Pufi iubiti de 2010 - Casa de piatra micki!(137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

ce mai merge sa-l tin ocupat sa mai fac cate ceva nu cu el lipit de mine:
- il pun in scoica (neaparat cu centura legata ca iese din ea) in camera unde sunt - de regula in bucatarie si ii dau de lucru din sertarul cu maruntisuri lucruri cat de cat safe (linguri, pensula-favorita lui, tetina de biberon, canuta de plastic, capac si alte nebunii). cand incepe sa caraie ii dau o "jucarie' noua si tot asa. merge vreo 15 min, nu mai mult ...
- tarcul - ma plimb cu el (cu tarcul) prin toata casa - sta acum in el max 30 min ca ii place ca se ridica usor in picioare in el si e fascinat sa stea in picioare si sa se balangane . aste merge de minune cand calc mai nou.

in general gasesc solutii ca ce sa facem ...
15-30-40 de minute si eu reusesc sa o fac sa stea singurica sa se joace....dar de obicei cand intru in bucatarie eu cam stau....cand doarme mai fac treaba,ca de ex acum calc si scot hainele de toamna-iarna.....plus forumeala....mai ales ca sotul e la servici

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Soarele aduce un nou inceput
Pe care luna il tine in intuneric
Ca in cer, asa si pe pamant
Caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa
Decat doi oameni UNITI prin DRAGOSTE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Noapte buna si de la mine!

PS: cum stii cand trebuie sa cobori treapta la patut?

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...o coffe fierbinte pt toate gusturile...

si pt ca sunt la ...recuperare..mai scriu ca uit...

ratusco....io zic ca data viitoare sa iei o cantitate mai mare de prune..de preferabil din alea mici lunguietze( sunt cele mai aromate), nu le mai decoji , baga-le la robot si trebuie puse intr-o cratitza si invartit destul de des cu o paleta de lemn....mai ales spre final..tre sa stai aproape langa cratitza...

bea...draga de tine...cum le face o femeie pe toate...hm...un scump ivanel...

mandrutza....ce sa zic...spor la lucru...evident ca te intelegem ca nu poti intra f des si ca cristi are prioritate...ma bucur ca tati e....ok pe postul de...mama de schimb..

mima..multzam de pozele cu miki...e tare frumoasa...i se potriveste perfect rochia...f simpla si cu mult gust...niste frumosi toti 3...sa le de DD sanatate si sa fie fericiti toata viatza

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

simpli...eu reusesc sa le fac pe toate...in general pana la 10 ( adik de pe la 8-10)...jiji e ok..se joaca , se uita putin la tv..timp in care beau coffe...si fac shmotruiala zilnica. apoi cand doarme la amiaza fac papa...oricum, eram destul de rapida la executat..acu sunt...spirt ca sa zic asa.
timp de mine..nu:(((((....sexul...la capitolul...sa nu uitam de el..

xela....itotdeauna ai fc bunatati..si mie imi place mult sa gatesc si-mi doresc ca jiji sa pape cat mai putine prostii din comertz

larisel....ma umesti mami cu bunatatile pt bb-line. esti grozava.

hai sa ma laud si io..
jiji m a fost la pescuit....asa ca ieri mi-am propus sa papam ( mai ales pt jiji) peste. ...eram obo..asa ca l-=am bg la cong..zicand ca spanacul (verde de la piata) se face mai repede....si am finalizat facand de fapt branza cu mamaliga..iar noi am mancat in mall..la kfc...( desi nu cred sa mai fi mancat vreodata porcarii de acolo)...asa ca....ce sa zic sunt exemplu de examplu...

sa aveti o duminica superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna dimineata feteleeeee…

Sper ca nu m-ati dat disparuta…inca…

Am avut o saptamana full…de fapt inca mai sunt in priza, dar de maine sper sa scap. Am avut de facut niste evaluari urgente, plus un manual de proceduri pentru un serviciu nou infiintat, pentru ca s-a anuntat un control mare saptamana viitoare la job, iar pe bucatica mea nu avea cine sa le rezolve…asa ca a trebuit sa ma mobilizez vrand-nevrand. Nu va zic ce greu mi s-a parut…parca stau de-un secol acasa si m-am prostit si nu ma mai pot concentra pe nimic. Mai am azi de finalizat cate ceva, dar in mare e gata…

Azi vreau si sa petrec…ca e ziua puiutzului de om …face 8 lunite!!! …si e si ziua de nastere a mamei mele…

Din urma n-am apucat sa citesc, sunt total nerecuperata…va rog din suflet sa ma intelegeti, sper ca de saptamana viitoare sa reintre toate in normal si sa scap si de stresul asta cu serviciul ca ma dispera cand vin task-urile astea neanuntate.

