Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
BraveGirl spune:
Je e rupta. Am fost cu mandra la ferma animalelor.
Msymo, citeste mai mult despre cerceii din aur alb. Si eu am vrut, pt ca aveam in cap un model cu un diamantel mic si am citit ca nu e recomandat la bebeii mici, pt ca aliajul e mai alergen decat la aurul galben. Asa ca a luat tati o pereche din aur galben de la Micrigold, f frumosi. Si am mai primit unii de la Celini, f finuti si frumusei. O sa-i cumpar poate de ziua ei din aur alb, ca acum e maricica, nu cred sa mai fie asa problema. La Euroclinic, nu pun cercei la nastere. dAca vrei iti fac programare la chirurg pediatru care mai intai iti spune si dc sunt ok cerceii...iti face gauri si te cheama la control
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
amelia_ilie spune:
Bine v-am gasit!
Am terminat curatenia, asa ca am intrat sa va salut si sa citesc ce s-a mai discutat.
Cu cerceii de aur alb si eu zic ca e mai bine poate mai tarziu. Noi am patit-o cu verighetele, a trebuit sa le dam inapoi si sa ne faca (pe coamnda, ca eu a degetele subtiri si toate modelele imi erau mari) dar din aur galben, pentru ca cele care aveau aur alb ne-au facut degetele prastie, in sensul ca pielea arata ca si cand ar fi fost tinut degetul (portiunea de sub verigheta) in acid. Era pielea mancata rau de tot.
26+
BraveGirl spune:
Beatrice, eu nu am mai luat carucior. Il folosesc pe al Ariannei, care a fost comandat in SUA. Acum vroiam alt scaun pt varianta sport, ca au scos model nou, dar n-a mai vrut sotul sa ne complicam.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Fetelor auul alb de regula este acoperit cu un strat de rodiu care are ca scop sa protejeze bijuteria de zgarieturi si pielea de reactii alergice. Eu am toate bijuteriile din aur alb si am facut reactie alergica doar la un inel, pe care il port zilnic, dupa ce s-a mancat stratul de rodiu. Il am de 3 ani.
Daca vreti neaparat cerceii din aur alb intrebati daca sunt rodiati. Eu cumpar doar de la Mario Plaza si la ei sunt toate rodiate, la ceilalti nu stiu daca se practica uzual.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
BraveGirl spune:
Miruna, aur alb nu se prea poate obtine, de aia se rodineaza, sa fie albul ala care e ca argintul, ca altfel bate in galbui. Faza e ca fiecare bijutier foloseste o anumita combinatie ca sa obtina aurul alb. Si apoi il rodineaza, dar e normal ca stratul sa se duca in timp. Se observa ca acolo unde se duce, se vede aurul 'alb' usor galbui.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
gabriella1 spune:
ma doare spatele de damblagesc.n-am facut decat ceva de mancare ,azi.atat !
Gabriela
28 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 ma doare spatele de damblagesc.n-am facut decat ceva de mancare ,azi.atat ! Gabriela 28 + viitoare mami de Tudor Andrei "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Dar ieri ?
26+
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amelia_ilie
Dar ieri ? 26+ |
secret !Si oricum ieri nu se pune !
Gabriela
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Ieri erai cu red bull la bord ... 26+ |
si azi am luat ginypralul,da' m-am infierbantat la "subectul" cu 112 si de nervi am facut mancare !
iaca na, acum stau in varful patului parca-s impaiata.sa nu-l deranjez pe bebe
Gabriela