Pufi iubiti de 2010 - Casa de piatra micki!(137)
Raspunsuri - Pagina 7
mandruta spune:
Multumesc de primire, fetelor!
Cristi e bine, nu merge de-a busilea, dar incearca sa se ridice direct (!?), paseste daca o tinem de maini (chiar foarte sigura pe ea), sta singura sprijinita de pat sau de marginea de la carut, se catara peste paturi si perne daca vreau sa o baricadez, se rasfata, vorbeste limbi straine, mananca foarte bine orice ii dau. Nu pot sa ma plang de nimic. Doar ca ma simt uneori vinovata, pentru ca nu m-a obligat nimeni sa ma intorc la servici, a fost alegerea mea. Cand intru in casa incepe sa rada in hohote si se intinde sa o iau in brate. Tati imi face surpriza cateodata si vine cu ea sa ma ia de la servici (e foarte aproape). Se umfla ca un cocos cand se intalneste cu mamicile de la grupa mea. Mi-am propus sa o iau cu mine din cand in cand (dupa ce mai creste putin), sa se obisnuiasca intre copii.
simplicity spune:
imi place titlul subiectului.....ideea e super
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Soarele aduce un nou inceput
Pe care luna il tine in intuneric
Ca in cer, asa si pe pamant
Caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa
Decat doi oameni UNITI prin DRAGOSTE"
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lillo
Am reorganizat programul in funtie de bebe, si am redus activitatile care mananca timp si nu mi se par indispensabile. Mai comandam mancare, mai rarim curatenia, mai imbracam si haine necalcate daca nu se vede din avion cat de sifonate sunt...Timp liber? Ce e ala?...10 min pe forum si 20 de min baie seara (cu epilat, gomaj, pensat, in functie de nevoie). |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
xela_07 spune:
mandruta - ce bine ca ai intrat sa ne mai spui cum stau lucrurile la voi. spor la treaba si te mai asteptam cu vesti bune despre voi cand mai intri p-aici;
ratusca - eu stiu ce sa zic cu congelatul. cert este ca mancarea gatita (aici intra si piureul ptr ei) are un timp maxim de pastrare recomandat mult mai mic decat legumele crude. din pacate n-as sti sa-ti explic mai stiintific de ce ... eu congelez pentru noi sarmale si am uitat odata de o punga. iti spun sincer ca dupa vreo 3 luni erau fara gust si n-am putut sa le mancam si le-am aruncat ...
mai mult ...cat crezi ca mai mananca pasat? adica de la 1 an il pui cu voi la masa si-i dai ce mancati si voi (mo rog, o mancare sanatoasa ofc) deci nu stiu ce mai faci cu ele ...
eu am renuntat si am aruncat tot ce congelasem ca al meu nu serveste nimic blenduit
simplicity - v-am admirat in poze. Ariana seamana clar cu voi la kg ca doar e a voastra nu .
eu ma organizez f bine cu treburile prin casa in sensul ca le fac pe toate usor usor. recunosc ca mi-e inca de foarte mult ajutor wrapul. timp liber ... ce e ala? mai imi fac si timp liber dar putin, f putin ... of of mai mai
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 mandruta - ce bine ca ai intrat sa ne mai spui cum stau lucrurile la voi. spor la treaba si te mai asteptam cu vesti bune despre voi cand mai intri p-aici; ratusca - eu stiu ce sa zic cu congelatul. cert este ca mancarea gatita (aici intra si piureul ptr ei) are un timp maxim de pastrare recomandat mult mai mic decat legumele crude. din pacate n-as sti sa-ti explic mai stiintific de ce ... eu congelez pentru noi sarmale si am uitat odata de o punga. iti spun sincer ca dupa vreo 3 luni erau fara gust si n-am putut sa le mancam si le-am aruncat ... mai mult ...cat crezi ca mai mananca pasat? adica de la 1 an il pui cu voi la masa si-i dai ce mancati si voi (mo rog, o mancare sanatoasa ofc) deci nu stiu ce mai faci cu ele ... eu am renuntat si am aruncat tot ce congelasem ca al meu nu serveste nimic blenduit simplicity - v-am admirat in poze. Ariana seamana clar cu voi la kg ca doar e a voastra nu . eu ma organizez f bine cu treburile prin casa in sensul ca le fac pe toate usor usor. recunosc ca mi-e inca de foarte mult ajutor wrapul. timp liber ... ce e ala? mai imi fac si timp liber dar putin, f putin ... of of mai mai |
Da, am inteles ce spui. O sa le folosesc cat mai repede, cred ca imediat ce incep frigul si ploile nu o sa mai ies in piata asa de repede si o sa folosesc ce am deja in casa oricum, le-am blenduit mai mari, ca sa aiba ce mesteca. Desi Andrei mananca foarte bine baby food, nu prea il vad la 1 an stand la masa cu noi pt simplul fapt ca noi mancam numai porcarii! Sa zicem ca nu sunt o gospodina perfecta...
Editez sa spun ca ma minunez de fiecare data cand citesc ce gatesti... cand gasesti timp macar sa cauti astfel de retete, d-apoi sa le mai si executi?
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
simplicity spune:
citat din mesajul lui xela_07 mandruta - ce bine ca ai intrat sa ne mai spui cum stau lucrurile la voi. spor la treaba si te mai asteptam cu vesti bune despre voi cand mai intri p-aici; ratusca - eu stiu ce sa zic cu congelatul. cert este ca mancarea gatita (aici intra si piureul ptr ei) are un timp maxim de pastrare recomandat mult mai mic decat legumele crude. din pacate n-as sti sa-ti explic mai stiintific de ce ... eu congelez pentru noi sarmale si am uitat odata de o punga. iti spun sincer ca dupa vreo 3 luni erau fara gust si n-am putut sa le mancam si le-am aruncat ... mai mult ...cat crezi ca mai mananca pasat? adica de la 1 an il pui cu voi la masa si-i dai ce mancati si voi (mo rog, o mancare sanatoasa ofc) deci nu stiu ce mai faci cu ele ... eu am renuntat si am aruncat tot ce congelasem ca al meu nu serveste nimic blenduit simplicity - v-am admirat in poze. Ariana seamana clar cu voi la kg ca doar e a voastra nu . eu ma organizez f bine cu treburile prin casa in sensul ca le fac pe toate usor usor. recunosc ca mi-e inca de foarte mult ajutor wrapul. timp liber ... ce e ala? mai imi fac si timp liber dar putin, f putin ... of of mai mai |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Da, am inteles ce spui. O sa le folosesc cat mai repede, cred ca imediat ce incep frigul si ploile nu o sa mai ies in piata asa de repede si o sa folosesc ce am deja in casa oricum, le-am blenduit mai mari, ca sa aiba ce mesteca. Desi Andrei mananca foarte bine baby food, nu prea il vad la 1 an stand la masa cu noi pt simplul fapt ca noi mancam numai porcarii! Sa zicem ca nu sunt o gospodina perfecta... Editez sa spun ca ma minunez de fiecare data cand citesc ce gatesti... cand gasesti timp macar sa cauti astfel de retete, d-apoi sa le mai si executi? Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
larisel spune:
ratusca Eu sunt de parere ca alimentele cu cat sunt mai proaspete cu atat sunt mai bune si mai "pline" de vitamine, minerale si alte alea. Daca legume e normal sa pui la congelator pt iarna pt ca nu mai gasesti atunci (deshi eu una prefer tot proaspete din supermarketuri chiar daca nu made in romania), carnea nu ti-ash recomanda sa o stochezi pe termen lung.
din 09.12.2009 mami de gemanutze
AMR 2 (+11)
lucia2000 spune:
Salutare fetele.
Noi suntem la buni acum.
Teo doarme iar eu un pic pe net.
Am vazut asa poze frumoase...
Simplicity asa tare imi doresc de ceva timp sa ma mut si eu in UK....
Hai convinge-ma si tu(Daca mai era nevoie)
Voi cum ati plecat acolo?
Mai bine trimite-mi id-ul tau de mess pe PM sa nu plictisim fetele.
larisel spune:
citat din mesajul lui simplicity hop si eu cu o intrebare...cat mai reusiti acum(de cand aveti bebe) sa faceti din ceea ce faceati pana acum?casa(curatenie,mancare etc),timp liber....mai aveti aceeasi organizare si acelasi spor? Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Soarele aduce un nou inceput Pe care luna il tine in intuneric Ca in cer, asa si pe pamant Caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa Decat doi oameni UNITI prin DRAGOSTE" |
Nuuuu... eu fac strict urgentze si doar atunci cand chiar nu se mai poate... Nici macar sex nu mai fac, d-apai curatzenie .
din 09.12.2009 mami de gemanutze
AMR 2 (+11)