Zilele astea barbat-meu a fost bucatar sef…un prieten ne-a adus niste condimente mai exotice asa (burgul, sos de rodii, tahini, baharat, shumah si inca niste chestii de nu le pot eu pronunta) si in consecinta al meu sot m-a ispitit toata saptamana numai cu mancaruri libaneze, asa ca va invit la masaaaa….

…pentru azi avem asa…lipie libaneza cu RAS ASFOUR DE VITA si garnitura de BURGUL, salata TABBOULEH, iar la desert MOUHALABIEH…si o bautura specifica JALAB (sirop cu smochine si curmale, light si delicios)…si bineinteles ca trebuie sa va las si o CAFEA ALBA CU ESENTA DE FLORI DE PORTOCAL.

…daca sunteti mai conservatoare in gusturi luati invitatia mea ca pe-o aventura si experimentati oferta cu incredere, n-o sa va para rau….iar pentru Montignace, eu zic ca un pacat mic, virtual, la zi aniversara, nu e chiar de neiertat….

Acum fug sa-mi termin ultimele hartiutze ca apoi sa ma pot relaxa si eu! Si sper ca de maine sa pot intra si eu mai des…

Va pup si va doresc o zi excelenta!

PS. Imi cer scuze pentru aniversarile pe care probabil le-am ratat zilele astea si, daca-mi permiteti cu intarziere, zic si eu LML tuturor pufilor sarbatoriti zilele astea, mamicilor, taticilor, bunicilor etc etc…de pufuleti…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

ayanna_xem LML puiutei mici si LMA mamei tale!
Indraznesc sa iti scriu un PM, il citesti si imi raspunzi DACA sau cand ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Micki, felicitari!!!!!! numai fericire, numai bucurii!!!!

LML Daria!!!!

si ca sa nu uit....LML puiul meu!!!!!!! 8 luni...cum s-au dus.....deja e mare....ieri l-a prins taica-su in 4 labe, agatat de margine patutului, pe cale sa se ridice. nu cred ca ar fi reusit, dar cine stie...pentru asta i-am coborat nivelul patutului. bun, dar sa nu ma fofilez.....mare cinste, mare, ploua cu vin, sampanie, fel de fel de dulcegarii si sa nu uitam de treburi serioase, gen fripturi, sosuri aromate si garnituri fistichii! na, ca m-am dat in stamba.....

al3csa, LMA!!!!! sanatosi si bucurosi alaturi de ai tai, mini si maxi!

altceva.......am uitat.....vine iarna se pare....la ce vant rece bate....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna dimineata feteleeeee…

…pentru azi avem asa…lipie libaneza cu RAS ASFOUR DE VITA si garnitura de BURGUL, salata TABBOULEH, iar la desert MOUHALABIEH…si o bautura specifica JALAB (sirop cu smochine si curmale, light si delicios)…si bineinteles ca trebuie sa va las si o CAFEA ALBA CU ESENTA DE FLORI DE PORTOCAL.

n-am auzit in viata mea de ela dar eu ma bag
La multe lunitze! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Mult succes sa termini urgentele si sa nu mai apara altele pana te intorci la munca !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
15-30-40 de minute si eu reusesc sa o fac sa stea singurica sa se joace....dar de obicei cand intru in bucatarie eu cam stau....cand doarme mai fac treaba,ca de ex acum calc si scot hainele de toamna-iarna.....plus forumeala....mai ales ca sotul e la servici

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Soarele aduce un nou inceput
Pe care luna il tine in intuneric
Ca in cer, asa si pe pamant
Caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa
Decat doi oameni UNITI prin DRAGOSTE"

pai si eu stateam, dar nu se mai poate ...
adica acum mancarea se face in max 30 min, daca nu ... nu e buna reteta.
eu personal nu-mi mai permit sa fac chestii laborioase ca le dau de gard si ma si enervez. ceva rapid intodeauna, in general supe creme si chestii la cuptor la felul doi.
cand e sotul acasa si mai sta el cu copiii mai merge si altceva sau asa la ocazii speciale.

Mergi la inceput

La multe lunitze si ptr Stefan! Sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput