Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
rodyka spune:
crispro, isa a luat asa:
luna 1, 5 cm - 1.140 kg (de la iesirea din spital)
luna 2, 5.5 cm - 1.400 kg
luna 3, 4 cm - 1.250 kg
cineva a lasat si tabelul de pe DC mai devreme, uite www.desprecopii.com/info.asp?id=226" target="_blank">link-ul. dar astea nu sunt reguli stricte, fiecare copil are propriul ritm. nici isabela nu mananca atat de mult intr-o zi, are zile cand parca e in grava foamei si zile cand ma tem ca ma mananca si pe mine...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Paula, Diana, Rodi, merci fetelor. Vad ca mananca putin al meu... Cred ca greseala e a mea, ca io il iau de la san in 10-15 minute, desi poate el ar mai manca... Io credeam ca e destul, el deja se tot foieste la san dupa 15 min, de unde am dedus ca e satul... Dar poate nu ii mai vine nimic... Ca avand sanii mici, nu am unde depozita 200 ml la un san. Asa ca de azi ii fac proba cantarului la urmatoarele mese, si il pun la ambii sani. Sper sa produc atat cat sa il pot hrani in continuare numai de la san. Cand nu se mai poate, trecem la LP...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Am trecut la aparatorile de patut...Pana acum nu le-am pus, dar am observat ca de 2 nopti, il gasesc pe Raul pe diagonala. Seara il pun in patut normal si atata se foieste ca ajunge pe diagonala si mi-e teama sa nu-si prinda manutele sau piciorusele in gratiile de lemn...dar nu-mi prea place, nu mai vede copilul nimic, doar desenele de pe aparatoare... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze |
Matei inainteaza ...eu il pun la jumatatea patului si ma trezeste noaptea scincind cand ajung cu capul la tablia patului ...ma bucur ca am luat aparatori pe toate lateralele patului, desi el nu vede nimic asa
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
eu am facut aszi o chestie "urata": mi-am pus delfinasa pe salteluta de activitati si am lasat-o acolo fara sa povestesc prea mult cu ea. am vazut ca e liniste in interfon, am crezut ca doarme, dar ea se juca cu jucarioarele agatate... nu e foarte incantata, dar azi a supravietuit... asa-mi venea sa ma pun langa ea si sa ne ma povestim noi de-ale noastre, dar am zis s-o las si singurica daca sta, asa ca azi nu prea am dialogat... ma duc acum sa recuperez...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bubster spune:
intrebare:eu am supozitoare cu glicerina pt adulti,as putea sa ii pun si ei?bineninteles,taiat mic,adaptat funduletului ei.k am avut pt copii dar s au terminat,si in caz k o sa am nevoie azi...
mami fericita de ariana ! 06.08.10
Victo spune:
bubster, nu stiu cum e concentratia.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Bubster, cand am cumparat supozitoarele( am cumparat si pt copii si pt adulti) mi-a atras farmacista atentia sa nu gresesc pt ca sunt foarte diferite...deci, mai bine roaga pe cineva sa iti ia supozitor pt copii. Nu conteaza ca il tai, eu il taiam si pe acela pt copii.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
enik83 spune:
buna seara fetelor..
ce dor mi-a fost de voi !!!
noi suntem bine..cumintei.. dar ne plictisim adesea si cerem atentie..
colicei nu avemm..sper sa nici nu facem..
ne pregatim de botez..
vazut pozici cu bebei adorabili..
poze de la botez unde pot vedea??
poze
bubster spune:
si eu il tai pe asta pt copii,k nu am unde sa bag enormitatea aia
mami fericita de ariana ! 06.08.10
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubster intrebare:eu am supozitoare cu glicerina pt adulti,as putea sa ii pun si ei?bineninteles,taiat mic,adaptat funduletului ei.k am avut pt copii dar s au terminat,si in caz k o sa am nevoie azi... mami fericita de ariana ! 06.08.10 |
dar tu ii pui in fiecare zi supozitor? mai bine mai asteapta pana maine sa cumperi...sau citeste pe net compozitia la unul si la altul
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010