Trombofilia cauza a infertilitati 36

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Danagabriela, , stiu ca acul se poate introduce si paralel, si perpendicular, ideea e sa testezi cum te ustura mai putin si cum faci mai putine vanatai. Mie mi-a facut prima injectie un prieten de-al nostru, care e veterinar, si care a introdus acul paralel; am vazut apoi pe net si la cabinet la doamna dr. U ca se face perpendicular, am intrebat si mi s-a dat explicatia pe care am scris-o si eu mai sus. Sper sa nu gresesc!

R. 17 + ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Si eu am fost invatata de dna mea dr ca se face perpendicular, insa in spital unde am nascut imi faceau paralel. Deci cred ca e OK indiferent.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

votez pentru cezariana, daca ma intreaba cineva
pe mine m-a nascut cu cordonul in jurul gatului, eram vanata, nu respiram, pana la trei ani nu am vorbit. de ce oare ?
secundele in care creierul nu a fost osigenat ?
sora mea a nascut natural a trebuit sa o taie putin fiind copilul mare si 2 luni nu a putut sta pe scaun, sigur de durere.
nu tot ce e natural e sanatos si dezirabil; cutremur, taifun, tzunami, las lista deschisa.....

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Bineinteles ca dupa ce am scris un mesaj luuung mi-a dat eroare deci reiau:

Ruxi, da, multumesc, vreau numarul de telefon al Dr. Dumitrascu si daca se poate cateva informatii despre conditiile de la Municipal, poate pe PM ca sa nu plictisim fetele As vrea sa merg la mai multi medici sa vad parerea lor vis a vis de balaurul asta care se numeste trombofilie...

Lumi, daca ai mai facut injectii de stimulare, sa stii ca clexanul mi-l face sotul fix la fel. Nu e o mare filosofie, prima e mai complicata, restul vin din obisnuinta. Bafta la injectat si la produs oute de calitate!

Denisule, ce vorbesti tu acolo de afine si alte dulceti de fata cu gravide??? Io stiu ca nu scap de taiere ca de, traim in tara episziotomiilor si cezarienelor. Macar la epi ma taie doar la un tesut si nu la atatea cate sunt de la piele pana la bebelic...

Floricicademac miercuri ai din nou echo, eu ma duc iar maine... Oare nu le face rau la bebei sa facem echo atat de des? Am tot cautat pe net dar toti dr spun ce nu e problema.

Anda, e devreme sa se vada si embrionul, eu l-am vazut la 5 sapt si 3 zile si atunci i-a zis dr "ecou embrionar". Cand pleci la drum poti sta in spate intinsa pe partea stanga, cica asa se iriga bebe bine cu sange.

Maria cum merge cu injectatul??

Sara ti-o fi tie frica de ace dar cand stii ca ai minunea in burtica, o sa vezi ca fiecare injectie e floare la ureche stiind ca e papa bun pentru gamalie

Simo, curaj! Va fi bine mai ales ca asta va fi FIV-ul norocos! Eu as vrea sa nasc cu ajutorul homeopatelor care permit dilatarea buna, controlul contractiilor si mai ales, controlul durerii epiziotomiei.

Paula voi face ce e mai bine pentru bebe, cu siguranta insa nu-mi place sa nu mi se explice toate variantele si avantajele si dezavantajele. Parca as vrea mai multa colaborare de la medicii astia ca doar e vb despre corpul nostru, nu suntem niste papusi fara gandire si sentimente. Vedem, mai e mult pana atunci, desi nu atat de mult...

Ramo

Brotacela, cred ca e normal sa scada, doar se transforma si bebeii in viitoari oameni carora le bate inima mai rar, nu ca soriceilor speriati. Si noi am scazut de la 179 la 147 ieri...

Aditu

Gabita, injectiile se fac subcutan asa ca indiferent daca faci perpendicular sau la unghi e ok, se absoarbe oricum. Am observat insa ca daca le fac prea la suprafata se invineteste pielea mai repede, la fel si daca tin pliul in timp ce injectez.

Vai ca multe ne-am mai strans la trombofilice... Eu sper ca in curand sa vorbim cu toatele de scutece, baita, somnic, alaptat si zambete de gingii stirbe.

Va pup,

Felix 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

felix merge bine deocamdata, inca sunt in perioada de inhibare miercuri incep stimularea

apropo de clexane, de miercuri o sa fac si clexane si pe prospect scrie sa tin pliul in timp ce injectez, voi cum faceti ca am inteles ca se invineteste pielea mai repede daca tin pliul in timp ce injectez.

felix si eu sper ca in curand sa vorbim toate de scutece, baita, somnic, alaptat si zambete de gingii stirbe.
Doamne ajuta

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria81

felix merge bine deocamdata, inca sunt in perioada de inhibare miercuri incep stimularea..

Marioooo Sa fie intr-un ceas bun, sa dea Maica Domunului sa fie bine.
P.S fiecare sarbatoreste cum poate tu stimularea eu.......alceva

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Maria eu tineam pliul asa am fost invatata, se invinetea dar nu foarte des, cred ca mai mult tine de indemana
Felix asa e e bine sa primesti o explicatie iti da mult mai multa incredere si ai posibilitatea de a alege. Oricum mai ai inca pe atata pana la nastere, chiar mai mult.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Maria, eu nu tin pliul in timp ce injectez, stiu ca asa scrie in prospect, dar am obs ca se invineteste mai rau daca tin strans.

FVL heterozigot, 21 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Fetelor cred ca mi-se devanseaza cateva din datele problemei. Cred ca i-mi vine CM mai devreme de 01.Oct.
Naspa ca am multe probleme de rezolvat.

Gata ca a venit una bucata sot si i-mi da brinci de la Laptop si la PC nu ma duc ca i-mi este lene.
Noapte Buna

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna fetelor.eu am inceput sa fac diphereline .este vreo problema daca folosesc seringi de insulina .

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput