Trombofilia cauza a infertilitati 36

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Fetele, am venit si eu de la eco ca nu am mai avut rabdare pana vineri si vestile sunt asa: sarcina intrauterina corespunzatoare varstei de 4-5 saptamani, sac gestational de 9.7mm. I-am spus ca am un istoric prost, scurgeri maronii si dureri de burtica si mi-a spus ca posibil datorita placentei pozitionate cam jos plus 2 fibroame, unul de 17 mm pozitionat pe langa sarcina si unul de 9mm pozitionat mai jos de sarcina. Mi-a scris o hartie cu toate astea plus iminenta de avort. Eu continui sa iau tratamentul plus progesteron, dar cand ma gandesc ca joi ma asteapta un drum de 1000km cu masina, iar in weekend o nunta la care suntem nasi....Tare prost timing-ul
Inca nu s-a vazut sacul Yolk? O fi prea devreme? Iar ma apuca obsesiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Neatza, fetelor.
Azi m-am intepat pt. dozarile hormonale, si n-am mai facut crize, Slava Domnului.
Sotul meu a recoltat si el pt. spermograma si cultura, lucru care l-a facut tare nefericit. A spus ca i-a fost f. greu sa nimereasca recipientul, fapt ce sigur va compromite rezultatul. Bine ca mi-a spus asta la intoarcere, pe drum, iar acolo a declarat, pe formular, ca a "salvat" in recipient toata cantitatea!! Acum, daca or iesi analizele bine, ar fi mare minune!!
Cred ca a doua oara nu-l mai conving sa faca asa ceva.
Asteptam joi rezultatele.
Vad ca voi vorbiti de nastere! Ce frumos! Eu as prefera cezariana, ca mi-e groaza de durere si de tot ce implica o nastere naturala. Nu le inteleg pe femeile care au curajul sa nasca natural.
Denisa, nu tine smecheria ta cu mine!! Nu ma las eu intepata nici pe 100 de clatite!! Chiar stau si ma intreb cum voi reusi sa ma intep zilnic, cu heparina!! Ca al meu sot nici sa n-auda sa imi faca el injectiile. Dar, macar sa raman eu gravida curand, ca as fi in stare de orice pt. bebelu' meu.

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Anda, eu zic ca sacul se va vedea mai tarziu ( pe la 5-6 s, de obicei). Continua tratamentul si va fi bine!!

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Felix, la mine greturile sunt in continuare prezente, dar nu intotdeauna vomit si asta este foarte enervant. Macar cand vomit vreo jumatate de ora dupa imi este bine
Dupa cum am zis, miercuri am iar eco si vreau sa ii trimit atunci mail d-nei dr cu rezultatul analizelor plus eco, daca tot o deranjez. Sper sa fie totul in regula.
Sara, cine te-a pacalit ca la cezariana nu ai dureri? Bine, nu ai in timp ce te taie, dar dupa ce trece anestezia... Eu am cunostinte care au avut o nastere normala apoi cezariana si mi-au spus ca cezariana a fost mult mai dureroasa, plus restul neplacerilor (pe care le-am mentionat si eu si Felix). Dar fiecare persoana suporta altfel durerea- am o prietena care a suferit o saptamana cand i-a scos maseaua de minte, se plangea in fiecare minut de durere, dar a nascut natural, rapid, cu dureri acceptabile. La cateva ore dupa nastere s-a ridicat, a mancat, etc. La cezariana nu e chiar asa In plus, operatia o ai toata viata, cand se schimba vremea o sa stii mai repede decat la meteo! Repet, sunt pro nastere naturala, dar si cezariana e o optiune pe care eu nu am vrut sa o iau in considerare si am gresit.
Anda, felicitari inca o data pt sarcina! Nu te stresa prea mult pt drum, daca vei consuma multe lichide si faceti opriri mai dese (oricum trebuie sa opriti daca bei multe lichide ), totul va fi in regula. Si la mine s-a nimerit asa, la 5 saptamani si un pic am plecat in concediu in Croatia, cu masina, si a fost ok. Cat despre nunta... sa va traiasca finii si sa va simtiti bine! Alcool sunt sigura ca nu vei bea, pe masa nu vei dansa iar daca totusi o faci, dansezi si tu mai linistit nu chiar ca mireasa si va fi bine!

9+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Floaredemac, si eu si mireasa suntem cele mai oropsite de la nunta, eu voi fi in aproape 6 sapt, iar ea in 12 sapt deci numai sotii nostri vor dansa pe masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Anda ai grija de tin cat mai mult posibil, nu te stresa. Referitor la drum 1000 km ai vrut sa scri? e cam mult in situatia ta, dar inteleg ca nu este ceva ce se poate amana. Nu ai posibilitatea de a merge cu avionul? Iar daca ai vrut sa scrii 100 atunci faceti traseul in cateva ore cu cat mai multe opriri si intre timp nu sta mult pe scaun, stai mai bine intinsa in pat. Ai grija de tine si bebe mic, si nu dansa la nunta decat pe melodii lente... el e mai important decat orice.

Astept vesti bune de la toate.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

PaulaAm scris bine, e vorba de 1000km, si Sigur ca as putea merge cu avionul, pb este ca sotul trebuie neaparat sa mearga cu masina deoarece trebuie sa i-o schimbe cei de la firma si eu nu vreau sa merg singura cu avionul, vreau sa merg cu el. O sa facem opriri cat mai dese, stau intinsa ca e loc destul ca masina e cat o sufragerie asa mai mica.
Ma rog sa fie bine.Oricum ma simt mult mai bine de cand am inceput tratamentul recomandat de dr. U, Dumnezeu sa-i dea sanatate, de acum om vedea cum o sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Floaredemac, si eu si mireasa suntem cele mai oropsite de la nunta, eu voi fi in aproape 6 sapt, iar ea in 12 sapt deci numai sotii nostri vor dansa pe masa

Pai in cazul asta e perfect, macar nu stai numai tu pe scaun! Iar barbatii isi vor face de cap!

9+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Floaredemac, am spus ce prefer eu. Chit ca dupa operatie as simti durere, plus taietura si disconfortul pe care l-as avea la vreme urata, eu tot cezariana as prefera, pt., ca, pur si simplu, o nastere naturala mi se pare f. chinuitoare. Eu ma gandesc mai mult la momentul nasterii in sine, si nu la ce va fi dupa. In plus , prietena mea, care a nascut acum 3 sapt., a ales tot cezariana, iar dupa 10-12 ore a fost complet refacuta ( pe ea nici n-au dus-o la ATI), si-a luat puiul langa ea, l-a tinut in brate; a doua zi s-a ridicat, iar dupa 48h zicea ca nici nu mai are dureri.
Apoi. sora mea a nascut primul copil natural, dupa un travaliu de 19 ore, iar pe al doilea prin cezariana, si mi-a spus ca ar alege tot cezariana.
As vrea sa am curajul sa nasc natural, dupa cum am spus, dar nu-l am. Dar nu se stie niciodata ce ne asteapta. Totusi, Slava Domnului ca traim in timpurile astea, in care ne salveaza cezariana!!

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

SARA_HS si daca mai pulsez? cateva cu dulceata de visine, afine(facuta de mine) si cu finetti, nuca presarata deasupraei ce zici?

Cu injectia este usor, cauti un brat de fotoliu sau un scaun de bar, te asezi acolo si cauti colacelul nostru de salvare( o distanta de cca 5 cm de buricel, stanga, dreapta), ridici o spinceana, scoti limba in coltul gurite concentrezi si pac, injectia ii gata.

Acum serios te vei descurca

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput