Pufi iubiti de 2010 - Casa de piatra micki!(137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna seara! Cred ca ne-ati uitat deja, dar mie mi-a fost tare dor de voi!
Imi pare tare rau ca am ratat intalnirea din IOR, dar eu la 3,20 abia am ajuns acasa.
Am inceput serviciul la 1 septembrie, dar copiii au venit de la 13 septembrie (pana atunci hartogaraie, spalat si aranjat jucarii). Prin urmare, asta a fost saptamana cea mai grea. Mai mult, cand ajung acasa incerc sa stau cat mai mult cu Cristi, sa o rasfat, sa iesim afara amandoua. Tocmai de-asta nu am avut timp sa citesc.
Vreau sa-i urez din tot sufletul Casa de piatra lui Micki, sa fie fericiti o vesnicie! Eu am facut nunta pe 17 septembrie (acum 4 ani) si am avut o vreme la fel de frumoasa.
In rest, noi suntem bine. Tati se descurca excelent, nu regreta nici o clipa ca am procedat asa, doar eu sunt mai nostalgica. Dar sunt mai calma, desi vin acasa obosita, sunt mai organizata si mai optimista. Si tot eu ii dau sa manance dimineata si o schimb, pentru ca se trezeste la 5, apoi se culca la loc.
Sper sa nu ma eliminati, intru mai rar, dar nu renunt! De fapt, cand deschid forumul, verific mai intai daca mai suntem pe prima pagina...
desi nu sunt in situatia voastra,a mamicilor care mergeti la lucru....va inteleg(probabil ca nu la aceeasi intensitate cum o simtiti voi)....cred ca va e greu,deasemenea iti inteleg,mandruta,nostalgia,e justificata....nu te uitam....cum sa facem lucrul asta....doar esti mami de pufulete....cand mai timp sa ne mai vizitezi sa ne spui de voi....ce face Cristinuta? pe amandoua

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Soarele aduce un nou inceput
Pe care luna il tine in intuneric
Ca in cer, asa si pe pamant
Caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa
Decat doi oameni UNITI prin DRAGOSTE"

urez si eu Casa de piatra miki si iubire si fericire multa alaturi de familia ta si de kiti!!!!

le scriu pe toate-ntruna ca nu prea am timp................

raspund la sondajul lui simpli....(foarte frumoasa intalnirea la cluj......imi pare tare rau ca nu am reusit sa fiu cu voi si am vrut sa ii spun lui dulcineea ca intra in categoria in ghilimele o zic "grasa dar frumoasa" cand am vazut pozele tot ma gandeam ca proasta ca femeia asta frumoasa ce are sa isi reproseze ca nu ii place cum arata.......intr-adevar...nu esti tu 60-90-60.nici una nu suntem...dar esti foarte frumoasa................................si asta ti-o zic asa pe sleau...ai ceva............lipici....cum se zice mai nou.......imi plac foarte mult ochii tai si buzele..........pe scurt frumos........si mai ai si o lumina speciala care se vede pe fata ta..............deci eu iti spun sa te bucuri ca esti foarte frumoasa................cum iti ziceam atunci mai incolo frumusetea vine din suflet.....................va pup.......)

deci si eu ca mandruta, imi pare bine ca ai scris............dimineata la servici in schimbul I apoi vin acasa preiau schimbul II...si noaptea avand in vedere ca piciul meu se trez odata sau de doua ori, schimbul III si dimineata iar incepem sch I
si tot asa

si eu tot asa il schimb si ii dau sa pape pe la 5-6 daca se trez, daca nu ii da el.................

si cu treburile.......fac ca numai eu fac, pe el nu il las..........si spor am de doua-trei ori mai mult decat inainte, ca musai sa ma grabesc sa le termin in perioada de timp cat mai scruta sa apuc sa fac si altceva......................

