Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Lore ia zi ce ai cumparat pt fetite? sugubina 28+ cu Puficele |
haine le-am luat din anglia
Lore 27 + &
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli felicitari ioana_mami! ai putea sa pui si amr-ul 29+ |
Nu , nu , nu ca apoi e prea real ...de dimineata stau cu un nod in gat si imi vine sa plang ...o emotie combinata cu frica se zbat in mine ...Hormonii astia
Fericita 33+ Raisa Maria
ral_eli spune:
ioana si eu am atacuri de panica si mi-e frica de nastere, dar o sa fie bine si stiu cu Dumnezeu ne va proteja.
Am citit si am auzit asa multe povesti despre nastere si nici una nu semana intre ele si am tras o concluzie : ca exeperienat/durerea nasterii diferea de la femeie la femeia, de la organism la altul; asa incat astept sa vad ce-mi rezerva Dumnezeu, El le aseaza pe toate asa bine
29+
gabriella1 spune:
in loc de organism am citit orgasm.fiecare cu ce-l doare.
'neata si de la noi
Azi facut papica .iar sunt singura acasa.
acum am "razbel" la subiectul cu 112
Gabriela
28 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
danaint spune:
Neata fetelor!
Ana cu 2 saptamani alea de care vb ma faci sa intru in atac de panica nu am spalat o hainuta, nu am agatat galerii + draperii, nu am facut curat in debara intru in panica, zau!
In alta ordine de idei, am luat detergenti eco de la organicbaby.ro -astept sa soseasca!
Am plecat cu cainele pe afara, iar e deprimat
s32 Lucas Petru
MSymo spune:
Hello burticute!
Ratusca, am fost ieri la Medsana pt recoltare culturi din col, nu a fost asa rau. I-am zis asistentei ca mi-e teama, din cauza cerclajului si s-a purtat f bland. Pretul m-a cam ametit: 152 lei.
sa ai o zi frumoasa!
Eu cred ca mai stau putin si merg spre Kika si Mall Cotroceni sa caut cercei (vreau unii simpli din aur alb), dar ma simt f molesita.
Symo 34+ Diana Nicole
AMR 3 SAPTAMANI
beatrice75 spune:
Mai trag si eu o raita de shopping de pe site-urile din strainatate. Danait, multam pt ideea cu detergenti bio.
Syl, daca ai stii ce imi doresc sa mai ma imbrac si eu sexy, l-am pus pe sotz sa-mi promita ca dupa ce trece perioada grea dupa nastere, sa zicem o luna, imi da cardul pe mana si ma lasa sa ma rasfat.....si sa incep sa port niste tocuri inaaaaalteeee si sa beau un frappe cat mine de mare (asta dupa ce intarc!)
32+
mirunam spune:
Neata...mai pe la pranz
Eu stau cuminte cuminte, mulata pe canapea, in timp ce consortul presteaza saracul la curte, foisor si terasa. Acum cred ca intelege de ce toti ii spuneau ca cel mai bine e sa ai curte mica
Sugubina, iertare dar stii cum e cu neuronul... imi mai dai si mie reteta megiunului facut la cuptor. Vreau sa culeg gutuile azi si sa le transform in magiun de gutui . Am tot frunzarit netul dar nu am gasit decat retete cu zahar
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +