Pufi iubiti de 2010 - Casa de piatra micki!(137)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

larisel
rasul plansului, saraca de tine ....
ce zici sa te mai gandesti ca doar e sambata seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am luat pampersi Pufies si Libero. Pufies sunt asha-si-asha, dar Libero super. Cei mai faini de pana acum...super-absorbanti, miros placut, maleabili, parca se "muleaza" efectiv pe funduletz. Sunt foarte incantata de ei, deshi sunt mai scumputi decat ce am folosit pana acum.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

hop si eu cu o intrebare...cat mai reusiti acum(de cand aveti bebe) sa faceti din ceea ce faceati pana acum?casa(curatenie,mancare etc),timp liber....mai aveti aceeasi organizare si acelasi spor?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Soarele aduce un nou inceput
Pe care luna il tine in intuneric
Ca in cer, asa si pe pamant
Caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa
Decat doi oameni UNITI prin DRAGOSTE"

Nuuuu... eu fac strict urgentze si doar atunci cand chiar nu se mai poate... Nici macar sex nu mai fac, d-apai curatzenie .

AMR 2 (+11)

Eu as incadra sexul la categoria urgentze

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Lucia ai PM

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

ratusca - mie imi place f mult sa mananc fel si fel de treburi si gatesc si eu si sotul. si inca daca as avea timp sa fac tot ce as vrea eu ... .
o sa vezi ca usor usor vei incepe sa gatesti.

simplicity - gatesc/spal vase/fac curat cu el in wrap. uneori mai si calc dar e din ce in ce mai greu ca tb sa-i tin mana non stop sa nu se agate de fierul meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

ratusca - mie imi place f mult sa mananc fel si fel de treburi si gatesc si eu si sotul. si inca daca as avea timp sa fac tot ce as vrea eu ... .
o sa vezi ca usor usor vei incepe sa gatesti.

simplicity - gatesc/spal vase/fac curat cu el in wrap. uneori mai si calc dar e din ce in ce mai greu ca tb sa-i tin mana non stop sa nu se agate de fierul meu.
nu am facut chestia asta niciodata,am avut asa o teama....nu stiu de ce....poate ca o sa incerc maine...sa vedem cum se comporta....de raspuns si pont

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am mai incercat nishte retzete noi pt bb-i (dintr-o carte nu inventate) care le-au placut la fete maxim:

- supa-crema de cartofi cu crutoane - ingrediente: cartofi, ceapa, ardei, radacinoase + fidea - toate fierte 15 minute si pasati doar cartofii si fideaua + patrunjel verde, smantana, sare + miez de paine (eu nu aveam crutoane)

- peshte cu sos verde - ingrediente: file de shalau, sos din spanac, faina, unt, lp, nucshoara, sare

- piure de dovleac cu ou - ingrediente: dovleac la steamer 40 minute, unt, galbenush.

Daca va intereseaza detalii... va zic cu placere, dar puteti pune proportziile dupa gustul propriu si dupa cantitatea necesara.

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

ce mai merge sa-l tin ocupat sa mai fac cate ceva nu cu el lipit de mine:
- il pun in scoica (neaparat cu centura legata ca iese din ea) in camera unde sunt - de regula in bucatarie si ii dau de lucru din sertarul cu maruntisuri lucruri cat de cat safe (linguri, pensula-favorita lui, tetina de biberon, canuta de plastic, capac si alte nebunii). cand incepe sa caraie ii dau o "jucarie' noua si tot asa. merge vreo 15 min, nu mai mult ...
- tarcul - ma plimb cu el (cu tarcul) prin toata casa - sta acum in el max 30 min ca ii place ca se ridica usor in picioare in el si e fascinat sa stea in picioare si sa se balangane . aste merge de minune cand calc mai nou.

in general gasesc solutii ca ce sa facem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am mai incercat nishte retzete noi pt bb-i (dintr-o carte nu inventate) care le-au placut la fete maxim:

- supa-crema de cartofi cu crutoane - ingrediente: cartofi, ceapa, ardei, radacinoase + fidea - toate fierte 15 minute si pasati doar cartofii si fideaua + patrunjel verde, smantana, sare + miez de paine (eu nu aveam crutoane)

- peshte cu sos verde - ingrediente: file de shalau, sos din spanac, faina, unt, lp, nucshoara, sare

- piure de dovleac cu ou - ingrediente: dovleac la steamer 40 minute, unt, galbenush.

Daca va intereseaza detalii... va zic cu placere, dar puteti pune proportziile dupa gustul propriu si dupa cantitatea necesara.

AMR 2 (+11)

ceva de genu am facut si eu...supa crema a fost de rosii si miez de paine inmuiata...a mancat de ziceai ca nu i-am dat o saptamana de mancare...2 zile la rand i-am facut si a ras portiile
iar cu galbenus i-am dat pireu de cartofi...a mancat dar nu cu pofta prea mare

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

noapte buna!

ce-o mai dansa micki acum

Mergi la inceput