Trombofilia cauza a infertilitati 36

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Adrianaady, ai dreptate, de-aia nici nu fac mai multe demersuri sa aflu ce e. La cat ni l-am dorit, in afara de a fi sanatos si intreg si la minte, si la corp, alte pretentii nu mai avem...

Alla, m-ai prins! Am mai pus labutza pe ici, pe colo, pe un mop, pe o chestie, dar cand am simtit ca se intareste burtica, am dat fuga in pat si nu m-am mai miscat.

Denisa, pe pacienta careia doamna doctor i-a recomandat Medrol dansa o certa fiindca nu i-a aratat de la inceput lista cu imunologicele, si era furioasa si la adresa ginecologului, ca n-a luat nicio masura. Asta e tot ce imi amintesc, daca te ajuta cu ceva...

Va pup , dragele mele! Un week-end placut, cu vesti bune!

R. 17 + ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Ruxandrada eu am transmis toate analizele de la inceput, un dosarel, de certat nu prea are de ce sa ma certe.
Daca doreste sa-mi raspunda bine, daca nu asta este.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Denisa ma bucur ca ne-am lamurit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

capitol nou

Pt modificari pe prima pagina va rog sa scrieti cu rosu in cadrul subiectului.

Cine doreste sa se ocupe de prima pag o rog sa trimita PM trombofiliei

Mergi la inceput