Trombofilia cauza a infertilitati 36

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Felix76 fiecare isi are riscurile ei, de cusut nu scapi ca este sus, jos, concluzia sa faci ce este cel mai bine ptr. BB.
Dar, de ce intors medicul asa la 180'nu ti-a motivat atitudinea?

Uite nustiu unde am citit pe DC sau in alta parte, era vb. despre o graviduta cu probleme, care a tras-o rau, in ultima luna facuse un tratament cu antibiotic(nu intru in amanunte )concluazia medicului de ai recomanda cezariana a fost asa" datorita faptului ca, copilul a fost supus unor tratamente, nu este nevoie sa-l mai supunem si unui efort precum nasterea".Surpriza, nu avea cum sa nasca natural fiindca abia la cezariana a descoperit ca, avea cordonul in jurul gatului.Poate medicul observase lucrul acesta la eco si nu a dorit sa o mai sperie pe mamica, nustiu ce sa-ti spun, dar...

Analizeaza toate variantele posibile.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

va pup si vad ca deja va faceti planuri de nastere, ce frumos! eu azi am fost la eco la dr meu si am 9 sapt si 6 zile si 168 batai/minut. e posibil ca sapt trecuta miercuri sa fi avut 185 batai/minut si acum 168?nu stiu nici cum calculeaza ei sapt si zilele caci miercuri aveam 9 sapt si 3 zile si luni 9 sapt si 6 zile.in fine stau linistita ca bebe e bine.am dureri deburtica asa ca la ciclu dest de dese pt care iau no spa de 2 ori/zi.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Brotacel, e posibil sa fie diferenta de numar de batai. In sarcina sca numarul de batai. Eu cred ca pana pe la 140-150 nu este problema. Cat despre numarul de saptamani, sau mai bine zis zile, difera in functie de dezvoltarea bebelusului. Ca reper i-ati primul eco facut. Bebele poate fi in intarziere sau avans cu cateva zile/saptamani in functie de trimestru fara sa fie freo problema.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Denisa22.09.72, Miro si Adipapazi, VA MULTUMESC PENTRU INTENTIA DE A MA AJUTA!
VA DORESC O SAPTAMANA USOARA SI CU REALIZARI!
Aristica eu inca mai astept vesti bune! Ai refacut BETA ?
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Felix, eu am mers de la inceputul acestei sarcini la dr. Albu, de la Medlife, pe care l-am terorizat, cred, fiindca aproape la fiecare vizita l-am intrebat despre nastere si , de fiecare data, mi-a raspuns : "o sa facem ce e mai bine pentru copil si pentru dumneavoastra". Dar fiindca recomandarea de a merge la analize pentru trombofilie am primit-o de la dr. Dumitrascu de la Municipal ,pe care l-am si testat ca chirurg atunci cand sarcina s-a oprit din evolutie in decembrie 2009 si a trebuit sa fac chiuretaj, am mers la control si la dumnealui. Poate parea paranoia sau un exces de precautie, insa am auzit de multe cazuri in care medicul care a urmarit sarcina n-a putut sa fie prezent din diverse motive si viitoarele mamici, deja stresate de gandul nasterii, au avut o grija in plus. De-aia m-am gandit si la ceva de "back-up"; l-am chestionat, evident, si pe dr. Dumitrascu in legatura cu nasterea si mi-a zis ca ar inclina spre cezariana, din cauza faptului ca e o "sarcina pretioasa". Marturisesc ca mie imi e foarte frica de interventii chirurgicale, am o obsesie ca o sa mor pe masa de operatie, sunt si alergica la unele anestezice si mi-e teama sa nu o patesc din nou ( am intrat in soc anafilactic la chiuretajul din 2006). Ma consolez insa cu gandul ca toata lumea o sa fie pusa in garda si or sa ia masurile care trebuie( nu sunt "buricul pamantului", dar stiu ca la Medlife, de pilda, sunt foarte atenti, cel putin din ce am citit pe topicul dedicat).
Asa ca Felix, scumpa mea, daca vrei, iti pot da numarul lui Dumitrascu- e tanar, competent, rabdator, are o mana grozava si are si habar de trombofilie, ceea ce pentru noi e esential.

R. 17 + ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,intrebare intrebatoare...cand,unde si cum se face clexane?
De miercuri incept stimularea pt fiv si am si clexane de 0,2 de facut
Va rog frumos sa nu ma intep aiurea...
multumesc

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Lumimar, se face , de regula, seara ( eu il fac pe la 10.30-11), in burtica; tehnica e foarte simpla: apuci pielea ( de preferat lateral, la 4-5 cm de buric) cu doua degete si infigi acul paralel cu pliul. sa nu te sperii, poate sa usture putin la inceput si pot sa apara vanatai ( mai ales daca iei si Aspenter0, dar, cu timpul, totul revine la normal.
Bafta la "clexanit"!

R. 17 + ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Lumimar Clexanul se face in fiecare zi la aceeasi ora, de preferinta seara, in burtica, mai exact in stratul de grasime din jurul buricului. Pentru video poti da cautare pe youtube si vei gasi, atat in luna mica de sarcina cat si in luna mare. Bafta, sa aflam vesti bune si sa iti fie de folos.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Sarumana fetelor,sper sa ma descurc din prima sa nu fac vreo boacana,,,

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna seara dragi mutante!
Desi scriu mai rarut va urmaresc mereu. Acum am o nedumerire: Ruxandra ai scris un pic mai sus, ca injectia cu Clexane se face "paralel" cu pliul??!! Eu imi fac de 3 luni injectii dar introduc acul "perpendicular" , asa m-a invatat d-na Viorica, oare nu fac bine???

Sper sa nu va fie cu suparare, dar vroiam sa stiu daca gresesc, sa ma corectez! tuturor!!!

FVL heterozigot, 21 de saptamani

Mergi la inceput