Trombofilia cauza a infertilitati 36

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele,

Denisu, bun capuciunl

Alla daca e pe testatelea, cred ca ai dreptate, eu am luat ani de zile acid folic si nu s-a intamplat minunea niciodata dar nici analiza folatului nu am facut-o. Bine, noi aveam si problema cealalta ca nu se pupau gigeii cu outele mele. Iar studiul nu mai stiu pe ce era facut, nu-mi amintesc sa fi fost facut pe mutante.

Brotacica sotii nostri sunt toti intelegatori, stiu si ei prin ce chinuri am trecut ca sa ne tinem minunatia in brate doar au fost cu noi peste tot.

Floricica, imi place mult semnatura ta! Io m-as duce si la 10 dr daca ar fi dupa mine. Numai ca nu am atatia bani sa dau la toti.

Sara, pune mana si papa ca nu se stie ce bebe fitzos o sa ai in burtica! Daca-i place tot ca tie, numa cafeaua?

Pup fetele,

Felix 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata!
Am venit si eu la doza de cofeina,macar cu gustul amar de cafea sa-mi revina si mie cheful ca sunt cam abatuta...am cazut iar in butoiul ala cu melancolie.
Ma simt mai bine , dar nu e ceva spectaculos si inca stau cu 2 paturi pe mine in permanenta, de frica sa nu simt frig si sa ma apuce iar durerea, de la atatea medicamente ma doare si stomacul, parca ma roade ceva pe interior, abia astept sa scap de antibiotice si de hormoni si de toate alea...
Am inteles ca Thromboass nu e bine sa intrerup, dar ma gandeam daca pot sa intrerup medyn sau macar sa trec pe femibion, ca e cam greu sa imi fac rost de medyn din germania...o sa discut cu dr U sa vedem ea ce parere are.
Asa si acum cu activitatea sexuala in sarcina...pai eu eram destul de panicata ca aveam si secretii si aflasem ca am uter bicorn , asa ca dupa 2-3 incercari cam ciudate pentru amandoi, i-am spus sotului ca mai bine asteptam pana dupa nastere, dar cum nu a fost sa fie , la o luna si ceva dupa nasterea indusa am reluat distractia, la a doua sarcina eram si mai stresata, asa ca dupa o incercare esuata am hotarat sa asteptam.Acum inca sunt in cele 2 saptamani de pauza impuse de interventie, dar avand in vedere durerile si senzatia neplacuta din cauza infectiei mi se pare ca inca o sa mai intarziem pana o sa ne putem relua viata normala.
Marti ma dc la ginecoloaga mea sa vedem ce imi spune, adica sa ne dea ok-ul
M-am intins la povesti, va pup pe toate si revin mai tarziu!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Neatza, fetelor.
Ingerasa, Doamne, am zis Cantacuzino, cand voiam sa zic V. Babes! Stiam ca-i pe Splai, dar asa le-ncurc mereu.
M-ai pus pe ganduri cu cariotipul, si NK!
Ma intreb cate fete cu pierderi de sarcini le-au mai facut! Oare sa le fac si eu?!

Anna, iesi din butoiul ala, cat poti de repede, si tine-te departe de el! Las' ca te faci tu bine, si la anu' vei avea si-un bebel.
Simonia, ai sunat-o pe Aristica?? Ce mai face, oare?
Denisa, merci de cafea. Acum suntem bune de treaba.

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Neata dragutele !!

Sa aveti un we placut.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ciao, fetelor! ce faceti, va pregatiti de weekend? Noi avem programata o iesire in familie super tare, de azi pana duminica. Sper sa fie vremea faina si sa nu ne ploua prea mult!
Am adaugat informatiile pe prima pagina, sper ca am inteles bine.
Acum ma apuc sa ii scriu d-nei dr U, ca aseara am cazut la datorie pe la 9 si ceva. Dar pe la 4 dimineata cine era cu ochii maaari?! Si alaltaieri la fel, cred ca luna plina plus Saturn, Jupiter si cine le mai stie... isi spun cuvantul, ca prea multa lume se plange zilele astea de insomnie! Colac peste pupaza, strumful meu s-a trezit la 5 , si-a aprins lumina la el in camera si a venit la noi fresh, ca el nu mai doarme. M-am speriat, i-am luat repede temperatura, dar din fericire era ok. Pur si simplu nu ii mai era somn.
Pe voi va afecteaza luna plina?

11+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Floaredemac daca doresti adaugi de la semnatura mea pe prima pagina in dreptul meu ceea ce mai lipseste. Analizele respective le-am facut mai tarziu. Multumesc.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Magduta, am modificat, dar te rog sa te uiti tu atent daca e in ordine totul. Ai asa de multe "balarii" ca mi-am prins urechile . Eu dupa ce am descoperit FVL si A1298C m-am oprit din analize Mi-a fost frica sa nu mai gasesc si altele

11+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Hello!!!
Aristica? Ce sa faca Aristica? Catarari pe munte cu ciclosul intre craci, ca deh...am vazut de curand un film cu niste lupi care alergau diverse personaje prin padure...Doamne ce film prost. Si din cauza asta ma gandeam ca ma miros lupii.

Tre' sa citesc din urma, si-am s-o fac, dar nu pot acum, fete dragi, ca vin prietenii in valuri, de zici ca suntem tarmul Marii Negre.

adriana - ma gandeam ca-mi scri la Fiv cu Albu, cand colo, ai scris aici: ei, vezi tu, cand am vazut rezultatul de 1,2 am stiut ca nu-i bebe si am refuzat sa-mi fac sperante. Mai fetelor, voi dati sperante si unui mort, serios. Pai am citit vreo 2 pagini din urma si ma uitam intre craci, sa vad daca-i ciclosul la locul lu: e, mama lui de golan, e!

Felix si ruxi au putulici?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica am scris si eu unde am apucat
Era beta facut devreme, si am zis ca mai era o sansa mica, dar vad ca nu fu asa. Imi pare rau, stiu prea bine cum este. Dar la fel de bine stiu ca va veni ea si ziua aia fericita cand vom fi mamici. Si uite asa mergem mai departe. Ai noroc de un sot bun, intelegator, va iubiti mult, sigur va fi totul bine.
Pup fata puternica si luptatoare
P.S Ne-a fost dor de tine

Mergi la inceput

ARISTICA

11+

Mergi la inceput