Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 9
sugubina spune:
Dana cum a fost cu lesa cu cainele depresiv? L-ai mai inveselit? hihi
Si io am fost cu Purci Purcescu la un cisi asa de dimineata, deabia se mai taraia..Si cand se ne intoarcem evident EA nu vroia..
Mirureteta de magiun e asa:
- pui la macerat prunele cu cate linguri de otet ai kile (4kg fructe adica 4 ling otet); va sta 12h
- apoi bagam la cuptor cam tot 12h si mai freci in el cand iti amintesti
- focu sa fie foarte mic.
Auzi nu cred ca merge cu gutui..ele sunt mai uscate asa si nu au asa mult zahar in ele; gandeste-te ca prunile au zahar si au si mult lichid..Acu vezi si tu ce iese.
BraveGirl asa e cu cercelusii la Ecl. Data trecuta cand am fost la eco erau vreo trei parinti care asteptau pt intepare in urechi.
Gabriela ia da raportu ce ai gatit azi?
sugubina 28+ cu Puficele
ana_o spune:
Hello, harinicute mamici de ursuleti!
Despre carucior, ca sa nu uit... la Afi Palace, e trusoul complet, landou, scoica si inca ceva. Nu ti-l da pe bucati sau ti-l da(nu stiu), dar varianta completa e 46 mil.
Acest "kit" de iarna, vine in plus si ti-l poti comanda extra, am gasit catea site-uri, tot din Anglia si costa cam asa:
backinaction.co.uk/xplory
(dat in jos si vedeti pretul kitului)
Noi am gasit Stokke la pretul de 27 mil. Varianta completa. Nou. Detalii pe PM, daca vreti. Deci restul de vreo 15 mil(atat costa kitul) insumeaza cei 1000 euro, cat costa in magazine, dar macar avem varianta "hot" a momentului. Acest kit e detasabil si oricum, e de departe cel mai fancy accesoriu pentru carucioarele de copii, eu sunt iremediabil inlove de produs!
Am dat eu mii de euro pe genti si incaltari, nu pot sa nu fac la fel si cu ceva pentru copil... Si cu toate ca acum e un efort maxim, o sa-i luam copilului acest carucior.
Noi am fost la socri, cumparat vinete si ardei, copt, pregatit de zacusa, soacra-mea presteaza restul, domnul iubi a avut treaba in Bucuresti si a trebuit sa ne intoarcem, cu toate ca eu as fi ramas s-o ajut pe maica-sa, saraca.
Ne-am umplut frigiderul cu rosii, mere, pere, prune... toate din productia socrului, pe langa ca e apicultor pasionat, ii place si partea cu gradina... fructe si legume bio, are magazia de la casa plina!
Ma apuc sa fac niste salata de vinete, mi-e f pofta, macar pe astea am apucat sa le decojesc.
Ca sa nu va mai spun ca dupa ce am mancat micul dejun, m-am intins in pat si 4 ore am dormit dusa! Si domnul iubi, in timpul asta, a copt zeci de kg de vinete si ardei... si cand m-am scuzat, mi-a zis ca si eu il "duc" pe puiu nostru zi de zi in burtica si el nu ma poate ajuta, macar treaba asta s-o faca si el... Am cam murit de dragul lui, sincer.
Legat de cereceii bebelinelor, avand in vedere ca sunt oricum micuti, de ce nu incercati din platina? Fata de aurul alb, platina e aproape pura. Eu sunt alergica la mai toate metalele, de cand am descoperit platina, nu am mai avut probleme. Mie mi se faceau mii de besicute tari, asa se manifesta alergia. Nu vreau sa-mi amintesc.
Off topic, noi cand ne mai intalnim?
Si intrebare despre burticile voastre: tot asa miscatoare si lovicioase? Piersicuta al meu ma lasa fara aer, cam 80% din timpul in care sunt treaza. Cand dorm, are ce are cu coasta mea dreapta, de langa ficat.
Va pup, de data asta pot spune si eu ca m-am intins!
Ah, mi-am luat din piata struguri din aia tamaiosi si dulci si vreo 2 lubenite(pepeni), mama cat de bune!!!!
Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Dana cum a fost cu lesa cu cainele depresiv? L-ai mai inveselit? hihi Si io am fost cu Purci Purcescu la un cisi asa de dimineata, deabia se mai taraia..Si cand se ne intoarcem evident EA nu vroia.. Mirureteta de magiun e asa: - pui la macerat prunele cu cate linguri de otet ai kile (4kg fructe adica 4 ling otet); va sta 12h - apoi bagam la cuptor cam tot 12h si mai freci in el cand iti amintesti - focu sa fie foarte mic. Auzi nu cred ca merge cu gutui..ele sunt mai uscate asa si nu au asa mult zahar in ele; gandeste-te ca prunile au zahar si au si mult lichid..Acu vezi si tu ce iese. BraveGirl asa e cu cercelusii la Ecl. Data trecuta cand am fost la eco erau vreo trei parinti care asteptau pt intepare in urechi. Gabriela ia da raportu ce ai gatit azi? sugubina 28+ cu Puficele |
bors cu perisoare ,acruuuu si mancarica de ardei copti cu piept de pui . dulce acrisoara .buuuuna !
Gabriela
28 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
amelia_ilie spune:
Ana, super ca ati gasit caruciorul asa de ieftin. V-ati scos! Noi inca mai cautam, la capitolul asta suntem inca in discutii/testari... noroc ca bebelina e inca micuta, mai avem timp sa dezbatem .
Dar azi i-am luat niste body-uri, un costumas mai grosut, prosopelul de baie (dar mai am de luat aici), niste caciulite, botosei, sosetute si un saculet de dormit. Trebuie sa intru acum in liste sa bifez, sa vad ce hainute mai trebuie si apoi sa ma apuc sa le si pregatesc.
Bravo pentru socri, cu asa productie, ce-ti mai trebuie piata? Si socrii mei au gradina, dar neam facut niste provizii de rosii, restul le-am cumparat si asa am prestat zacusca.
Cat despre iubi, jos palaria, al meu m-a privit cum faceam toate cele, ca el cam are doua maini stangi la anumite capitole. Norocul lui ca suplineste prin altele...
Si bebelina mea are treaba noaptea, se tot invarte, se foieste, se rasuceste, nu stiu ce face, dar eu sigur nu dorm . Si ziua, daca apuc sa ma asez in pat sa ma uit la tv, la fel, nu-i mai place nici pe stanga nici pe dreapta. Si de obicei se fixeaza pe vezica .
26+
celesta spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Bravegirl, tu parca iti comandasei carutz din America. Acum vrei altul? http://www.hts.no/en/products/izisleep.php Acestea sunt produse in Norvegia. Aici apare filmuletul: http://besafe.ro/siguranta-auto/ TFK /Buggster se numesc produsele de la carutz si landou. http://buggster.ro/ 31+ |
TFK Buggster am luat si eu landou si carutul sport, imi plac mult...
32+
Lidia_P spune:
buna burtici,
raportez si eu venirea de la baby expo
cumparat patut cu vibratii de la Graco, cadita cu suport de la Bertoni, lenjerie cu baldachin tot de la Bertoni, biberoane, pompa de san etc
sunt super fericita de cumparaturile pe care le-am facut
va pe toate
32+ Ianis Andrei
gabriella1 spune:
n-am cumparat nimic ptr bebe. ca-s mai baba si am superstitii.Inafar de kitul ptr stem, nik n-am !
Gabriela
celesta spune:
citat din mesajul lui ral_eli de la TFK/ buggster si-a luat si celesta, parca. o cunostiinta de a mea si-a luat buggster tocmai pt ca e f usor si se manevreaza f bine. si review-urile sunt bune. dc nu as primi carut de la prieteni, buggster mi-as lua categoric 29+ |
asa e, mai cum le stii tu pe toate
32+
ral_eli spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui celesta
asa e, mai cum le stii tu pe toate 32+ |
mai am din cand in cand niste sclipiri de memorie
29+
gabriella1 spune:
noapte buna la burtici !ne retragem ca in sfarsit a ajuns si tati acasa. dar inainte de somn,mai mancam o tura
Gabriela