Pufi iubiti de 2010 - Casa de piatra micki!(137)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Miremia in ce ipostaze super faine ai prins-o pe Mara,in poze....are carisma....poate se face actrita,are si prezenta scenica

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata fetele!

Ptr mine e dimineatza... buna coffee, Decenuela!

Vreau sa va daruiesc un brate de

Si un ptr Miremia care a fost alaturi de noi la slujba religioasa!

Nu am apucat sa citesc si nici nu am cum zilele astea ptr ca pecam cateva zile, dar pot sa spun ca a fost o nunta de vis, incheiata cu bine si sunt ffffff fericita !

Va si revin cu detalii cand ne intoarcem, peste 1 sapt!!!

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

... cea mai fericita mamica si sotie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Neata fetele!

Ptr mine e dimineatza... buna coffee, Decenuela!

Vreau sa va daruiesc un brate de

Si un ptr Miremia care a fost alaturi de noi la slujba religioasa!

Nu am apucat sa citesc si nici nu am cum zilele astea ptr ca pecam cateva zile, dar pot sa spun ca a fost o nunta de vis, incheiata cu bine si sunt ffffff fericita !

Va si revin cu detalii cand ne intoarcem, peste 1 sapt!!!

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

... cea mai fericita mamica si sotie ...

Sa va fie de bine distractia si sa aveti parte de un concediu superb si vreme cat mai buna.Te asteptam cu drag si vesti bune

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara!
Micki am bucur ca a iesit asa cum iti doreai, sa aveti o saptamana de miere minunata!

Noi azi ne-am plimbat mult...pe jos. Am fost la Red Bull Flugtag si prin Piata Constitutiei, pisicuta a dormit, a mancat, totul ok.

Simplicity
nici nu mai stiam despre ce foto vorbesti.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

ce mai merge sa-l tin ocupat sa mai fac cate ceva nu cu el lipit de mine:
- il pun in scoica (neaparat cu centura legata ca iese din ea) in camera unde sunt - de regula in bucatarie si ii dau de lucru din sertarul cu maruntisuri lucruri cat de cat safe (linguri, pensula-favorita lui, tetina de biberon, canuta de plastic, capac si alte nebunii). cand incepe sa caraie ii dau o "jucarie' noua si tot asa. merge vreo 15 min, nu mai mult ...
- tarcul - ma plimb cu el (cu tarcul) prin toata casa - sta acum in el max 30 min ca ii place ca se ridica usor in picioare in el si e fascinat sa stea in picioare si sa se balangane . aste merge de minune cand calc mai nou.

in general gasesc solutii ca ce sa facem ...

Super buna ideea cu lucruri din bucatarie sa le studieze! Incerc si eu.

La noi mai functioneaza in bucatarie pus in scaunul de masa si dat ceva de molfait: un morcov taiat in jumatate pe lung, o bucata de paine, feeder-ul (roade la manere, nicidecum la plasa cu fructe )

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara!

Intai de toate,
CASA DE PIATRA MICKI! SA AVETI O VIATA MINUNATA IMPREUNA SI VA BUCURATI DE MICA MINUNE!

Nu prea stiu ce sa zic cu cantitatea de lapte la un bebe diversificat. In Mama & Co scrie ca pe la 8 luni parca vreo 400-600 ml de lapte, restul solide (adica pana la 1000 ml sau ceva de genul in fuctie de cat mananca fiecare)... acuma, de cand am citit stirea cu Aptamilul, eu nu am mai putut sa ii dau. Pur si simplu nu imi pot hrani copilul cu ceva ce stiu sigur ca este otrava. Sunt convinsa ca si alte lucruri sunt la fel de rele, insa macar nu e ceva confirmat. Asa ca am revenit la prima dragoste, adica NAN. Asta se dizolva mult mai prost decat Aptamilul si sper eu ca o fi un proces de productie mai simplu, deci mai putin nociv sau ceva de genul... of, ca nu mai stiu ce sa zic!

Si incerc sa ii bag si a treia masa diversificata, iaurt sau ceva pe acolo, in ideea sa micsorez cantitatea de LP. Branza clar din lapte ecologic, nu din LP... si multe palme pt mine ca nu am fost in stare sa ma tin pe pozitii si sa alaptez mai mult!

Da, sunt foarte stresata de cand cu aluminiul asta in lapte. Am senzatia ca ar trebui sa traim in creierul muntilor ca sa avem sansa la ceva natural. laptele e toxic, carnea are hormoni de crestere, fructele si legumele sunt pompate cu chimicale... ce sa mai zic ca recent m-am uitat mai atent pe unele borcanele de la Hipp si contin si concentrat de fructe. Concentratul asta e o chestie depozitata in niste butoaie si cu termen de valabilitate cativa ani... deci mai subtire cu culturile bio ca in starea de concentrat numai fruct nu mai e acolo!

Deci, cu ce sa imi hranesc copilul?

Ma scuzati, dar sunt cu capsa pusa... cred ca mi se trage de la o stire de la TV...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

CASA DE PIATRA MICKI! Sa fiti mereu asa fericiti ca acum ! Sa aveti o "luna de miere" perfecta !

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Buna seara !
Nu am mai reusit sa va scriu din motive diverse Unul principal ar fi ca suntem ca tiganii cu cortul Dimineata cand se trezeste Andrei,il impachetam si mergem la so_acra Si seara vine tati si plecam "acasa" la "mama_acra"M=am saturat,sincer si daca nu castiga odata Lorex la Loto,o iau raznaStiu sa fac si haz de necaz dar situatia e ffff nasoala Nu vreau sa ma mai plang dar stiti vorba aia :"vrei sa scapi de dracul si dai de ma-sa" Asa e situatia noastra Concluzia: nici la so_acra nu e bine Nu incap fratii sotului de noi desi nu i-am deranjat cu nimic sora lui are casa ei dar...Nu mai conteaza Lasa...
So...Simply,my dear pupici pt voi Ma bucur ca ati ajuns cu bine inapoi "acasa" Mersi ca ai pus pozele de la intalnire desi imi era teama cand o sa ma vad In fine ...
MP,Bea,merci pt complimente Asta sunt si alta nu ...acum am multe alte pb importante care ma macina si nu mai am nervi sa ma consum cu curele de slabire Adevarul e ca mananc seara Cand ajungem acasa si sotul sta un pic cu Andrei sau dupa ce il adorm Chiar daca nu mananc mult,mananc Si la cat alerg ar trebui sa am 45 de kg (ca si Simply )Visez la odata...cand voi putea merge la bazin in fiecare zi si sa slabesc iar
Am citit pe sarite,nici nu mai stiu ce ...sanatate multa luiSebi
Larisel,esti o mama eroina Multumim pt sursa de inspiratie (retete)
Nu mai stiu .........
HAI LOREX
castiga odata la loto !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

SONDAJE...nu am timp de aproape nimic Vasele le spal cu A. in scaunul de bucatarie,e fascinat de apa care curge Papa fac pe reprize cam de 3 ori pa saptamana,cu duminica 4 ,tot cu el in scaunul de bucatarie Doar cand o pun la foc il duc de acolo ca nu vreau sa inhaleze gazele Curatenie 1 data ,de 2 ori pe saptamana cu el in camera ,il pun in patut Sta putin atat cat sa sterg praful si pe jos in camera In rest fac cand doarme el,dupa amiaza,cu scurte verificari ca el se trezesta cam des daca nu ma simte langa el Majoritatea le fac Duminica (sper sa ma ierte DD)pt ca e singura zi libera a sotului si atunci el sta cu A si eu robotesc toata ziua

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Hmm UK ... eu am avut de 2 ori,oportunitatea sa lucrez acolo Nu a fost sa fie Si am ramas cu un gust amar Mi-e teama sa mai sper Atunci mi-am facut multe vise,ca o sa muncesc si il aduc si pe sotul si o sa avem apoi o casuta mica,numai a noastra in care sa ne crestem pruncii Vise ...

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput