Trombofilia cauza a infertilitati 36

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Bine ai revenit Aristica!
Fetelor va doresc un sfarsit de saptamana placut.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

aristicoooooo aparu-siiiii, cum sa nu ne lipsesti "zuzooo"
, ai un suflet prea mare ca, sa ne parasesti.
Indiferet de ceea ce doresti sa faci eu am sa ma rog ptr. tine.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Ea acum sa va intreb si pe voi, ca pe mine ma ros ceva zilele acestea am rumegat si am analizat poate ii dau de capat.

Care dintre voi a primit si medrol de la D-na Dr. U.?

Sa stiiti cand nu apar pe forum decat asa cand si cand sigur am ceva sau fac ceva

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna, fetelor

Am intrat scurt sa va spun ca a trecut cu bine drumul de 1000 km cu masina,a durat cam 20 de ore datorita unor mici aventuri(gen pierdut frane si cautat service sa dea altele) si am ajuns cu bine la Timisoara. Acum am venit de la doctor, am facut eco si saculetul a crescut de luni de la 9.7 mm la 14mm si s-a vizulaizat sacul Yolk de 3mm.Doctorul m-a chemat si luni poate vedem si embrionul dar m-a asigurat ca sarcina este in grafic si corespunde varstei de 5 sapt si 4 zile. Inca sunt in stres deoarece am niste mici scurgeri maronii, dar poate da DD si se opresc. Dureri de burtica nu prea mai am si sper sa nu mai apara. Maine merg la nunta si voi fi nasica iar marti ne intindem inapoi la drum pe cei 1000km.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Asa, Aristico fata! Welcome back! Pai nu sedea rusine sa ne parasesti? Cum credeai tu ca poti sa dispari, fara sa ne pese? Daca asa ne-o fi noua dat, sa ne stoarcem sufletele si ovarele pana facem un copil, apoi sa luptam, nu? O vedea el Doamne-Doamne cum ne-o rasplati, asa cred!
La mine putulica e inca incerta, om vedea pe 5 octombrie, cand ne vede din nou nenea Albu, ce-o mai zice ecograful lui fantastic!

Felix, n-am disparut, am avut doar o saptamana mai grea ( renovam casa cu totul si s-au adunat meseriasii ca la sindicat!). Dar aici sunt, cu ochii si pupicii pe voi!

Anda, sa ai petrecere frumoasa, sa-ti traiasca finii, dar sa ai grija de tine! Ia si No-Spa preventiv, ca n-are ce sa-ti faca rau !( si cred ca merge si cu sampanie si alte alea)

Denisa, n-am luat Medrol, am mai auzit-o pe doamna ca indica unor fete, dar nu stiu ce sa zic... Daca aflu ceva, scriu!

Floaredemac, si eu sunt un mic "varcolac" in caz de luna plina, basca si sarcina imi face hormonii sa tropaie; am avut o energie de hidrocentrala zilele astea, dar sper sa ma potolesc... Cu somnul, oricum, am dus-o rau pana pe la vreo 12-13 saptamani, ma trezeam de cateva ori, ma apucau tot felul de elanuri nocturne...

Paula, sa ai si tu un week-end placut!

Anna, esti mai bine, sper!

Maria, se apropie?

Brotacel, ce-ti face samburelul?

SARA, .

Pup toate mutantele nementionate, dar care imi sunt la fel de dragi!

R. 17 + ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alla,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna seara fetelor,
Denisa, acum am googalit medrolul ala si am vazut ca se da in probleme endocrine si tot felul de afectiuni mai ciudate,probabil ca in functie de analizele efectuate....tu mai ai vreo problema in afara de cele mentionate la semnatura?Sa nu te sperii , ca eu oricum nu am experienta si cunostintele in domeniu, asa cum are dr U , stie ea bine cum si ce da, asa ca poate asta ar mai corecta unele problemute aparute...
Eu sunt mai optimista, poate pentru ca a inceput weekendul, am tras o tura de plans si acum m-am calmat,maine ma duc la cosmeticiana sa arat si eu a om ca s-or fi speriat ginecologii care m-am vazut zilele astea
Va pup si va urez weekend placut,distractie sau relaxare, sau combinate, cum vreti voi! Pupici!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Denisa nu am mai auzit sa dea Medrol dr U. Eu am luat prednison cand am facut fiv, au cam aceasi actiune, difera denumirea. Stiu ca se da pt diferite probleme imunologice sau pur si simplu in fiv pentru a nu respinge embrionul. Tie ti-a dat dr U medrol?
Ruxandrara mi=a placut faza cu "putulica incerta" ce-o fi sanatos sa fie, iubit sigur va fi
Floaredemac si eu sunt un mic varcolac, mereu dorm prost sau visez diverse cand este luna plina...
Anna buna idee sa te duci la cosmetica, mereu ajuta la starea de spirit
Week-end placut la toate

Mergi la inceput

adrianaady
Sa o iau cu inceputul, cand am transmis toate analizele si istoricul meu a spus ca o sa analizeze si o sa-mi raspunda. Am asteptat eu ce am asteptat si am transmis din nou mesaj cu istoricul meu, analize + recomandarea cu tratamentul de la medicul cu care fac FIV si am primit un email de la dansa ,in care i-mi spune "ca nu mi-a prescris ea si medrol, ptr. anticorpii antispermatozoizi?" Eu nu am primit niciun email cu tratamentul prescris de ea, acum astept, si tot astept, poate, poate, daca nu asta este merg pe tratamentul prescris de dr. cu care fac FIV si voi vedea, pe mai departe, acum gravida sa raman eu ca ma mut in Ungaria noua luni si gata.

anna_leah27 am niste balari de anticorpi antispematozoizi, dupa ce am coada rupta i-mi mai si cade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

aristica! fata draga mie!
ma bucur ca ne-ai dat de veste despre tine! si nu te mai lasam, obligat fortat, ramai cu noi, ca ne esti draga!
anda, bine ca a trecut cu bine si drumul lung si obositor. si BB e in grafic. ai grija zilele astea de tine, sa nu te prinda prea tare oboseala
Ruxandrada, spor la renovari. nu e foarte distractiva perioada renovarior. sa nu te prind ca n-ai stare si pui mana pe ceva sa te obosesti prea tare. ai grija de putulica incerta
tannoo25
anna_leah27, buna idee vizita la cosmetica. o sa-ti mai schimbe in bine starea de spirit.

la toata gasca

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput