Pufi iubiti de 2010 - Casa de piatra micki!(137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

F5 F5 F5 ....
Noapte linistita,va doresc !

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Shtiu ca m-am plans ieri ca nu mai am timp de nimic... asta e valabil pt mine si pt tati. Totushi strictul necesar il asiguram... aici la tzara, pt ca la orash ne vom reorganiza. Deci curatzenie o data pe saptamana sambata (nici nu prea murdarim in casa pt ca ne petrecem mai toata ziua afara) si atunci am nevoie sa stea cineva cu fetele (sotz sau mama), mancare le gatesc fetelor zilnic + mie (pt ca sunt la dieta), mancarea sotzului e in grija mamei mele sau a mamei lui sau chiar a lui personal ...... ma rog, el si face naveta la Cta lucrand in ture. Ce fac si urmeaza sa schimb ecalcatul... eu tot calc toate lucrushoarele fetelor, iar pe ale noastre la alegere, lenjerii, prosoape nu. Spalatul aici la tzara e cam complicat... asha ca o fac cam o data la o saptamana doua (acum trebuie mai des pt ca nu am prea multe hainutze groase) si atunci musai am nevoie de baby-sitter pt 4-5 ore. Iar timp pt mine nu mai am decat noaptea dupa ora 21-22, cand sunt oricum obosita si nu mai am chef decat eventual de net.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 2 (+11)

Larisel, vreun motiv deosebit pt care calci rufele fetelor? Eu nu am mai calcat hainele lui Andrei din luna a 2-a... nu s-a simtit absolut nimic. Nu am de gand sa re-incep decat cand o purta camasi

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Da: de cand cu dermatita Alenei "suflu si-n iaurt". Plus ca hainutzele imi par mai moi si mai frumoase calcate .

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

Shtiu ca m-am plans ieri ca nu mai am timp de nimic... asta e valabil pt mine si pt tati. Totushi strictul necesar il asiguram... aici la tzara, pt ca la orash ne vom reorganiza. Deci curatzenie o data pe saptamana sambata (nici nu prea murdarim in casa pt ca ne petrecem mai toata ziua afara) si atunci am nevoie sa stea cineva cu fetele (sotz sau mama), mancare le gatesc fetelor zilnic + mie (pt ca sunt la dieta), mancarea sotzului e in grija mamei mele sau a mamei lui sau chiar a lui personal ...... ma rog, el si face naveta la Cta lucrand in ture. Ce fac si urmeaza sa schimb ecalcatul... eu tot calc toate lucrushoarele fetelor, iar pe ale noastre la alegere, lenjerii, prosoape nu. Spalatul aici la tzara e cam complicat... asha ca o fac cam o data la o saptamana doua (acum trebuie mai des pt ca nu am prea multe hainutze groase) si atunci musai am nevoie de baby-sitter pt 4-5 ore. Iar timp pt mine nu mai am decat noaptea dupa ora 21-22, cand sunt oricum obosita si nu mai am chef decat eventual de net.

AMR 2 (+11)

Larisel, vreun motiv deosebit pt care calci rufele fetelor? Eu nu am mai calcat hainele lui Andrei din luna a 2-a... nu s-a simtit absolut nimic. Nu am de gand sa re-incep decat cand o purta camasi

Da: de cand cu dermatita Alenei "suflu si-n iaurt". Plus ca hainutzele imi par mai moi si mai frumoase calcate .

AMR 2 (+11)

da, m-am gandit si eu dupa ce am scris la dermatita... of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Sa aveti o noapte buna dragelor, ma retrag si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Ratusca sper ca nu te-ai suparat ca am intrebat. Si eu ii dau Aptamil si intrebam in ideea sa i-l schimb. Caut un produs testat si declarat ok, altfel mi-e teama ca o sa cad din lac in putz. Speram sa fi gasit tu o sursa credibila care sa dea o alternativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Salutare,

Azi am fost la un fel de baby expo(cu lucruri second hand si nu numai) si am luat si noi in sfarsit pat de copil,de la cosato...second cu 30 lire(ar veni 150 lei) si un swing din www.amazon.co.uk/Fisher-Price-H1265-Smart-Response-Swing/dp/B0002VZ0AC" target="_blank">acesta cu 14 lire....afacere buna zicem noi....acum sa vedem cu dormitul cum va fi....fetele care inca alaptati,mai ales noaptea,cum procedati?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt."

super cumparaturi....si la preturi ffff bune

pai jiji doarme intr-un pat normal....mare...asa ca de pe la 11 ma pun langa el...ca la cat ma solicita noaptea...ar fi criminal sa-l pun si sa-l iau dintr-un patutz....el se simte f bine acolo

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetiliiiiiiiii.....la coffe fierbinte, va rog...

io am av o noapte..mai linistita, cel putin asa cred...m-am speriat putin aseara ca a adormit pe la 9.30 si s-a trez la 12...pe la 11 ( obisnuita deja sa se trez de cel putin 2 ori) m-am dus si "l-am ascultat"....am pus mana sa vad daca e cald.....doamne m-am tampit cu totul...oricum..si-a luat revansa dupa 12

nu-mi place cum e afara...e urat si sta sa ploua...dar..sa speram ca vom avea o saptamana super....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

dece multu de cafea, savurez si eu acum repede micul dejun ca printul se joaca linistit in patut sa vedem cate 5 minute il tine
Si la noi e urat...sta sa ploua..naspa vreme...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

gata..cat l-a tinut?
acum e pe jos...alearga motanul

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Buna dimineata!

Eu cu calcatul nu zic nimic ... calc orice ca sufar sa fie toate la dunga in sifonier ,sunt rapida totusi ...

Mergi la inceput