iar de facut fac tot asa ca si inainte sa ramn..de doua ori pe sapt curat sters praf aspirat mai rar scos covoare sau sters geramuri.............iar la baie de cate ori e nevoie, ca aia nu se poate respecta de 2 ori/sapt, ca se muradreste mai repede.....................

acu.eu am noroc ca e el acasa si sta cu el pana fac eu treaba, daca nu era el, in general faceam dupa masa dupa ce venea de la servici si duminica........

si acu am terminat curatenia in cealalta camera si acum vin aici sapoi in baie, hol si scarile cu flori.........

pe de alta parte nu am eu pretentii sa fie bec si luna, ca stiu ca asa ceva nu ii posibil, iar cand is obosita si nu am chef, asa le las..................si vine mami din spate.....vaaaaaaaaaaaaiiiiiiii ce-i aici.!!!!!!!!!!!
ic eu ce-i???????????????
dezordine.mno daca nu iti place pune mana, daca nu, stai pana o sa am putere sa le fac.......si pleaca........................paaaa

ma duc...............

duminica frumoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
va pup pe toti!!!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

CASA DE PIATRA MIKI!!!!

super ca i-ati scris si in titlul capitolului! ca pe vremea odiseei sarcinii

AYANNA,chiar ma intrebam unde ai disparut!

LARISEL, zici ca-sbuni libero?? eu aveam impresia ca-s din aia, gen no-name! o sa-i incerc si eu! multumim de retete. idei noi e nevoie!

Simpli,
organizare...de felulmeu sunt o fire organizata asa, chiardaca incep mai multe treburi o data, pana la urma reusesc sale termin, sunt rapida, nu molcoma deci ma descurc.
Dar cum spunea si LILLO, mai putina ordine, curatenie mai pe fuga, desi ar trebui mai des si mai bine ca inainte, ca ptitica merge prin toata casa de-a busile, ,..daa...aiici trebuie sa-mi revizuiesc atitudinea.
De gatit eu nu prea gatesc, f rar.
Papam ce ne trimite mama soacra sau comandam sau facem din astea rapide..sau ne culcam asa
stiti...meniu pescaresc

"dimineatza CRAP de foame
la pranz STIU CA n-am ce manca
seara, SOMN pe stomacul gol"

bine XELA mai baga si somon (pe stomacul gol :P)

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multe lunite Daria
La multe lunite Stefan

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

simpli...eu reusesc sa le fac pe toate...in general pana la 10 ( adik de pe la 8-10)...jiji e ok..se joaca , se uita putin la tv..timp in care beau coffe...si fac shmotruiala zilnica. apoi cand doarme la amiaza fac papa...oricum, eram destul de rapida la executat..acu sunt...spirt ca sa zic asa.
timp de mine..nu:(((((....sexul...la capitolul...sa nu uitam de el..

xela....itotdeauna ai fc bunatati..si mie imi place mult sa gatesc si-mi doresc ca jiji sa pape cat mai putine prostii din comertz

larisel....ma umesti mami cu bunatatile pt bb-line. esti grozava.

hai sa ma laud si io..
jiji m a fost la pescuit....asa ca ieri mi-am propus sa papam ( mai ales pt jiji) peste. ...eram obo..asa ca l-=am bg la cong..zicand ca spanacul (verde de la piata) se face mai repede....si am finalizat facand de fapt branza cu mamaliga..iar noi am mancat in mall..la kfc...( desi nu cred sa mai fi mancat vreodata porcarii de acolo)...asa ca....ce sa zic sunt exemplu de examplu...

sa aveti o duminica superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

La mine dimineata e cel mai "greu",atunci vrea atentie maxima....eu stau in chirie aici,deci mai locuiesc cu niste prieteni,care stau in living,partea proasta e ca livingul are legatura cu bucataria,deci dupa-masa nu prea pot gati ca nu pot sa le fac miros cand ei dorm sau se odihnesc....deci dimineata intre 8 si 12 tre sa multumesc pe toti....iar noaptea e pt mine....

Multu de coffee

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

CASA DE PIATRA MIKI!!!!

super ca i-ati scris si in titlul capitolului! ca pe vremea odiseei sarcinii

AYANNA,chiar ma intrebam unde ai disparut!

LARISEL, zici ca-sbuni libero?? eu aveam impresia ca-s din aia, gen no-name! o sa-i incerc si eu! multumim de retete. idei noi e nevoie!

Simpli,
organizare...de felulmeu sunt o fire organizata asa, chiardaca incep mai multe treburi o data, pana la urma reusesc sale termin, sunt rapida, nu molcoma deci ma descurc.
Dar cum spunea si LILLO, mai putina ordine, curatenie mai pe fuga, desi ar trebui mai des si mai bine ca inainte, ca ptitica merge prin toata casa de-a busile, ,..daa...aiici trebuie sa-mi revizuiesc atitudinea.
De gatit eu nu prea gatesc, f rar.
Papam ce ne trimite mama soacra sau comandam sau facem din astea rapide..sau ne culcam asa
stiti...meniu pescaresc

"dimineatza CRAP de foame
la pranz STIU CA n-am ce manca
seara, SOMN pe stomacul gol"

bine XELA mai baga si somon (pe stomacul gol :P)

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Pe mine ma termina faza ca nu sunt in casa mea....de obicei stateam in bucatarie vreo 3-4 ore(aici includea si curatenia in timpul gatitului si dupa)....azi de exemplu am stat 2 ore si juma( de pont xela) cu Ariana in wrap....dureaza ca am facut si ciorba pt noi si pt ea(cand gatesc si mie gatesc si pt ea),ciuperci pane si fripturica,dar pana marti-miercuri salut gatit,am facut si curat dupa mine si azi nu mai fac nimic,stau si ma odihnesc.....

Si noi mai comandam,mai rar,cand nu prea am chef de gatit....dar faza e ca mie imi place sa gatesc....

E f frumos ca va ajuta soacra cu mancarea....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Bea,multi....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt."

Mergi la inceput

mamicile care inca mai alaptati ati inlocuit vreo masa de laptic cu solidele?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Hello!

Nu stiu ce sa raspund la intrebarea asta. La noi suptul este ceva haotic...suge cand vrea, cat vrea. Isi mananca fructitele undeva intre 11 si 13 (depinde cand se trezeste), mai mananca niste legume (20-30 ml) sau ctae un iaurtel. Cred totusi ca in cazul nostru raspunsul e nu.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Hello!

Nu stiu ce sa raspund la intrebarea asta. La noi suptul este ceva haotic...suge cand vrea, cat vrea. Isi mananca fructitele undeva intre 11 si 13 (depinde cand se trezeste), mai mananca niste legume (20-30 ml) sau ctae un iaurtel. Cred totusi ca in cazul nostru raspunsul e nu.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg
asa e si la noi ,lapticul e no.1....cand vrea cum vrea cat vrea

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Ayanna LML Dariei si mamei tale sa fiti sanatoase cu toatele .Fetele pt ideile cu orezul o sa vedem ce si cum sa ajungem acolo.Azi m-am speriat un pic.Am pus sa-i fac LP si cand agitam de zor bibe am vazut ceva negru in el cand colo erau 2 oratanii nu as sti sa va spun ce asa ca l-am aruncat si m-am apucat de cernut toata cutia de LP si nu am mai gasit nimic,cred ca luand cu masura aia a fost ceva inauntru de nu am observat.A mai patit careva asa?Cutiile de la Aptamil sunt etanse nu ma asteptam la asa ceva .La inceput eram si eu mai hapauca ma trezeam la 5-6 calcam de zor faceam curat ,mincare in schimb acum fac ce pot si cat pot.Am mare grija ca in camera unde sta ea sa fie totul brici si in rest sa fie acceptabil asta e,e o vb cui ii place sa vina cui nu ....A fost careva la babyexpo?ceva pe acolo interesant?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput