Pufi iubiti de 2010 - Casa de piatra micki!(137)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara!

Ce surpriza frumoasa cu pozele, tare frumosi mai sunteti!
Of, nu mai stiu ce doream sa scriu, iar am uitat... parca sunt gravi din nou!

Aaa, am facut gem de prune. am decojit 1 kg de prune, le-am taiat cu chestia electrica si le-am pus pe foc. desi focul era la minim, s-au cam lipit, au scazut foarte mult in juma de ora cat am lasat eu, asa ca la final am obtinut 3 jumatati de borcanele din acelea de 125 grame... nu zic, foarte bun la gust, insa cred ca trebuie sa schimb oala si sa iau vrei 3-4 kile ca sa iasa ceva mai mult.

Oricum, azi m-am distrat cu fiert dovlecel+ardei+morcov si pus la congelator in celebrele forme de cuburi de gheata. Am deja cateva pungi, geme congelatorul de ele si de broccoli, carne de tot felul, conopida, fasole oparita etc... zici ca vine foametea la iarna, asa m-am aprovizionat!

Am vazut si pozele cu intalnirea de la Cluj, tare dulci puiutii, avem, si noi ghetute de la Primii Pasi ca cei din poze, pana la urma le-am cumparat azi

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

vezi ca zic astia ca macarea congelata ptr bebei se foloseste in max 3 luni si ca totusi recomandarea ar fi de 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

Buna seara!

Ce surpriza frumoasa cu pozele, tare frumosi mai sunteti!
Of, nu mai stiu ce doream sa scriu, iar am uitat... parca sunt gravi din nou!

Aaa, am facut gem de prune. am decojit 1 kg de prune, le-am taiat cu chestia electrica si le-am pus pe foc. desi focul era la minim, s-au cam lipit, au scazut foarte mult in juma de ora cat am lasat eu, asa ca la final am obtinut 3 jumatati de borcanele din acelea de 125 grame... nu zic, foarte bun la gust, insa cred ca trebuie sa schimb oala si sa iau vrei 3-4 kile ca sa iasa ceva mai mult.

Oricum, azi m-am distrat cu fiert dovlecel+ardei+morcov si pus la congelator in celebrele forme de cuburi de gheata. Am deja cateva pungi, geme congelatorul de ele si de broccoli, carne de tot felul, conopida, fasole oparita etc... zici ca vine foametea la iarna, asa m-am aprovizionat!

Am vazut si pozele cu intalnirea de la Cluj, tare dulci puiutii, avem, si noi ghetute de la Primii Pasi ca cei din poze, pana la urma le-am cumparat azi

vezi ca zic astia ca macarea congelata ptr bebei se foloseste in max 3 luni si ca totusi recomandarea ar fi de 1 luna

Da, stiu, am citit pe site-ul acela, insa eu inclin sa cred ca exagereaza. Toata copilaria mea mama a pus chestii la congelator su am mancat toata iarna si nu am patit nimic. De ce ar fi atunci bun spanacul congelat pe care il iei din supermarket (care cine stie de cate luni e in starea asta) si nu sunt bune proviziile puse de mine in conditii de igiena controlate de mine?

In plus, eu mai stiu ca, in cazul carnii, congelarea este si o masura de siguranta, in ideea ca, cu orice ar fi infestata carnea respectiva, dupa 1-2 luni la congelator crapa orice vietate...

Daca nu e bine ce zisei pe aici, spuneti, sa nu fac vreo prostie!

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca azi am fost in Kiabi din Orhideea. Prima oara ever in Kiabi... intr-adevar, au chestii foarte dragute si, in general, la preturi mai mici decat la Zet/Miniblu/Okaidi etc.

Insa (there is a but ) mi s-a parut ca magazinul are o mare problema: este ingrozitor de dezordonat! Sunt amestecate hainele de diferite varste, nu au nici o logica in amplasarea diferitelor raioane.. m-am chinuit destul de tare sa gasesc un alt exemplar de bluza, insa nu am gasit locul unde erau expuse etc... poate daca ma duc mai des ma prind ce si cum... oricum, potential clar

Mergi la inceput

Mda... fi-miu doarme de la 8 si deja s-a trezit urland de 2 ori Cati dinti are creatura umana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Mda... fi-miu doarme de la 8 si deja s-a trezit urland de 2 ori Cati dinti are creatura umana?

rabdacol ca nu avem ce face...eu toata ziua trebuie sa o intretin pe fiemea....acum are un balon tweety si se joaca cu el,adica eu ii tin balonul sa il tranteasca de colo colo sau il tin de o panglica si ii dau drumul un pic sa urce il aduc jos si ea rade in hohote....si eu nu pot face treabaaaaaaaaaa

