Trombofilia cauza a infertilitati 36

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

Dragelor mie mi-a dat medynforte dr Uschi. Iau si multe vitamine si m-am ingrasat deja 2 kg peste cele 72kg pe care le aveam, mi-e cam teama sa nu o iau razna insa nici nu pot sa mananc caci bebe e cel mai important. incerc sa am mereu la indeman fructe si legume.

am si eu o intrebare mai delicata pentru cele cu bebe la purtator, voi cum stati cu viata sexuala? eu decand am ramas insarcinata si am mai avut si scurgerile alea urate urate satu pe bara definitiv.Cred ca hormonii o iau razna si sincer nu l-am mai intrebat pe dr daca avem voie sau nu. Voi aveti parerea vreunui dr?

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

multumesc mult de tot felix

Doamne ajuta, ar fi cel mai frumos cadou

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Brotacela, eu l-am intrebat pe Haiduc daca e ok sa prestam. Mie care-s cu FIV, mi-a spus ca putem presta normal, doar e sarcina si nu boala. Sa nu facem excese, insa. Daaar, am incercat de vreo 3 ori, odata ne-a reusit figura, doua dati ba, din cauza de contractii puternice dureroase. Asa ca de vreo 2 luni nici nu am mai incercat, stricam prezervativele degeaba, mai bine le facem baloane pe tavan Sotul s-a invatat saracu si nici nu mai cere, ma mai intreaba uneori lui cand ii mai vine randul, dar raaaar.

Ingerasa, bune informatiile, rugam Floricica sa le puna pe prima pagina cand are timp.

Floricica, da, i-as pastra pe toti. Mama dar parnoia sunt... Oricum si eu tot la 3 voi merge, unul acasa si 2 la Buc... Mai scad din Loganu lu bebe de la 18 ani, poate-i iau o motoreta daca-mi mai raman bani

Sara, manechino! 47-48??? Stiu eu de ce, traiesti intens!

Ruxili, tu ce mai zici? Te-au acaparat scolarii tai frumosi?

Pup fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Io-te ca de intens ce traiesc, ma preumblu intre birou si showroom toata ziua, ca nu mai stiu de capu' meu!
Sunt slaba ca nu mananc, sunt sclifosita si prefer cafeaua, mancarii.
Nu-i bine deloc!
Da Doamne, sa vina bebe, sa intru si eu in normalitate.

In legatura cu sexul in sarcina, si mie imi spusese un medic ca se poate, ca doar nu-s bolnava, ci doar gravida. Dar eu n-aveam chef, fetelor!! Al meu sot deja e obisnuit sa stea pe bara, cu cate sarcini, chiuretaje si tratamente, apoi socuri emotionale si depresii am avut eu!! Parca mi-e si mila de el, saracu'.
Mi-o veni si mie mintea la cap vreodata?

Va pup, fug!

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Eh... sexul a devenit o amintire frumoasa! Cand eram gravi cu baietelul tot la fel am avut scurgeri maronii si doctorul ne-a pus embargo. Oricum nu mai aveam noi curaj, ca pt un pic de distractie nu ne convenea sa pierdem copilul. Am recuperat dupa nastere, cand ne-am obisnuit cu trezitul noaptea pt alaptat. De data asta... iarasi ne e teama sa nu pateasca bebe ceva. Din fericire sotul meu se incadreaza in categoria barbatilor intelegatori, mai ales ca si el isi doreste bebe la fel de mult ca si mine. Dar am auzit si cazuri de barbati pt care sexul e mai important decat copilul sau sotia.

11+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Felix, e bine ca nu sunt singura "paraonia"
O sa pun informatiile deseara, sper sa reusesc. Acum fug sa culc pruncul si sa stau si eu intinsa un pic.

11+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!
La Cluj sigur au Femibion,am fost eu la Dona si mi-a confirmat!

Pupici la toate mutantele!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

multumesc pentru pareri, e bine de stiut.slava domnului ca am un sot f intelegator.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

felix, acidul folic sintetic si cel natural nu sunt metabolizate la fel de bine de organism (mai ales la noi cu MTHFR). eu aveam min 9 luni de acifol de 5 mg cand am primit rezultat negru pe alb "deficit de acid folic". de cand iau femibion e totul ok (sper sa mai fie ca l-am intrerupt in mai, cand am luat taxofit o luna si apoi m-am resemnat la acifol si am reluat femibionul de ieri)

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna Dimineata cucuietelor
Poftiti la cafea si capucino.

Cum m-am petrecut? foarte bine, in familie.

O zi buna

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput