galafor, bere si mananc din plin, ca sa fie lapticul hranitor. Nu ma mai cantaresc curand
Deocamdata mai amanam cu LP, poate se regleaza lactatia. Ma gandesc ca e puseul de crestere de 3 luni, cu 10 zile mai devreme la ea.
Va pup si va multumesc inca o data!
Pupici la delfinasi!
btz_ovi spune:
Au venit rezultatele lui Paul.Si normal ca sunt rele
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Au venit rezultatele lui Paul.Si normal ca sunt rele |
, off... pupam pe mami si pe bb sa se faca bine...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
michelle1981 spune:
coteasca, multumesc pt urari
btz, of, ce e de facut? Trebuie sa consultati un medic..
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
rodyka spune:
fetelor, am o intrebare intrebatoare: stie cineva cine e "dumdum dum", adaugat fan al pozelor de delfinasi?!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)