Pufi iubiti de 2010 - Casa de piatra micki!(137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Salutare,

Azi am fost la un fel de baby expo(cu lucruri second hand si nu numai) si am luat si noi in sfarsit pat de copil,de la cosato...second cu 30 lire(ar veni 150 lei) si un swing din www.amazon.co.uk/Fisher-Price-H1265-Smart-Response-Swing/dp/B0002VZ0AC" target="_blank">acesta cu 14 lire....afacere buna zicem noi....acum sa vedem cu dormitul cum va fi....fetele care inca alaptati,mai ales noaptea,cum procedati?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Nu avem nici un dinte,nu mergem in 4 labute,nu vrem in picioare,nu vrem papa(tzitzi rules),desi mama e o insistenta(adica moi)Cateodata mananca tot si lingurita ar papa-o Nu stiu de ce depinde...Fructele nu prea ii sunt pe plac micului dictator
Imi place de Cris_d ca e relaxata in privinta diversificarii Asa imi propun sa fiu si eu Nu prea reusesc
cantitatile care le mananca sunt infime fructe + biscuite sau branzica,sau simple vreo 50 ml Supici/pireuri ,cam 100 ml Tzitzi papam la 6-7 apoi la 9-10,fructe,la 11 tzitzi apoi mergem afara ,la 14 supica/pireu,la 15 tzitzi ,la 18 tzitzi,apoi mergem afara,la 21 tzitzi si peste noapte...fara numar Cam asa arata un program al nostru ,cu mici exceptii

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Salutare,

Azi am fost la un fel de baby expo(cu lucruri second hand si nu numai) si am luat si noi in sfarsit pat de copil,de la cosato...second cu 30 lire(ar veni 150 lei) si un swing din www.amazon.co.uk/Fisher-Price-H1265-Smart-Response-Swing/dp/B0002VZ0AC" target="_blank">acesta cu 14 lire....afacere buna zicem noi....acum sa vedem cu dormitul cum va fi....fetele care inca alaptati,mai ales noaptea,cum procedati?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt."

Credeam ca iar monologhez
Sa stapaniti sanatosi achizitiile
Eu..mai nou incerc sa-l pun iar in patutul lui dupa ce il alaptez daca nu adorm iar langa el si daca nu are nopti din alea a la JIJi ca daca se trezeste din juma in juma de ora nu rezist o noapte intreaga sa ma tot plimb si sa fac fitnes cu cele 8600 g ...Apropo atat avem Ne-am cantarit in sfarsit

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Nu avem nici un dinte,nu mergem in 4 labute,nu vrem in picioare,nu vrem papa(tzitzi rules),desi mama e o insistenta(adica moi)Cateodata mananca tot si lingurita ar papa-o Nu stiu de ce depinde...Fructele nu prea ii sunt pe plac micului dictator
Imi place de Cris_d ca e relaxata in privinta diversificarii Asa imi propun sa fiu si eu Nu prea reusesc
cantitatile care le mananca sunt infime fructe + biscuite sau branzica,sau simple vreo 50 ml Supici/pireuri ,cam 100 ml Tzitzi papam la 6-7 apoi la 9-10,fructe,la 11 tzitzi apoi mergem afara ,la 14 supica/pireu,la 15 tzitzi ,la 6 tzitzi,apoi mergem afara,la 9 tzitzi si peste noapte...fara numar Cam asa arata un program al nostru ,cu mici exceptii

mami de 2 ochi albastri

Uauu, ce program... cum de rezisti?

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Eu am nevoie pt A.de mai multe hainite,am constatatAveam o prietena care mi-a dat mai multe de la fiul ei dar a plecat din tara si gata cu binele Aveti idee de unde pot achizitiona un cosmonaut din acela de iarna ? nu vreau ieftin si prost dar na.. ceva rezonabil Si ceva hainite de casa o sa mai achizitionez si cam gata pana la primavara

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Ratusca de unde stii ca Nan are mai putin aluminiu? Eu nu am gasit nicaieri o stire de genul asta. Poti sa imi dai link te rog?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

cantitatile care le mananca sunt infime fructe + biscuite sau branzica,sau simple vreo 50 ml Supici/pireuri ,cam 100 ml Tzitzi papam la 6-7 apoi la 9-10,fructe,la 11 tzitzi apoi mergem afara ,la 14 supica/pireu,la 15 tzitzi ,la 6 tzitzi,apoi mergem afara,la 9 tzitzi si peste noapte...fara numar Cam asa arata un program al nostru ,cu mici exceptii

mami de 2 ochi albastri

Uauu, ce program... cum de rezisti?

Nu am incotro A. e seful Si printre astea mai fac si treaba in casa

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Shtiu ca m-am plans ieri ca nu mai am timp de nimic... asta e valabil pt mine si pt tati. Totushi strictul necesar il asiguram... aici la tzara, pt ca la orash ne vom reorganiza. Deci curatzenie o data pe saptamana sambata (nici nu prea murdarim in casa pt ca ne petrecem mai toata ziua afara) si atunci am nevoie sa stea cineva cu fetele (sotz sau mama), mancare le gatesc fetelor zilnic + mie (pt ca sunt la dieta), mancarea sotzului e in grija mamei mele sau a mamei lui sau chiar a lui personal ...... ma rog, el si face naveta la Cta lucrand in ture. Ce fac si urmeaza sa schimb e calcatul... eu tot calc toate lucrushoarele fetelor, iar pe ale noastre la alegere, lenjerii, prosoape nu. Spalatul aici la tzara e cam complicat... asha ca o fac cam o data la o saptamana doua (acum trebuie mai des pt ca nu am prea multe hainutze groase) si atunci musai am nevoie de baby-sitter pt 4-5 ore. Iar timp pt mine nu mai am decat noaptea dupa ora 21-22, cand sunt oricum obosita si nu mai am chef decat eventual de net.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Ratusca de unde stii ca Nan are mai putin aluminiu? Eu nu am gasit nicaieri o stire de genul asta. Poti sa imi dai link te rog?

Pai tocmai asta spuneam, ca nu stiu de nicaieri ca Nan ar fi mai breaz, insa simplul fapt ca stiu sigur ca Aptamil e nociv ma impiedica sa ii mai dau! sau cel putin asta am vrut sa spun mai sus, nu stiu daca am fost foarte clara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Shtiu ca m-am plans ieri ca nu mai am timp de nimic... asta e valabil pt mine si pt tati. Totushi strictul necesar il asiguram... aici la tzara, pt ca la orash ne vom reorganiza. Deci curatzenie o data pe saptamana sambata (nici nu prea murdarim in casa pt ca ne petrecem mai toata ziua afara) si atunci am nevoie sa stea cineva cu fetele (sotz sau mama), mancare le gatesc fetelor zilnic + mie (pt ca sunt la dieta), mancarea sotzului e in grija mamei mele sau a mamei lui sau chiar a lui personal ...... ma rog, el si face naveta la Cta lucrand in ture. Ce fac si urmeaza sa schimb ecalcatul... eu tot calc toate lucrushoarele fetelor, iar pe ale noastre la alegere, lenjerii, prosoape nu. Spalatul aici la tzara e cam complicat... asha ca o fac cam o data la o saptamana doua (acum trebuie mai des pt ca nu am prea multe hainutze groase) si atunci musai am nevoie de baby-sitter pt 4-5 ore. Iar timp pt mine nu mai am decat noaptea dupa ora 21-22, cand sunt oricum obosita si nu mai am chef decat eventual de net.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 2 (+11)

Larisel, vreun motiv deosebit pt care calci rufele fetelor? Eu nu am mai calcat hainele lui Andrei din luna a 2-a... nu s-a simtit absolut nimic. Nu am de gand sa re-incep decat cand o purta camasi

Mergi la inceput