Trombofilia cauza a infertilitati 36
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxandrada spune:
Felix, 
! Ai PM.
R.
17 +
?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
gheveronica spune:
stie cineva unde gasesc menopur mai bine la pret.sunt la primul fiv si nu prea ma pricep.
dipherelinul trebuie sa il fac la aceeasi ora in fiecare zi ???
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
lumimar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gheveronica stie cineva unde gasesc menopur mai bine la pret.sunt la primul fiv si nu prea ma pricep. dipherelinul trebuie sa il fac la aceeasi ora in fiecare zi ??? mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite |
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lumimar spune:
Lumi, daca ai mai facut injectii de stimulare, sa stii ca clexanul mi-l face sotul fix la fel. Nu e o mare filosofie, prima e mai complicata, restul vin din obisnuinta. Bafta la injectat si la produs oute de calitate!
Felixule,multumesc frumos,sa dea DD sa fie bine pentru toate fetele.Miercuri incep stimularea si in acelasi timp si clexanele si eram in dubiu privind modul de executie al clexanului,dar m-am lamurit

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
maria81 spune:
Doamne ajuta denisa si tie [pup
gheveronica si eu folosesc tot seringi de insulina, eu menopurul l-am luat de la sensiblu am intrebat si la alte farmacii si era acelasi pret
dangrabiela, paulapor
multumesc
simonia
ruxandra
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
Ruxandrada spune:
Maria, 
iti tin pumnii!
R.
17 +
?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
gheveronica spune:
multumesc lumi
multumesc maria
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
floaredemac spune:
Felix, asa cum spui si tu nu am citit nicaieri ca ar fi afectat bebe de eco. Sunt atatea cazuri in tarile mai dezvoltate de gravidute cu probleme care stau mai mult in spital si sunt urmarite f des la eco si in final iese bine, asa ca... Doamne-ajuta!
Fetelor, cu cezariana sa nu ma intelegeti gresit: eu am vrut sa spun ca eu, personal, nu am fost pregatita psihic pt o cezariana si am suferit din cauza asta.
De-asta sfatuiesc pe toate prietenele sa ia intotdeauna in calcul si varianta unei operatii, sa fie mai flexibile, nu cum am fost eu.
In rest, riscuri sunt si la nasterea naturala si la cezariana, si din pacate stiu si eu cazuri nefericite rezultate din ambele situatii.
Fiecare mama simte ce e mai bine pt ea si puiutul ei. Dar statistic vorbind cezariana e mai riscanta decat varianta naturala.
Sara, eu intelesesm ca te temi de durerile efective ale nasterii vaginale, crezand ca la cezariana nu sunt dureri f puternice. Din urmatorul tau mesaj am inteles exact ce ai vrut sa spui.
9+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
alla76 spune:
denisa, hai la mine la spalat vase si te las sa-ti faci stagiatura ![]()
oricum, explicatiile tale despre cum se fac injectiile in colacelul de salvare m-au lamurit mai mult decat toate videoclipurile de pe youtube pe care le-am vazut cand invatam cum sa-mi fac menopurul si pregnylul!!! 
felix, pupam fetita 90% cu fundita
eu zic sa nu zic nu hotarat cezarienei. analizeaza argumentele, intoarce-le pe toate partile, si la sfarsit hotaresti in cunostinta de cauza. trebuie sa faci ce e mai bine si pentru tine si pentru puiuta ta.
adrianaady
sa va traiasca papagalul
anna, multa sanatate. si daca nu stie doctorita ta o pacienta cu uter bicorn si cu mutatii, fericita mamica, o sa te stie pe tine. urmatorul il vei tine in brate si vei zambi fericita cand il vei conduce in prima zi de gradinita, si vei fi plina de emotii in prima zi de scoala 
SARA_HS, las ca nu e mare bai ca a mai dat pe langa. macar stiti voi si cand primiti rezultatele calculati voi acolo juma de ml in plus ![]()
anda, felicitari pentru confirmarea sarcinii. ai grija de voi, si incearca sa nu te obosesti prea mult cu drumul si nunta. ce nunta frumoasa, si nasa si mireasa gravidute
brotacel83, sa-ti traiasca mormolocul
pupici si bafta fivoaselor care sunt in focuri 

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
denisa220972 spune:
Buna dimineata poftiti la cafea aromata si capucino
.
alla76 daca ma lasi sa vin cu toate cele de spalat vase vin
, absolut tot fac in casa,dar nu ma pune sa fac mancare, nu am rabdare, stiu sa fac orice,dar ma ia niste transpirati
.
Sunt un profesor inascut,
deci le-am cu explicatul de ramai
, sa inteleg ca esti tura de noapte , eu sunt tura de dimineata la ora 6 sunt drepti
,nustiu ce am nu-mi mai este somn, i-mi vine sa-mi dau una
, incep sa robotesc pana la 8,45 cand plec la servici.
Ia sa vezi acum cum explic eu in legatura cu tratamentul
,
orice tratament de stimulare, inhibare,clexane se face la aceeasi ora in care ai facut prima injectie(ei ca mai intarzii un pic nu-i bai).
Acum o chestie foarte intereseanta cu aspenterul am ascultat o emisiune foarte interesanta la ce ora se i-a aspirina? ei nu am stiut ca la 22h este cel mai bine de luat,fiindca pe timp de noapte nu mai facem miscare iar spre dimineata sangele se coaguleaza mai rapid.
Pup fetelor , o zi frumoasa
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.