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Soarele aduce un nou inceput
Pe care luna il tine in intuneric
Ca in cer, asa si pe pamant
Caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa
Decat doi oameni UNITI prin DRAGOSTE"

Mergi la inceput

hop si eu cu o intrebare...cat mai reusiti acum(de cand aveti bebe) sa faceti din ceea ce faceati pana acum?casa(curatenie,mancare etc),timp liber....mai aveti aceeasi organizare si acelasi spor?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna seara! Cred ca ne-ati uitat deja, dar mie mi-a fost tare dor de voi!
Imi pare tare rau ca am ratat intalnirea din IOR, dar eu la 3,20 abia am ajuns acasa.
Am inceput serviciul la 1 septembrie, dar copiii au venit de la 13 septembrie (pana atunci hartogaraie, spalat si aranjat jucarii). Prin urmare, asta a fost saptamana cea mai grea. Mai mult, cand ajung acasa incerc sa stau cat mai mult cu Cristi, sa o rasfat, sa iesim afara amandoua. Tocmai de-asta nu am avut timp sa citesc.
Vreau sa-i urez din tot sufletul Casa de piatra lui Micki, sa fie fericiti o vesnicie! Eu am facut nunta pe 17 septembrie (acum 4 ani) si am avut o vreme la fel de frumoasa.
In rest, noi suntem bine. Tati se descurca excelent, nu regreta nici o clipa ca am procedat asa, doar eu sunt mai nostalgica. Dar sunt mai calma, desi vin acasa obosita, sunt mai organizata si mai optimista. Si tot eu ii dau sa manance dimineata si o schimb, pentru ca se trezeste la 5, apoi se culca la loc.
Sper sa nu ma eliminati, intru mai rar, dar nu renunt! De fapt, cand deschid forumul, verific mai intai daca mai suntem pe prima pagina...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Imi pare tare rau ca am ratat intalnirea din IOR, dar eu la 3,20 abia am ajuns acasa.
Am inceput serviciul la 1 septembrie, dar copiii au venit de la 13 septembrie (pana atunci hartogaraie, spalat si aranjat jucarii). Prin urmare, asta a fost saptamana cea mai grea. Mai mult, cand ajung acasa incerc sa stau cat mai mult cu Cristi, sa o rasfat, sa iesim afara amandoua. Tocmai de-asta nu am avut timp sa citesc.
Vreau sa-i urez din tot sufletul Casa de piatra lui Micki, sa fie fericiti o vesnicie! Eu am facut nunta pe 17 septembrie (acum 4 ani) si am avut o vreme la fel de frumoasa.
In rest, noi suntem bine. Tati se descurca excelent, nu regreta nici o clipa ca am procedat asa, doar eu sunt mai nostalgica. Dar sunt mai calma, desi vin acasa obosita, sunt mai organizata si mai optimista. Si tot eu ii dau sa manance dimineata si o schimb, pentru ca se trezeste la 5, apoi se culca la loc.
Sper sa nu ma eliminati, intru mai rar, dar nu renunt! De fapt, cand deschid forumul, verific mai intai daca mai suntem pe prima pagina...
desi nu sunt in situatia voastra,a mamicilor care mergeti la lucru....va inteleg(probabil ca nu la aceeasi intensitate cum o simtiti voi)....cred ca va e greu,deasemenea iti inteleg,mandruta,nostalgia,e justificata....nu te uitam....cum sa facem lucrul asta....doar esti mami de pufulete....cand mai timp sa ne mai vizitezi sa ne spui de voi....ce face Cristinuta? pe amandoua

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Hei, cum sa te gandesti la asa prostie (aia cu eliminatul?)

Ma bucur ca sunteti bine, LMA pt ieri!
Te anunt cand ne mai adunam. Abia astept sa vad cum a crescut Cristi.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

hop si eu cu o intrebare...cat mai reusiti acum(de cand aveti bebe) sa faceti din ceea ce faceati pana acum?casa(curatenie,mancare etc),timp liber....mai aveti aceeasi organizare si acelasi spor?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Am reorganizat programul in funtie de bebe, si am redus activitatile care mananca timp si nu mi se par indispensabile. Mai comandam mancare, mai rarim curatenia, mai imbracam si haine necalcate daca nu se vede din avion cat de sifonate sunt...Timp liber? Ce e ala?...10 min pe forum si 20 de min baie seara (cu epilat, gomaj, pensat, in functie de nevoie).

Mergi la inceput