Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
paula_m spune:
Alina, eu am de la chicco 3 biberoane, Raul nu a facut fitze la nici unul...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
bubster spune:
salutare fetelor!
am terminat cu botezul,a fost frumos erau 4 bb pt botezat,a mea a fost cea mai cuminte,nici pas nu a zis.a fost o mil printesa,de acasa am imbracat o in rochita roz si nana in biseri intr o rochita superba de botez.preotul nu i a bagat cu capul in apa,spre linistea tuturor.vremea a tinut cu noi,k am facut in curte la foisor chindia de dupa.bebelina a dormit asa linistita knd am venit de la biserik,s a trezit,a papa si apoi somn iar si a trebuit sa o trezim din pacate k sa ii faca nana baita.k am lasat o sa doarma un somn k nana a 2 a zi era la mnk si preotul a zis k nu tre sa treaca o noapte k sa ii facem baie.
acum am si eu curiozitati:eu am supozitoare cu glicerina pt adulti,as putea sa ii pun si ei?bineninteles,taiat mic,adaptat funduletului ei.k am avut pt copii dar s au terminat,si in caz k o sa am nevoie azi...
mami fericita de ariana ! 06.08.10
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina2005 Buna, fetele! Spuneti-mi si mie repede va rog ce fel de biberon bun sa cumpar? Si nu Avent, din asta am si nu ii place tetina de silicon. Noi ajungem la lapte praf se pare... Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
Eu am de la Nuby cu tetina anti-scurgere.
Eladea, si eu am patit o data asa cu a mea sa se autoserveasca in timp ce eu dormeam
Ii dadusem sa pape pe la 22, dar nu a supt mult si ma asteptam sa se trezeasca pe la 1. Eu tocmai ma culcasem si imi era un somn.. si am luat-o in pat sa ii dau sa pape. La un moment dat m-am trezit, ea sugea.. si a am zis sa ma uit la ceas sa vad cat a papat si era ora 4, ea servea a doua masa deja Radeam de una singura
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Buna, fetele! Spuneti-mi si mie repede va rog ce fel de biberon bun sa cumpar? Si nu Avent, din asta am si nu ii place tetina de silicon. Noi ajungem la lapte praf se pare... Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
chicco de latex (galbene)
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
coteasca spune:
Buna fetele!!!
Diana, sincer m-am ingozit de ceea ce ai patit, mie nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva din fericire si sper sa nu mi se intample ca sincer nu stiu ce as face.
Michelle, tare frumoase sunt pozele de la botez, felicitari pt micul crestin, sa creasca mare si sa fie sanatos.
Noi am iesit la plimbare un pic azi, am venit repede in casa ca ne era teama sa nu ne apuce ploaia, desi e cam inorat. Pe Tudor si eu il imbrac mai subtirel acum (pantaloni+bluzita+hanorac cu gluga si sosetele, iar daca nu era nor nu-i mai puneam hanoracul si sosetele), copii trebuie caliti, iar daca noua ne e frig sau cald asa le este si lor, plus ca daca ii infofolim de pe acum la iarna ce le mai punem?? plapuma?? Acum doarme in carut de cand am intrat in casa. A inceput sa doarma noaptea mai mult, ma trezesc eu inaintea lui cu sanii plini de laptic. Noi inca nu am trecut pe completare si sper sa nu o facem prea curand.
Fetelor vroiam sa va intreb daca voi ati facut teste de auz si vaz la bebei vostri???
Am inteles ca ar trebui facute pana la 6 luni, acum nu stiu ce sa zic, eu inca nu i-am facut, dar m-am interesat de preturi si pt vaz cu trim de la medicul pediatru costa 30lei iar pt auz 150lei asta la clinica privata. Voi stiti ceva????
Cat despre scurgeri de sange si eu am asa ceva de cateva zile, deja am trecut la always, nici nu stiu ce ar putea fi: ori menstra, ori de la Cerazette care zice ca ar putea dascurgeri din astea. Voi ce ziceti??? Aveti asa ceva???
Pupici
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
crispro spune:
Corina, noroc cu tine. Am uitat sa imi iau aseara pastila - cezarette, acum am luat-o. Io inca nu am sangerari de la ele, le iau doar de 4 zile (cu tot cu cea uitata). M-am dezobisnuit sa iau anticonceptionale, asa ca va trebui sa imi pun alarma zilnica, sa nu uit...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bubster spune:
ce pot sa iau pt nasul meu infundat cat alaptez?in afara de oscilo,paragripe sau alte naturiste
mami fericita de ariana ! 06.08.10
coteasca spune:
citat din mesajul lui crispro Corina, noroc cu tine. Am uitat sa imi iau aseara pastila - cezarette, acum am luat-o. Io inca nu am sangerari de la ele, le iau doar de 4 zile (cu tot cu cea uitata). M-am dezobisnuit sa iau anticonceptionale, asa ca va trebui sa imi pun alarma zilnica, sa nu uit... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Pai eu iau cam de doua saptamani si sincer nu stiu ce sa cred.
Medicul meu gineco a zis ca chiar daca apar sangerari sa continui sa le iau sa nu le intrerup. Acum sa vedem, poate s-or opri si astea.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana, Matei sta mult in leagan, poate se obisnuieste si Raul.Cum stati cu pregatirile de botez? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze |
mai sunt 3 sapt asa ca sa zicem ca stam binisor...dar trebuie sa fim gata in 1-2 sapt ca Marius va fi plecat in delegatie exact in saptamana de dinaintea botezului si se intoarce acasa vinererea de dinainte ...si pana la botez trebuie sa mai plece 3-4 zile dar nu stim exact cand...asa ca trebuie sa fim foarte organizati ca eu cu Matei dupa mine nu pot realiza prea multe
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
Andrei astazi a fost maxim de marait, numa in plansete a tinut-o afara am stat putin, ca a inceput sa ploua, dar prima data cand am iesit plangea in carut cum nu il mai leganam...cand a intrat in casa a adormit, apoi iar plansete...apoi l-am scos in brate...plansete pana a inceput sa povesteasca cu strabunica, apoi iar maraieli...
cu greu l-am adormit in brate, leganat si cand sa il pun in landou, ochisori mari...asa ca l-am luat in brate iar, l-am adormit si acum l-am mutat cu tot cu perna pe pat...stau langa el sa nu se mai trezeasca,ca daca nu isi face somnul o tine intr-un plans pana diseara
i-o fi dor de taticul lui
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010